Metallica OAKA 9/5/2026

Ελπίζω να το αφήνουν το νερό, γιατί και σε άλλες θυμάμαι που ενώ έγραφε ότι τα παίρνουν, τελικά τα άφηναν.
Τέλος πάντων βλέποντας και κάνοντας.

Γι΄αυτό το διατύπωσα κι εγώ έτσι. Πιστεύω πως επειδή θα έχει πάρα πολύ κόσμο και έχει και ζέστη, θα αφήνουν κάνα μπουκαλάκι.

1 Like

fixxxed

καλά να περάσουμε!!!

2 Likes

Είδα φίλο που θα πάει να στηθεί λέει από τις 13:30 από εξω,για να πιάσει κάγκελο και δεν έχει κλείσει καν διαμονή,απλά θα την βγάλει στο αεροδρόμιο στην επιστροφη.Μονο που το ακούω εχω ήδη λιώσει από κούραση.

1 Like

Παντα θα εκνευριζομαι επειδη η εισοδος στην αρενα γινεται μονο απο ενα σημειο στο ΟΑΚΑ. Θυμαστε, οσοι ησασταν εκει, ποσες εισοδους ειχε για Σταντ Ντε Φρανς;

2 Likes

Πηγα μια βολτα τωρα με το μετρο κ ειδα αρκετους καθ οδον κ παραλιγο να ζηλεψω. Καλα να περασετε συμφορουμιτες!

6 Likes

Ένα t shirt πόσο θα πωλείται έξω από το στάδιο ρε παιδιά; Θα μου φτάσει το καφέ χαρτονόμισμα;

45 έχουν, υπάρχουν και πιο ακριβά

Δε λες για την έξοδο όμως στο Παρίσι…

1 Like

Θα βλέπω τον τελικό στο κινητό💛

2 Likes

3 Likes

Δεδομένου του κόσμου, μια χαρά ήταν . Και είναι κ το μέτρο διπλα που πήραμε οι περισσότεροι . Οακα επί Στινγκ ή U2 μας πήρε δύο ώρες να φύγουμε

1 Like

Η είσοδος για αρένα από που είναι?
Βολεύει να προσεγγίσω από ΗΣΑΠ η είσοδο Κύμης/Σπύρου Λούη?

Το είχα κάνει χωρίς ξενοδοχείο και με διανυκτέρευση κάνοντας βόλτες στο Παρίσι το 13 για Springsteen αλλά τότε ήμουν μόνο 41 !

2 Likes

Ε καλα κι εσυ, τι πας και θυμασαι :rofl:

Αλλα περαν της πλακας, καλα ηταν οπως λεει και ο Μοντε. Στο Μιλανο ηταν που περασαμε πραγματικα “ομορφα” :eyes:

2 Likes

Απο ΗΣΑΠ λέω εγω. Αλλά νομιζω οτι μολις πλησιασεις θα φας την κρυαδα αυτοματα θα την αναγνωρισεις.

Κάτι άλλο να ρωτήσω, γιατί τελευταία φορά που πήγα σε μεγάλη outdoor arena - στάδιο ήταν στο Παρκ ντε Πρενς το 2007: οι αριθμημένες θέσεις θα τηρηθούν στους καθήμενους ή θα είναι “όποιος προλάβει κάθεται” η φάση;

Εγώ προσωπικά θα πάω στη θέση μου κ όποιον βρω εκεί τον έδιωξα.

2 Likes

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα… Σαν ψέμμα μου φαίνεται. 3η φορά Metallica για εμένα αλλά αυτή η συναυλία θα μου μείνει δεδομένα αξέχαστη γιατί θα είναι η πρώτη συναυλία του μεγάλου μου γιου που πριν λίγες μέρες έγινε 7 χρόνων για αυτό τον λόγο θα είμαι και εξέδρα ενώ θα ήθελα αρένα εννοείται… Χαλάλι όμως θα συγκινηθώ και εκείνος μεγαλώνοντας θα έχει να το λέει μια ζωή… Πάμε να δημιουργήσουμε core memories σήμερα, να περάσουμε όλοι τέλεια εύχομαι…

20 Likes