Πολύ ωραίο πόστερ να το πάρετε
Τα κεφαλια μεσα ![]()
zorba the greek έπαιξαν οι θεοι ![]()
έχω βάλει ποτάκι και χαζεύω όσους κάνουν live streaming
ENTIT : ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ???
King nothing βλέπω. Όμορφα
Αχ
Βρε
Λαρς
Ξέχασε να μπει στο One ή ιδέα μου ήταν; ![]()
Ήμουν σίγουρος πως ηταν τρολια για Τρυπες μέχρι που είδα το βιντεο.
WTF???
προφανώς βλέπουν σε κάθε χώρα κανα δύο διάσημα κομμάτια και τα κουτσομαθαίνουν.
ΤΙ ΕΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ!!!
Τι χανω τόσα χρόνια!!
Bigger than life μπάντα.
Παρά τον μέτριο ήχο, το σόου δεν υπάρχει! 4η φορά και περιμένω την 5η (μην είναι πάλι 16 fuckin years! )
Το setlist όλο και μικραίνει… 15 πια. Ας ελπίσουμε την άλλη φορά για 2-day no repeat, για να το χαρούμε!
Όταν ακούστηκε το “Sick and destroy” μεγάλες κιτρινόμαυρες φουσκωτές μπάλες βρέθηκαν στα χέρια όσων ήταν γύρω από τη σκηνή.
![]()
Α δεν το ξέρεις; Είναι από το επόμενο άλμπουμ τους ![]()
τους έχει δει κάποιος από εδώ στο εξωτερικό με αυτό το stage; είναι κρίμα τέτοια εμφάνιση να έχει τόσο μέτριο ήχο… το μπάσο και η ένταση σκέπαζε όλες τις λεπτομέρειες και αρκετές φορές τον Kirk… αν και μπορώ να πω ότι μετά το διάλειμμα με Ζορμπά και Τρύπες ήταν όλα αρκετά καλύτερα
Γενικά στο 1,93 ποτέ δεν είχα θέμα να δω κάποια συναυλία. Σήμερα είδα συναυλία από τις οθόνες (είχα εισιτήριο αρένα). Αυτό σε συνδυασμό με το μέτριο ήχο, είναι αρκετά ξενερωτικοί παράγοντες.
Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι σούπερ.
Τώρα πέστε να με φάτε. ![]()
Ανησυχούσα ότι δεν θα έβλεπα καλά από κερκίδες, αλλά τελικά ήταν πιο κοντά από ότι περίμενα, συν τις οθόνες, το απόλαυσα και άραζα 3 ώρες πριν βγουν (μετά δεν καθόσουν εννοείται). Την επόμενη φορά θα ψηφίσω πάλι κερκίδα
Συμφωνούμε.
Δεν έχω κουράγιο, θα γράψω αύριο…
Απο τα διαφορα βιντεο που ειδα ο ηχος ηταν γαματος σε μερικα σημεια και σε αλλα σημεια του γηπεδου εχανε καπως.
Ενταξει παρολα αυτα μπραβο σε αυτους που πηγαν. Πρεπει να ηταν μεγαλη εμπειρια
FADE TO BLACK ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Τι εκπληξάρα ήταν αυτή;;;;