Metallica OAKA 9/5/2026

Πολύ ωραίο πόστερ να το πάρετε

5 Likes

Τα κεφαλια μεσα :sunglasses:

2 Likes

zorba the greek έπαιξαν οι θεοι :ok_hand:

έχω βάλει ποτάκι και χαζεύω όσους κάνουν live streaming

ENTIT : ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ???

13 Likes

King nothing βλέπω. Όμορφα

4 Likes

Αχ
Βρε
Λαρς

1 Like

Ξέχασε να μπει στο One ή ιδέα μου ήταν; :sweat_smile:

7 Likes

Ήμουν σίγουρος πως ηταν τρολια για Τρυπες μέχρι που είδα το βιντεο.

WTF???

1 Like

προφανώς βλέπουν σε κάθε χώρα κανα δύο διάσημα κομμάτια και τα κουτσομαθαίνουν.

ΤΙ ΕΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ!!!
Τι χανω τόσα χρόνια!!

6 Likes

Bigger than life μπάντα.

9 Likes
14 Likes

Παρά τον μέτριο ήχο, το σόου δεν υπάρχει! 4η φορά και περιμένω την 5η (μην είναι πάλι 16 fuckin years! )

Το setlist όλο και μικραίνει… 15 πια. Ας ελπίσουμε την άλλη φορά για 2-day no repeat, για να το χαρούμε!

3 Likes

Όταν ακούστηκε το “Sick and destroy” μεγάλες κιτρινόμαυρες φουσκωτές μπάλες βρέθηκαν στα χέρια όσων ήταν γύρω από τη σκηνή.

:woozy_face:

2 Likes

Α δεν το ξέρεις; Είναι από το επόμενο άλμπουμ τους :laughing:

3 Likes

τους έχει δει κάποιος από εδώ στο εξωτερικό με αυτό το stage; είναι κρίμα τέτοια εμφάνιση να έχει τόσο μέτριο ήχο… το μπάσο και η ένταση σκέπαζε όλες τις λεπτομέρειες και αρκετές φορές τον Kirk… αν και μπορώ να πω ότι μετά το διάλειμμα με Ζορμπά και Τρύπες ήταν όλα αρκετά καλύτερα

1 Like

Γενικά στο 1,93 ποτέ δεν είχα θέμα να δω κάποια συναυλία. Σήμερα είδα συναυλία από τις οθόνες (είχα εισιτήριο αρένα). Αυτό σε συνδυασμό με το μέτριο ήχο, είναι αρκετά ξενερωτικοί παράγοντες.

Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι σούπερ.

Τώρα πέστε να με φάτε. :rofl:

6 Likes

Ανησυχούσα ότι δεν θα έβλεπα καλά από κερκίδες, αλλά τελικά ήταν πιο κοντά από ότι περίμενα, συν τις οθόνες, το απόλαυσα και άραζα 3 ώρες πριν βγουν (μετά δεν καθόσουν εννοείται). Την επόμενη φορά θα ψηφίσω πάλι κερκίδα

5 Likes

Συμφωνούμε.

Δεν έχω κουράγιο, θα γράψω αύριο…

1 Like

Απο τα διαφορα βιντεο που ειδα ο ηχος ηταν γαματος σε μερικα σημεια και σε αλλα σημεια του γηπεδου εχανε καπως.

Ενταξει παρολα αυτα μπραβο σε αυτους που πηγαν. Πρεπει να ηταν μεγαλη εμπειρια

2 Likes

FADE TO BLACK ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Τι εκπληξάρα ήταν αυτή;;;;

2 Likes