Του πήρε το κινητό. Και του το πετάνε πάλι πίσω
Πήγε μάλλον πριν να τον βγάλει φωτογραφία και ο Τζειμζ πρόλαβε και του το άρπαξε χαχα
Ή απλως στα σχολια βλεπετε οτι ο τυπος που ο Τζειμς δεν θελει να ακουμπησει ειναι μαλλον απο το σταφ του. Και το κινητο που επιστρεφει ισως ειναι του ιδιου, μπορω να υποθεσω οτι πηγε να το παρει πισω σε καποια φαση internal joke και του το εδωσε πισω μετα ο Τζειμς.
Το ειδαμε το σχολιο, και ειναι λανθασμενο. Αυτος που ειναι σταφφ ειναι μπροστα απο αυτον που απλωνει το χερι.Ο πισω ΔΕΝ ειναι σταφφ, και ο Τζεημς ειναι φανερα και δικαιολογημενα ενοχλημενος.
Holier και Harvester Ρουμανία, αντί moth και King nothing, αν είδα καλά.
Και του δινουν δωρο κινητο μετα; Στη φωτο που εχει ανεβασει ο αλλος, τι φαση;
Κατι δεν στεκει σε ολο αυτο, αλλα οκ, δεν ειναι και για μεγαλες αναλυσεις αυτο το βιντεο. Αλλωστε, σιγουρα ειναι δακτυλος του Λαρς, οπως σωστα γραψατε ολοι ![]()
Το μονο σιγουρο, για χαβαλε το εβαλα. Απλα ελεγα οτι ο τυπος που παει να του πιασει το χερι ειναι ο κοστουματος, κι οχι αυτος στην φωτο που εβαλες. Αυτος ειναι οντως σταφφ.
Οχι, δεν ειναι ο κοστουματος, αλλα εχεις δικιο. Τωρα ειδα οτι ειναι ο τυπος με το λευκο απο πισω του. Ο κοστουματος ειναι εκεινος που τον σταματαει λιγο μετα, γι’ αυτο αλλωστε και το blur στο προσωπο ειναι μονο σε αυτον με το λευκο, οχι στους αλλους δυο.
αυτά θα είναι το εφαπαξ με τη σύνταξη ![]()
Νομίζω αυτό αφορά τους enhanced . Αν δεν με απατά η μνήμη μου
Δεν βρίσκω video (ακόμα…; ίσως αργότερα)
μόνο φωτογραφίες για την ώρα…
Α ρε Λαρς
Τέτοια οργάνωση τέτοια αλφαδια μόνο εσύ ρε μπαγασα
Σοβαρά το λέω, πολύ γουστάρω που κάθε σόου έχει πληροφορίες και υλικό
Spider Dan θελεις να πεις… ο τυπος ειναι αυτος που τρεχει (μαζι με αλλους) τα φορουμς των Metallica και τον Discord server τους, και ανεβαζει ΠΟΛΥ υλικο σε γωνιες του ιντερνετ που δεν τις ξερει ο πολυς κοσμος.
Προσφατως μας ειπε κι ο Αλεχαντρο για το Overload, που ειναι κατι σαν ονλαην μουσειο για τους Metallica, ενω χθες το βραδυ κατεβασα κατι φωτογραφιες απο το Discord απο το deluxe RELOAD box set που θα βγει τον Ιουνιο. Θα τις ανεβασω σε λιγες ωρες γιατι ειμαι ακομα στην δουλεια τωρα. Γαματο φωτογραφικο υλικο απο τις ηχογραφησεις το 1996 και το 1997… μιλαμε για 30 χρονια πριν πλεον ![]()
Λαρς τα εύσημα Λαρς και το ανάθεμα χαχα

Τώρα είδα τις επίσημες φωτογραφίες. Σε μία από αυτές ήταν πρώτο πλάνο ένας μαθητής που είχα πέρυσι και ήξερα (είχε πάρει το κατάλληλο εισιτήριο) ότι θα είναι εκεί μπροστά στη σκηνή.
Περήφανος για κάποιους μαθητές μου…