Metallica OAKA 9/5/2026

10 Likes
1 Like

Έτοιμο το live.

11 Likes

Δεν ξέρω γιατί, αλλά αδυνατούσα να ολοκληρώσω την αγορά του digital format. Δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα.

Τελικά τα αγόρασα από nugs. Κομπλέ

Μέχρι να βγουν τα επίσημα videos, ένας θεούλης έφτιαξε το παρακάτω (…και επειδή τον έχω στο fb, νομίζω και όλη τη συναυλία) μέσα από videos τραβηγμένα από κινητά και κούμπωσε πάνω το επίσημο audio που κυκλοφόρησε χτες:

9 Likes

Κάποιος έχει μαζέψει άπειρα βιντεάκια που του έχουν στείλει και έχει πει ότι θα βγάλει όλη τη συναυλία με το επίσημο audio.

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.

2 Likes

Πάντως βάζοντας το barcode του ticket μου βγάζει sorry we don’t recognize this code,έχουν περάσει τόσες ημέρες από τη συναυλία,οπότε θεωρώ ότι η list ειναι updated,δεν μπορώ προς ώρας να έχω πρόσβαση στο free download.

είναι σοκαριστική η διαφορά του τι πραγματικά παίζουν και τι ακούγεται στα αυτιά μας από τη βαβούρα και τις unoptimized ρυθμίσεις της παραγωγής για την χάλια ακουστική του σταδίου… είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ηχολήπτης είχε βάλει ακουστικά και άκουγε ότι ακούγεται στο official audio…και σου λέει “νταξ όλα μπόμπα” :stuck_out_tongue:

αλλά τι να κανς; μια απλή παρατήρηση έκανα… εξακολουθεί να είναι η συναυλία που με έκανε χαρούμενο όσο καμία άλλη

2 Likes

Αυτος ειναι.

Προσωπικά τα άκουγα όλα cd… Λυπάμαι που εκεί που ήσουν δεν είχε καλό ήχο, αυτό δυστυχώς μπορεί να συμβεί σε τόσο μεγάλους εξωτερικούς χώρους…

3 Likes

πολύ βουητό είχε εκεί που ήμουν αλλά οκ, είναι όπως το λες… αυτά μπορούν να συμβούν

Όποιος τους προτείνει το κάθε τραγούδι για την κάθε χώρα, κάνει εξαιρετική δουλειά.

https://www.youtube.com/shorts/vQGmIFNcZ6E

1 Like

Τα εγχώρια fan club τους .

2 Likes

Καλά όλα αυτά αλλά ποτε ρε μαλάκες θα βγάλετε επίσημα βιντεάκια στο YouTube
Πέρασαν 2 βδομάδες

7 Likes

ηρθε το πρώτο

20 Likes