Έχει ξαναεμφανιστεί ![]()
Ευτυχώς διαλέξανε σωστό κομμάτι αυτή τη φορά ![]()
Έχει ξαναεμφανιστεί ![]()
Ευτυχώς διαλέξανε σωστό κομμάτι αυτή τη φορά ![]()
Ως κατάσκοπος σε μεταλ συναυλία ε
Ξαναεμφανίστηκε εκεί που έπρεπε, κι ας το παίζει Κινέζος. Δε μπορεί χωρίς Αγγλία, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
και στο 01:11 και στο 02:59 .
Πωωωωωωωωω μας χάλασε το βίντεο ο τύπος.
Πέτυχα βίντεο από την εκτέλεση του Fade To Black, ξέρω, θα φάω βρίσιμο αλλά ο Wahmett το διέλυσε το σόλο στο τελος, όχι με την καλή έννοια.
Επίσης, δεν ξέρω αν ήταν αντιληπτό αλλά, παρατήρησα ότι και στο Back To The Beginning τον περασμένο Ιούλιο ήταν ξεκουρδιστάν ολέ, κάτι που παρατήρησα και τώρα σε κάνα δυο βίντεο.
Επίσης, παικτικά γενικά, δεν ξερω, ο Δανός ήταν ο Δανος που ξέρουμε, σε πολλά σημεία έβαλε τις “γιρλάντες” του, πάλι με ξένισε.
Ο Hetfield ήταν σε καλή φόρμα φωνητικά & παικτικά, ο Trujillo, όπως τον ξέρουμε γενικά…
Ο trujillo είναι παικταρας και ΤΕΧΝΙΚΆ ο καλύτερος ντράμερ που είχαν ποτέ. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω και για την κριτική στους υπόλοιπους.
Η αλήθεια είναι ότι βασίστηκα σε κάποια αποσπάσματα που πέτυχα, δεν έχω δει όλη τη συναυλία, πιθανόν απλά να ήταν ατυχείς στιγμές τα όσα είδα οπότε ναι, ομολογώ ότι ενδεχομένως ήμουν υπερβολικός…

O Hammett οντως το κατεστρεψε το συγκεκριμενο σολο και απορω γιατι, το εχει παιξει κυριολεκτικα μινιμουμ 1282 φορες ζωντανα με την μπαντα, και ποιος ξερει ποσες χιλιαδες ακομα σε προβες ![]()
Παρολα αυτα, στο προηγουμενο σκελος της περιοδειας για το Μ72 ηταν σε παρα πολλες συναυλιες ο MVP της μπαντας, ενω το ιδιο ισχυει και για τον τελευταιο χρονο της περιοδειας για το HTSD το 2019, καθως ο Τζεημς το ειχε ριξει παλι στο ποτο και ηταν λιγο πιο sloppy.
Ο Λαρς τι θεματα ειχε στην Αθηνα? Σε οτι βιντεο εχω δει ηταν γαματος. Μεχρι και καποιοι haters του δηλωσαν πως ηταν εξαιρετικος.
Δεν έχει να κάνει με το παίξιμο του εκείνο το βράδυ, όσο με το παίξιμο του τα τελευταία χρόνια. Ναι, στην τρέχουσα περιοδεία έχει βελτιωθεί, δεν παύει όμως το παίξιμο του να είναι άστοχο πολλές φορές, με αχρείαστα fills, μπασίματα κτλ, το παίξιμο που έχει εδώ και χρόνια εννοώ. Πάνω που λες τι καλά που παίζει, θα κάνει καμιά “μουντζούρα” και σε χαλάει, είναι βέβαια χρόνια ή κατάσταση…
στα μπασίματα έχει κακό ποσοστό, στα τρίποντα όμως είναι καλός
Νομιζω οτι αναφερεσαι στο οτι δεν παιζει τα ιδια τυμπανα που εχει το εκαστοτε τραγουδι στον δισκο, οχι? Αυτο εμενα δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Δεν ακουω ενα τραγουδι στο λαηβ για να δω ποιες νοτες πετυχαν και ποιες οχι τα διαφορα μελη της μπαντας, αλλα εστιαζω κυριως στο αν αυτο που ακουω ειναι ευηχο ή ταιριαστο. Ο Λαρς περαν ελαχιστων εξαιρεσεων νομιζω γενικα ειναι εξαιρετικος σε αυτο. Ο Κερκ απο την αλλη, καποια σολο τα κατακρεουργει με το ηχητικο αποτελεσμα να μην ειναι και το καλυτερο ας πουμε
Εδω κανει λαθη ο Τζεημς, δε θα κανει ο Λαρς…
Δεν έχω θέμα με το αν παίζουν ή όχι επακριβώς ότι παίζουν στο δίσκο, νότα προς νότα. Είναι live, αν ήταν έτσι, θα άκουγα το δίσκο. Αλλά και η ελευθερία πάλι, έχει τον κίνδυνο να ξεπαστρεύουν τα κομμάτια, όπως το είδαμε.
Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, φυσιολογικό και αναμενόμενο να κάνουν λάθη, δίνουν και πιο ανθρώπινη διάσταση σε αυτό. Αλλά ως μουσικός (όχι ως οργανοπαίκτης, ως μελετητής & θεωρητικός), η αλήθεια είναι ότι εστιάζω περισσότερο στο performance, στα θετικά & αρνητικά αυτού
Έλα ρε, τρίτο βίντεο, ουάου ![]()
Και πάλι εκτελεσάρα επιλέξανε (ήταν από τις πιο καλές στιγμές το Bellz).
άντε άλλα 12 και έχουμε όλο το live ![]()
Εν τω μεταξύ στα views η συναυλία στην Αθήνα σπάει τα κοντέρ μέχρι στιγμής
![]()
Ηταν και η πρωτη της περιοδειας, λογικα σε βαθος χρονου θα ισορροπησουν λιγο πολυ τα views.
Εντωμεταξυ οι αφισες για το Βερολινο και την Μπολονια:
![]()
Βαρεθηκα να βαλω και αυτες απο Φρανκφουρτη και Πολωνια που ηταν επισης ωραιες, αλλα αυτες απο Ζυριχη… η μια μετρια προς αδιαφορη, και η αλλη οτι πρεπει αν θελει κανεις να τυφλωθει.
ΥΓ. Στο Βερολινο ειχαν 94.000 επιβεβαιωμενους ε, και μαλλον εσπασαν το ρεκορ της Αθηνας.