λοιπον πιο θεωρητε καλυτερο??
Μη κανουν κανα αστειο οι mods και δε το κλειδωσουν με το που το δουνε…Τα ιδια ξανα και ξανα metallica vs maiden,τα καναμε εμετο πια…
Ψηφιζω την επιλογη 3 :“οχι αλλο καρβουνο!”
Χοερευοντας με τον θανατο. :lol: :lol: :lol: :lol: Ειχε καποια κομματια που τα γουσταρα χοντρα. Αν και ειμαι metallica ολοκληρος μεσα μου
To Dance of Death είναι δισκάρα.Απλά δεν είναι Maiden.
σετ ανγκερ . αλμπουμαρα . το αλλο εχει τα παπακια μεσα δεν λεει
- St. Anger: Αρκετά καλός δίσκος (πέφτουν οι ντομάτες:p). Ντάξει, μαλακία παραγωγή, αλλά ριφφς που σπάνε κόκκαλα8) 8)
Frantic και τα μυαλά στα μπλέντερ :band:
2)Dance Of Death: Για το Paschendale και μόνο αξίζει τη κορυφή! Αν και από τις χειρότερες δουλειές μέιδεν.
Για το st. anger νταξει ας μη μιλησω
Το dance of death οσο κι αν συνολικα δε φτανει το επιπεδο των χρυσων δισκων του 80 ειναι γενικα ενας πολυ καλος δισκος.Εχει τα επη paschendale και το ομωνυμο που προσωπικα τα θεωρω ισαξια με επη παλιοτερων εποχων(alexander,7th son δε λεω αλλα θα πορωθουμε βραδιατικα)+τα παρα πολυ καλα no more lies,rainmaker
Στη studio version ο δισκος αδικειται,καθως ο Bruce μου φαινεται οτι τραγουδαει σα να βαριεται ενω και ο ηχος ειναι πολυ ηλεκτρονικος.Η αξια των καλυτερων κομματιων αυτου του δισκου ειναι πιο φανερη στο death on the road οπου οι τυποι δινουν ρεστα.
Γιατί σας αρέσει αυτή η αηδία το Φραντικ;
Το Dance of Death είναι μια μετριότητα, ακούγεται σχετικά ευχάριστα όμως. Αντίθετα, το St.Anger σε κουράζει λίγο με τα πολλά κατσαρόλια και την άθλια παραγωγή.
Και ναι οι οπαδοί των Maiden μπορούν να χαίρονται γιατί έχουν τον καλύτερο χειρότερο δίσκο από τους δύο.
Το Frantic μου αρέσει πολύ. Ίσως και το αγαπημένο μου απο κει :-s
Kαι το DOD έχει κομμάτια - ύμνους μέσα 8)
Αλλά σαν σύνολο δε λέει πολλά.
Ο χειρότερος δίσκος των Maiden μέχρι σήμερα είναι το Virtual XI και έτσι θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Οπότε το vs δεν έχει καμία λογική. Ποιος ο λόγος να συγκρίνεις έναν χάλια δίσκο με ένα απλά μέτριο? Ο μέτριος είναι πάντα πιο ψηλά από τον χάλια.
Σωστά, το Virtual XI είναι τόσο χάλια που σχεδόν ξεχνάω οτι υπάρχει. #-o
Το ίδιο και οι maiden:lol:
Μόνο ο Blaze το θυμάται και παίζει κανά Futureal που και που:p
Bασικά ποτέ μου δεν κατάφερα να ακούσω ολόκληρο κάποιον από αυτούς τους δυο δίσκους. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες ομως.
Frantic -tic-tic-tic-tic-tic-tic…:lol:
Οντως…
αλλα μην ξεχναμε και τον υπερτατο clansman(με φωνητικα bruce oμως)
Βασικα πιστευω οτι ειναι maiden και διαφωνω σε αυτο και γενικα πιστευω οτι ο πειραματισμος των maiden στη μουσικη ειναι απειροελαχισος. Περα απ αυτο σε παρακαλω ρε φιλε αλλαξε avantar δεν μπορω να το βλεπω.
Σε αυτο που ειπες εμενα περισσοτερο ο studio δισκος παρα το live και γενικα δεν μου αρεσουν βεβαια οι live δισκοι σε αντιθεση με τα dvd live που με πωρωνουν
Σωστα, γιατι οντως βαριεται.
Χαλαρα Dance of Death.8)
Αλλα προσεχτε,πολυ χαλαρα.
Paschendale
Joyrneyman
Dance of Death
Face in the Sand
No more Lies
Rainmaker
Θελετε κιαλο?
Μ’ αρεσει που απαντανε καποιοι κιολας.
Μηπως να κανουμε και poll “αριστερο φρυδι Bruce vs. λοβος αυτιου James”.
Οσοι θελουν να συνεχισουν την γνωστη γραφικη κοντρα εδω:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2597
Δε φταιει σε τιποτα το φορουμ να το φορτωνετε αχρηστα threads.
Αντε να σοβαρευομαστε.