Metallica VS Testallica

το damnation ειναι πιο thrash απο το death magnetic,η παραγωγη καλυτερη αλλα γενικα σαν δισκος μου φαινεται οτι εχει πιο πολυ ενδιαφερον το death magnetic!!με μικρη διαφορα ψηφισα το death magnetic.και τα 2 τα ακουω εξισου αρκετες φορες!!!

Ναι το Formation…είναι πιο thrash αλλά το ζητούμενο είναι αυτό ή το ποιος δίσκος έχει καλύτερα κομμάτια? Αν είναι το πρώτο τότε Testament αλλά σαν σύνολο το Death Magnetic είναι καλύτερο…

Και τα 2 είναι καλά cd αλλά το Death Magnetic κάνει τη διαφορά επειδή απλά είναι Μεταλλικα!!

Σωστα τα λες. :slight_smile:

Τestament φυσικα !

Aυτο. :slight_smile:

Σε λιγο θα μας πεισετε οτι υπαρχουν οι Metallic-οι και οι αντι-Metallic-οι.

Μήπως να το βάλουμε και σε Poll με το Reign In Blood για να δούμε ότι το ανάποδο από αυτό που λέει ο ChrisP είναι πιο πιθανό? Λέμε τώ.ρα

Καταρχάς να πω ότι ο χαρακτηρισμός testallica στα αυτιά μου δικαιολογείται εν μέρη μόνο στο άλμπουμ Practice What You Preach. Εντάξει, γενικά όμως είναι άδικο να χαρακτηριζεις ολόκληρη την πορεία του εν λόγω γκρουπ απομονώνοντας έναν και μόνο δίσκο του. Δεν έχει σημασία βέβαια αν αυτός είναι απο τους αγαπημένους μου.

Τώρα όσον αφορά την σύγκριση μεταξύ των δύο άλμπουμς με κάλυψε ο dying freedom. Το Τestament είναι άνισο άλμπουμ στα αυτιά μου, καθώς έχει κάποιες εξαίσιες στιγμές, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει για το σύνολο του δίσκου. Από την άλλη το Death Magnetic, καταφέρνει να διατηρεί ένα επίπεδο καθ’ όλη την διάρκεια του. Χωρίς να θεωρώ λοιπόν ότι το Ντεθ Μαγκνετικ είναι το σούπερ ντούπερ άλμπουμ του χώρου- καθώς πρόσφατα είχαμε πολύ καλύτερες κυκλοφορίες ( για ποιους Death Angel χτυπάει η καμπάνα εδώ άραγε…)-, ψηφίζω αυτό.

Και τα δυο αλμπουμς ειναι υπεροχα. Για τους TESTAMENT τα εχουμε πει. "Gathering’’ kai ‘‘Formation…’’ τα σπανε! Τι να λεμε τωρα. Οι ΜETALLICA εκαναν το come back που επρεπε και περιμεναμε τοσο καιρό. To ακούω συχνά και θα το ακούσω πολύ περισσότερο.Sorry, αυτό θα ξινισει καποιους, αλλά απο το '91 και μετα δεν με ενθουσίασαν.

Με μια μικρή διαφορά θα ψηφίσω ΤESTAMENT. Συγκρίνω το τώρα και όχι τα συγκροτήματα. Ειναι ένας δίσκος THRASH. Πιστός στην παράδοση.Καλά που υπάρχουν τέτοια γκρουπς να ζεσταίνουν αυτή τη σκηνή. THRASH never dies!

Oχι.
Απλα μου αρεσουν περισσοτερο οι Testament απο τους Metallica και συγκεκριμενα στη συγκριση αυτων των δισκων προτιμω αυτον των Testament.