Metallica ή λεφταλικα? ποιο ειναι το πιο σωστο? πουλήθηκαν απλά ή ξεπουλήθηκαν?

Οι πιο καλοί δίσκοι βγαίνουν στα πρώτα 10 χρόνια. Από εκεί και μετά, έχουμε κατώτερους δίσκους. Μπορεί πολύ καλούς, αλλά όχι σαν τους πρώτους. Συμβαίνει με ΟΛΟΥΣ (άντε, να εξαιρέσω το Painkiller :p).

Μetallica,γιατι καθιερωσαν το thrash.
Λεφταλλικα,γιατι καθιερωσαν το trash ξεπουλημα.

Χωρίς καμία δόση ειρωνείας (για να μην παρεξηγηθώ) [SPOILER]:bow: Θεωρώ πως δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα το thread! :lock:[/SPOILER]

Σωστη και λακωνικη Greektrooper. Τα σφαζω ολα τα ξεπουλαω. Με δυο φρασεις τα ειπε ολα!

Για οσους συνεχιζουν να διαφωνουν, παρτε δυο παιχνιδακια να παιζετε με τους ηρωες σας μεχρι να περασουμε στον επομενο γυρο :roll:

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Ειμαι οπαδός των Metallica εδω και πολλά χρόνια και έχω ξοδεψει παρα πολλά γι αυτούς.
Για λόγους οικονομίας συζήτησης θα αποδεχτω τα λεγόμενα σου και λέω και εγω οτι οι Metallica ξεπουλήθηκαν!

Αν εσύ θέλεις να μου δείξεις οτι δεν έχεις κόμπλεξ με την επιτυχία των Metallica και οτι δεν έχεις κάποιο κόλλημα με αυτούς καλό θα ήταν να άνοιγες και άλλα θρεντ με άλλα συγκροτήματα ίδιου μεγέθους και να αναρωτιέσαι και έκει αν ξεπουλήθηκαν.
Επειδη στο μυαλό σου λόγω ξεπουλήματος ίσως να θεωρείς τους Metallica απο μικρό ως τιποτένιο μέγεθος όταν λεώ ίδιου μεγέθους θεωρώ συγκροτήματα με τουλάχιστον 3 παγκόσμιες περιοδίες σε ανοιχτά στάδια.

Σε έπιασα ρε κουφάλα FREAKHOOD.
H προπαγάνδα σου θα λάβει τέλος.
Καλά στα έλεγαν ότι τους φθονείς

Θες λοιπόν και εσύ να γίνεις παιχνίδι και να κονομάς 8O
Ντροπή, για όλους εμάς που πιστέψαμε στα λόγια σου και νομίσαμε ότι απλά ξεμπροστιάζεις τα πουλημένα τομάρια. Τελικά και εσύ μας πρόδωσες. Ιζνογκουντ.

http://www.knucklebonz.com/lemmy.html

Χαχαχ καλο! Μονο που ο Λεμυ δεν την ειδε ποτέ επαναστατης. Ειναι αυτος που ηταν εξαρχης. Σταρχιδιστης και rocknroll. Απορω πως ζει ακομα με αυτα που εχει παρει. Εχω κοιμηθει μαζι του μια νυχτα στο Ζαφολια στην Αλεξανδρας και μου ειπε αρκετα.
Πηγαινε τωρα να παρεις το Χριστουγεννιατικο πουλοβερ που λανσαρουν οι Μεταλικα να ζεσταθεις για τις γιορτες που ερχονται και οταν ανοιξει ο καιρος με το καλο ελα να μιλησουμε για Λεμμυ :smiley:

Τωρα για να σοβαρεψει η κουβεντα παμε στα λεγομενα του φιλου μας:

Αν παρακολουθησες σχολαστικα την κουβεντα απο το προηγουμενο thread και ολα αυτα που εγραψα, τότε θα εχεις καταλαβει πως δεν ασχολουμαστε με το αν οι μεταλικα ειναι τρου η μασανε ατσαλι.
Και σιγουρα θα καταλαβες πως δεν ηταν αυτοσκοπος να ξεκινησω thread για αυτους.[B] Ηταν τελειως τυχαιο.[/B]

Υπαρχει ενας ορος ολο και πιο ευρεως διαδεδομενος τωρα τελευταια, μιλαω για το selling out. Αν τον γλουγκλαρεις, σου βγαζει την σχετικη σελιδα στο wikipedia που εξηγει τι σημαινει. Ξεπουλημα με λιγα λογια. Μαντεψε ποια περιπτωση γκρουπ χρησιμοποιει ως τρανταχτο παραδειγμα (music integrity).
Θεωρεις λοιπον πως ειναι τυχαιο που παγκοσμιως οι μεταλικα θεωρουνται sell outs?
Και θεωρεις τυχαιο που ενα σωρο κοσμος τους κραζει για αυτο? Πιστευεις πως ολοι αυτοι το εκαναν και το κανουν χωρις λογο? Πως ειναι ανεγκεφαλοι?
Δεν εχω ξεκινησει καμια σταυροφορια εναντιον τους. Απλα δεν τους εχω ψηλα πλεον. Και ενας απο τους λογους που ξεκινησα το thread ειναι ακριβως αυτος:

Τωρα χωρις πλακα, τους εχετε τοσο ψηλα?

Ναι

Μια αποψη εγραψα και ξαφνικα ειδα να μου την πεφτουν μαζικα. Ε τα πηρα και το ειδα πατριωτικα. Ε οχι ρε πουστη μου, για την lady gaga μιλαμε?
Και αυτα τα γραφω εγω που ακομα τους γουσταρω και συνεχιζω να τους ακουω. Αυτους και αλλους πολλους βεβαια που αλλοι εχουν και αλλοι δεν εχουν καμια σχεση με μεταλ.

Ημουν Θεσσαλονικη που την αγαπω πολυ. Ετος 1997 για ενα μηνα. Εκανα εκπομπη σε εναν καινουργιο ραδιοφωνικο σταθμο που ειχε ξεκινησει ο τοτε Αγγελιοφορος πριν παω στον Ανατολικο fm. Το ιδιο διαστημα εδιναν συναυλια οι U2. Δεν μπορεις να φανταστεις τι γινοταν στην Σαλονικα. Καραβανια να ερχονται απο ολη τη χωρα να δουν τους U2. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να ηταν η μοναδικη εκπομπη που εκραζε τους U2 (οχι τυχαια βεβαια) την μερα της συναυλιας, και γενικοτερα την ολη φαση. Και χαιρομαι που μου το θυμησες κατα καποιο λογο διοτι ειχα τηλεφωνα απο ατομα που συμμεριζονταν τις ιδιες ευαισθησιες.
Οι U2 οχι απλα ξεπουληθηκαν αλλα εκμεταλευτηκαν και τις ιδεες ενος λαου για να κανουν οτι εκαναν, ταυτιστηκαν με την επανασταση για να γινουν γνωστοι. Ευτυχως τους πηρα χαμπαρι απο νωρις.
Να μη μιλησουμε και για τον δημαρχαρα τον Κοσμοπουλο που εσκασε 700 μυρια για τους U2 ενω με τα ιδια χρηματα θα μπορουσε να ειχε διοργανωθει ενα γαματο φεστιβαλ με εγχωρια γκρουπ. Και να πεις πως δεν ειχε ολοκληρη Σαλονικα γκρουπαρες? Απο Σαρισα μεχρι exhumation και βαλε μιας και μιλαμε για μεταλ.

Επειδη δεν τα αρπάζω ευκολα νόμιζα ο σκοπός του θρεντ είναι να σχολιάσουμε το ξεπούλημα των Metallica!
Για μας τους αργόστροφους αν θέλεις (δεν ξέρω αν μπορείς) άλλαξε την ονομασία του θρεντ σε Ξεπουλημένα συγκροτήματα και μην κάνεις τυχαίες αναφορές για την καλύτερη πορεία της κουβέντας!

Τους είχες ψηλά γιατι (ένας απο τους λόγους είναι πως) πιάστικες απο δηλώσεις που έκαναν χωρίς να έχουν την ανάλογη εμπειρία και όσο να’ναι πάνω στα ντουζένια λες διάφορα.
Ελπιζω να μην πιάνεσαι και σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλους τομείς της ζωης πχ απο δηλώσεις αθλητών “απο μικρός ήμουν Χ ομάδα και ήθελα να παίξω σε αυτή”

Edit:
Αν απο αυτη την συζητηση μπορεσουμε και καταφερουμε να κανουμε εναν πιτσιρικα να προβληματιστει και να την ψαξει λιγο παραπανω μπας και δει τι κρυβεται πισω απο αυτα που του σερβιρουν, τότε θα εχουμε συνεισφερει σε κατι παραπανω. [B][B]Δεν ειναι μόνο η κουβεντα για τους μεταλικα. Ειναι και το τι “υπαρχει” πισω απο αυτην[/B][/B]

Ειπες πως εχω κολλημα με τους Μεταλικα και γιατι δεν αναφερω και αλλα γκρουπ που ξεπουληθηκαν και για αυτο σου εδωσα ενα παραδειγμα με τους U2.
Και πως θα προτιμουσα να εβλεπα μωρα στην φωτια, exhumation, Sarissa και αλλες γκρουπαρες της Θεσσαλονικης παρα U2 (που δεν ειδα). Πολυ απλα.
Δεν εχω κολλημα ουτε με τους Μεταλικα ουτε με τους U2 φυσικα.

Η πιο προσφατη αντι-δηλωση τους (απο ενα σωρο που εχουν κανει οτι δεν θα πουληθουν) ηταν το 2009. Αμα θες ξαναπαραθετω το λινκ.

ΥΓ. Και δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις την λεξη “αργοστροφος”. Δεν υπονοησα κατι τετοιο ουτε για αστειο.

Σαφώς και θα προτιμούσες να δεις Sarissa κλπ αλλα απο επιχειρηματική σκοπιά θα ήταν ενα τίποτα για τον δήμαρχο.Ενα τέτοιο φεστιβάλ θα το μάθαιναν πολύ λίγα άτομα ένω τους U2…

Δεν παρεξηγούμαι,Δεν υπονόησες κάτι. :slight_smile:

Διαφωνω. Γιατι με 700 μυρια το '97 θα μπορουσε να ειχε κανει τετοιο φεστιβαλ που θα τους μαθαινε ολη η χωρα, Και οχι μονο τους Sarissa. Ετρεχα στην Καλαμαρια για να παρω συνεντευξη απο τους Εxhumation που δεν ειχα συναντησει ποτε και ενθουσιαστηκα απο την αυθεντικοτητα των ατομων. Ειναι κριμα που τετοιες γκρουπαρες δεν ειχαν την προωθηση που τους αξιζε εξαρχης. Πολυ κριμα. Γιατι εχω βρεθει σε προβαδικα, και στο Γκροβερ και σε υπογεια στου Χαριλαου και αλλου και εχω δει τι σκηνη υπηρχε (και φανταζομαι πως υπαρχει) στην Σαλονικα.

Sorry που ξεφυγα απο το θεμα αλλα αφου μας εδωσε την ευκαιρια ο φιλος, ειπα να γραψω κανα δυο πραγματα σχετικα.

ΥΓ. Και παροτι Αθηναιος, τον Μαιο που ημουν Ελλαδα πεταξα απο Αγγλια-Θεσσαλονικη και εφυγα ξανα απο εκει. Δεν ειναι τυχαιο.:wink:

έχω Slayer με πεντάλφες…

αααααργκ

Τι λεφτάλικα και σλέηερ και παπαριές πάντως, στον λόγο [ <αξία brand name> / <πραγματική μουσική προσφορά>] οι MAYHEM είναι δεκαεφτά σκάλες πιο πάνω. Εκεί να δεις δηλώσεις, φόνους, φωτογραφίες με χυμένα μυαλά, φούτερ, μούτερ, σκουφιά, στρινγκάκια και όλα αυτά για 4 φουλενθ και 2 ΕΡ μέσα σε 25 χρόνια.

Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα νεκρομπούτσερ.

:lol:
ο μαθηματικός τύπος με σκότωσε :lol:

:thumbup:

Γελάς εσύ αλλά εμένα και τους φίλους μου μας είχαν εμπνεύσει οι δηλώσεις του Γιούρο μετά την αυτοκτονία του Ντεντ, ότι οι Μεήχεμ θα κρατούσαν ψηλά το λάβαρο του αυθεντικού σατανισμού κόντρα σε σκατένιες μπάντες όπως οι σεπούλτουρα και οι deicide. Μαλιστα το πάσχα εκείνης της χρονιάς στον Αυλώνα είχαμε τελέσει και ritual murder παρθένας σαρανταποδαρούσας, εμπειρία μοναδική. Και στην ολλανδία που έπαιζαν φέτος που τους είδα, τι είχε στον πάγκο του μερτς τους?

Αυτό εδώ:

MONEY-HEM σκέτοι [-X

Ρε 'συ freakhood, μια και παρακολουθώ το θρεντ αυτές τις 2-3 μέρες, έχω μια απορία. Αναφέρεσαι στους Metallica (και σε άλλες μεγάλες μπάντες) με τρομερό μένος και κόμπλεξ και πολλές φορές κοτσάρεις δίπλα και το γεγονός ότι έκανες εκπομπές στο ραδιόφωνο και έβγαιναν πολλοί ακροατές για να σε κράξουν επειδή είπες κάτι εναντίον της μπάντας ή ότι δεχόσουν επιπλήξεις από τους προϊσταμένους σου για τον ίδιο λόγο. Μήπως λοιπόν το κάνεις τόσο θέμα επειδή εξαιτίας τους αντιμετώπισες προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο και kinda like “τους το κρατάς μανιάτικο”? No offence πάντα, αλλά κάνεις σαν απατημένη σύζυγος που είπε και κάποιος κάτι σελίδες πριν.

Εκπληκτική η εξομοίωση των U2 με τους Exhumation.

Για τους μεταλικα ειναι το thread οχι για τους νεκρομπούρμπουρουμ. Τα αλλα γκρουπ που αναφερονται (και οχι μονο απο μενα) ειναι εκ παραδρομης οπως βλεπεις.
Ακριβως πριν απο το ποστ σου, αλλοι μιλανε για μεηχεμ πχ.

Αν φαινομαι σαν απατημενη γκομενα, τι να πω…

Οι άλλοι προφανώς και χαβαλεδιάζουν και δεν τους κατηγορώ. Άσε που είναι αλήθεια αυτά που λένε. Δεν μου απάντησες όμως. Μήπως σου 'χουν μείνει απωθημένο οι Μετάλλικα επειδή σου δημιούργησαν προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο καθώς σε μια εποχή που όλοι τους προσκυνούσαν εσύ ήσουν εναντίον τους?