Metalpaths Party+ALAN, 17-18 December!

Πειραζει ν’ανοιξω thread γιάυτο εδω?

Απιστευτες βραδιες με καλεσμενο τον Τρισμεγιστο Alan!!8O8O:D

Τι κι αν εχουμε δει Primordial, τι κι αν ξαναδουμε οσες φορες μας αξιωσει ο Alan, αυτο δεν χανεται!! +Παρουσιαση του καινουριου album των μεγιστων Ιρλανδων!!

Sorry, δεν κρατηθηκα, αλλα η αγαπη ειναι μεγαλη και η πορωση ακομα μεγαλυτερη. Μας εκατσε και τεραστια κωλοφαρδια με την αδεια και θα ειμαστε και τις δυο βραδιες εκει!!:slight_smile: Στην Αθηνα μαζι με Σακη και… ΕΑΛΩ!! Αυτα ειναι ρε!

[SIZE=“3”]ALAN!! ALAN!! ALAN!![/SIZE]
:bow::bow:

Cheers!!!:metal::drunk:

Ρε, να το μεταφερουμε στις Συναυλιες να “πουλησει” περισσοτερο?:stuck_out_tongue:

Ωπ θα πάω!
Μπράβο Thorgal για την ενημέρωση.8)

Μέσα μέσα !

Βασικα και μενα μια φιλη μου το πε το πρωι για Θεσσαλονικη και τρελαθηκα!! Το αστειο ειναι οτι ειχα κανονισει πρωτα να ανεβω (μιας και ειχα αδεια) και μετα μου στελνει μηνυμα, “κοιτα, εχει και αυτο την Παρασκευη”!!!:lol:8O8O

Τωρα που ηρθα σπιτι εψαξα και ειδα πως εχει και Αθηνα!!!:smiley:

ALAN PEEEEEEEEEEE!!!:drunk:

Θα προτιμούσα πάντως να πάω στο αθηναϊκό event, γιατί έχει Σάκη και Στέφανο από Ravencult, ενώ εδώ έχουμε Ηλιόπουλο και Άρτζι που δεν είναι τόσο του γούστου μου :frowning:

και γαμώ τα σκηνικα φαίνεται. Θα παιξουν και από το καινούργιο christ προφανώς ! Μόνο η μέρα (Πέμπτη) μας χαλάει λιγο

μεσα!!! :slight_smile:

Ρε, βασει αυτου του λινκ
http://www.secondskinclub.gr/events/2009-12-17_metal.html

το πανηγυρακι σημερα αρχιζει στις 11:00 το βραδι και γω πρεπει να παρω 6:50 το πρωι το τρενο για Θεσσαλονικη.:?

Σερι με βλεπω!:p:|

Ωχ σήμερα είναι? Φακ!

Τι, δεν θα ρθεις?:frowning:

προδοτη:evil:

Εξαιρετικά χλωμό. Τι ώρα είναι το πάρτυ?

Απο ενα λινκ που βρηκα και ποσταρα παραπανω ελεγε 23:00

Τωρα τι να σου πω, δεν εχω ξαναπαει Second Skin αλλα μου ειπαν πως, Γοτθαδικο γαρ, παντα ξεκιναει αρκετα αργα. Εγω παντως 11 θα παω. Το προβλημα ειναι ποτε θα φυγω…:expressionless:

Καλα ρε Αθεοι, κανεις δεν εχει γραψει εδω?
Αληθεια, ηταν κανεις αλλος απο δω?

Εγω θελω απλως να πω ενα μπραβο στα παιδια απο το metalpaths για τις δυο ομορφες βραδιες που οργανωσαν και για την ολη αξιολογη προσπαθεια. Περασα πολυ καλα τοσο στην Αθηνα οσο και στη Θεσσαλόνικη. Αν και η βραδια στο Second Skin παραηταν μαυρη (λογω μουσικης)!!:lol:

Για τον ALAN δεν εχω λογια να πω. Ο ανθρωπος ειναι ΘΕΟΥΛΗΣ!!!:respect::bow::bow::respect:
Πολυ απλος και προσεγγισιμος και τις δυο βραδιες, με ορεξη να μιλησει και να απαντησει σε οτιδηποτε, απλως με εκανε να τον λατρεψω ακομα περισσοτερο. Γιατι οι μεγαλοι καλλιτεχνες πρεπει πανω απ’ολα να ναι μεγαλοι ανθρωποι (κατα τη γνωμη μου παντα).

Απο αυτα που αξιζει να μεταφερω ειναι ισως οσα μου ειπε για την επερχομενη δουλεια τους. Θα ειναι ετοιμη γυρω στο Σεπτεμβριο και μεχρι τωρα εχουν ετοιμα 6τραγουδια. Ο ιδιος ακουγοταν ενθουσιασμενος για το αποτελεσμα και μου λεγε πως αυτος ο δισκος θα εχει ηχο βαρυ και πιο επικο ισως απο ποτε!:metal::smiley:

Επισης κοντα στο Νοεμβριο θα μας ξαναπερασουν και απο δω!!!:metal:

Και η αποκαλυψη-μπονους:

[SPOILER]Μου εκμυστηρευτηκε πως ειναι μεγας οπαδος της Celtic!!!:metal:
Aναμενομενο βεβαια αφου ειναι τοσο γαματος ανθρωπος!:smiley:

Βασικα μου πε και κατι ακομα αλλα δεν το λεω γιατι μερικοι ειναι τοσο κολλημενοι που μπορει και να τον αντιπαθησουν…

Πλεον οι Primordial ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο λατρεμενη μπαντα για μενα!

[B][SIZE=“4”]ALAN!!! ALAN!!! ALAN!!! ALAN!!!
[/SIZE]
[/B]

Μολις παω σπιτι θα βαλω και μια φωτο απο τα “λαφυρα”![/SPOILER]

As promised::slight_smile:

H σημαια υπεγραφη εις Θεσσαλονικην!:smiley:

[SPOILER]Οποιος θελει και φωτογραφιες μαζι του ας με ειχε φιλο στο φεησμπουκ!:stuck_out_tongue:

ψωναρα!:|[/SPOILER]