Michael jackson tribute παρασκευή 22 ιουνίου

[SIZE=“5”]Μichael Jackson Αφιέρωμα, Παρασκευή 22 Ιουνίου, Θέατρο Δίπυλον

21:00 | Θέατρο Δίπυλον, Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2 (Ηλεκτρικός Θησείο)[/SIZE]

Σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό meeting αφιερωμένο στον Βασιλιά της Ποπ!Το φετινό αφιέρωμα της Michael Jackson Κοινότητας “Thrill Athens (michaeljackson.gr)”, θα φιλοξενηθεί στον χώρο της “λευκής αίθουσας” του θεάτρου Δίπυλον στην Αθήνα (http://dipilon.com/html%20files/whiteroom_001.htm) και αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση θαυμασμού και παραδοχής - καλλιτεχνών και ανθρώπων κάθε ηλικίας - για την συνεισφορά του Michael Jackson στη διαμόρφωση της σημερινής Ποπ κουλτούρας και του σύγχρονου Hip Hop/RNB ήχου και χορού. http://www.facebook.com/events/336635736396450/

[SIZE=“5”]? Γιατί να είσαι εκεί![/SIZE]

Σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην κίνηση και τη μουσική του Michael ως επιδραστικό μέσο επικοινωνίας στην Ποπ σκηνή, τη μουσική βιομηχανία, το χορό του δρόμου και την καθημερινή mainstream κουλτούρα, με τον ΜJ ως αναγνωρίσιμο σύμβολο, παιδική μας ανάμνηση, καλλιτεχνική επιρροή ή πρότυπο.

Με καπέλο, αυτοσχέδια κουστούμια, άσπρες κάλτσες και παπούτσια, για ένα βράδυ, όσοι θυμόμαστε την εικόνα μας μπροστά από ένα καθρέφτη προσπαθώντας να τον μιμηθούμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον ΜJ ως κληροδότημα σε μια νέα γενιά, με τον ίδιο τρόπο που οι γονείς μας μας παρέδωσαν τους Beatles και τον Elvis.

Πάνω απ’ όλα, γιορτάζουμε τον “δικό σου και δικό μου Michael”, το χορό και τη μουσική του ως κοινωνικό “σημείο αναφοράς”, τις ατομικές και κοινές αναμνήσεις και εμπειρίες, που το έργο του με ένα ανεξήγητα φυσικό τρόπο μας δημιούργησε!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[SIZE=“5”]? Τι είναι το Michael Jackson - Dance Off;[/SIZE]

Το event θα φιλοξενήσει και το πρώτο επίσημο Μichael Jackson Battle. Με αφορμή αυτό, καλούμε σχολές χορού, ομάδες, χορευτές του δρόμου, καλλιτέχνες και νέους κάθε ηλικίας που η κίνηση και μουσική τους έχει επιρρεαστεί από τον Michael Jackson, να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι (Battle) ή εκτός (ως guest), παρουσιάζοντας στο τεράστιο dancefloor της λευκής αίθουσας ένα δικό τους πρόγραμμα που θα περιέχει μουσική (ή και κινήσεις του Michael). Για περισσότερα: email στο mjathensflashmob@gmail.com (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού (Βattle):

  1. Ατομικές συμμετοχές σε (αυθεντικές) χορογραφίες και κινήσεις Michael Jackson, με μουσική έως δύο λεπτά. Αν ο διαγωνιζόμενος έχει έτοιμο πρόγραμμα και δικό του remix ή μονταρισμένο μουσικό κομμάτι, μπορεί να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο, αλλιώς αυτοσχεδιάζει πάνω στη μίξη του DJ.

  2. Ατομικές συμμετοχές με μουσική Michael Jackson (έτοιμο προγραμμα ή αυτοσχεδιασμός) με οποιοδήποτε στυλ και είδος χορού επιλέξει ο διαγωνιζόμενος (hip hop - street b-boying/ popping, locking κλπ).

  3. Ότι ισχύει στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, αλλά για crews και ομάδες.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός πραγματοποιούνται με διάρκεια 4 λεπτών και σε μορφή VERSUS. Ο νικητής αναδεικνύεται από συνδιασμό ψηφοφορίας των κριτών (χορογράφοι και χορευτές) και επιλογής του κοινού.

Η συμμετοχή (ατομικά ή ως ομάδες/crew) είναι δωρεάν και μπορεί να παρέχει σημαντική προβολή για την ομάδα/σχολή που επιλέγει να λάβει μέρος, μέσα από μεγάλες χορηγίες επικοινωνίας και εκτενές promo σε έντυπα Μέσα, αναφορές σε τηλέοπτικά προγράμματα και Social Media. Τα έπαθλα της βραδιά περιλαμβανουν μέχρι στιγμής υποτροφίες χορού απο τη σχολη χορου Street Shadows (30 ώρες στον πρώτο νικητή, 20 στον δεύτερο), δωρεαν επαγγελματικες φωτογραφίσεις για τους πρωτους νικητές (φωτογράφος Anthony David) και πολλά ακόμα.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[SIZE=“5”]? Eκδηλώσεις/ Προσφορά σε φιλανθρωπικό σκοπό[/SIZE]

Περισσότερα για τα βραβεία των νικητών και τις συμμετοχές καλλιτεχνών σύντομα! Στην παρουσίαση της βραδιά θα είναι οι Steve Original (Steve Neworldmusic - club W) και DJCoke. Μαζί τους, DJ’S & MC’S της Ελληνικής HIP HOP/RNB σκηνής θα μιξάρουν ζωντανά αγαπημένα τραγούδια του Bασιλιά της Ποπ!.. Τι άλλο;

EKΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (επίσημα δώρα)
APPETIZER SCREENINGS απο νωρίς στη μεγάλη οθόνη της λευκής αίθουσας

και περισσότερα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες!

Συνδέοντας το ανθρωπιστικό έργο του Michael Jackson και την αγάπη του για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών όλου του κόσμου, την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη μας για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και με το ύφος και χαρακτήρα των εκδηλώσεών μας, πρόκειται να διαθέσουμε μέρος των εσόδων της βραδιάς σε φιλανθρωπικό σκοπό. Περισσότερα πολύ σύντομα.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[SIZE=“5”]? Ποίοι είμαστε;
[/SIZE]
Όταν το Thrill Athens δημιούργησε το 2009 την πρώτη και μεγαλύτερη εκδήλωση για τον Michael Jackson στην Ελλάδα, τόνισε πως δεν ακολουθεί την απολύτα προβλέψιμη πλέον - για πολλούς καλλιτέχνες - μόδα “μεταθανάτιων αφιερωμάτων” με ευκαιριακό χαρακτήρα. Και κράτησε την υπόσχεση του. Πέρα από μια απλή ομάδα χορού, το Thrill Athens αποτελεί τη μεγαλύτερη ενεργή κοινότητα θαυμαστών του Michael Jackson στην Ελλάδα, που από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται (κυρίως στην Αθήνα) διοργανώνοντας θεματικά παρτυ, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορευτικά event!

Με πάνω από 500 συμμετοχές σε χορευτικά flash mob και μέσα από εβδομαδιαία μαθήματα χορού στα όποια διδάσκουμε τις χορογραφίες του Michael - σε παιδιά κάθε ηλικίας (από 6 ετών), γονείς και φαν του Bασιλιά της Ποπ- αποτελέσαμε την πρώτη ομάδα χορού που έφερε στη χώρα μας τα χορευτικά flash mob σε δρόμους και κεντρικά σημεία της Αθηνάς, ξαφνιάζοντας μέσα από αυτά τους περαστικούς και ενώνοντας τους συμμετέχοντες σε ενα κοινό σκοπό με θετική ενεργεία!

Μέχρι στιγμής, έχουμε συνεργαστεί με τoυς: Sony Music Hellas, Sony Pictures, Universal Music, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Pepsico, MAD tv, MAD radio, Fame Studio (ΑΝΤ1), CD Media και Τhe Mall Athens, έχουμε φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων όπως η Real News, Athens News, το Bήμα, i-Tech4u, FAQ, LIFO και MAX και δημοσιεύσεις των troktiko.gr, star.gr, mediasoup.gr, zougla.gr, athens.dailysecret.com.

Μπορεί να μας έχετε δεί στα MEGA (Πρωινό Μου), STAR και MAD ενώ έχουμε χορέψει στα MAD Fanatics (Tεχνόπολις), Gagarin 205 και σε πλατείες της πόλης με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα έχουμε προβάλει τις ενέργειες και το έργο των: Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), Εθνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, του Κέντρου Προώθησης Ένταξης Προσφύγων “Πυξίδα” και της Σχολής Νοηματικής Γλώσσας “Κρατύλος”

Δείτε videos από προηγούμενα event του Thrill Athens :Φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/albums/?id=176287831645
Facebook: http://www.facebook.com/michaeljacksongr
Twitter: @thrillathens, #mjgrbattle

Web: http://www.michaeljackson.gr/
Email: mjathensflashmob@gmail.com

θα ειναι και ο Michael Jackson?

Ελα ρε συ, μην ειναι τοσο αστειος, ασε και κατι για τους αλλους.

sorry

δε κρατηθηκα.

χιλαριους !

[B][SIZE=“5”]Σε λιγότερο από ένα μήνα “MJ JAM” !!!
[/SIZE][/B]
[B]Μichael Jackson Αφιέρωμα, Παρασκευή 22 Ιουνίου, Θέατρο Δίπυλον

21:00 | Θέατρο Δίπυλον, Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2 (Ηλεκτρικός Θησείο)[/B]

Σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό meeting αφιερωμένο στον Βασιλιά της Ποπ!Το φετινό αφιέρωμα της Michael Jackson Κοινότητας “Thrill Athens (michaeljackson.gr)”, θα φιλοξενηθεί στον χώρο της “λευκής αίθουσας” του θεάτρου Δίπυλον στην Αθήνα (http://dipilon.com/html%20files/whiteroom_001.htm) και αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση θαυμασμού και παραδοχής - καλλιτεχνών και ανθρώπων κάθε ηλικίας - για την συνεισφορά του Michael Jackson στη διαμόρφωση της σημερινής Ποπ κουλτούρας και του σύγχρονου Hip Hop/RNB ήχου και χορού.

Διοργάνωση: MICHAELJACKSON.GR, powered by: HIGH VOLTAGE

Συνδέοντας το ανθρωπιστικό έργο του Michael Jackson και την αγάπη του για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών όλου του κόσμου, την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη μας για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και με το ύφος και χαρακτήρα των εκδηλώσεών μας, το "MJ JAM’, MICHAEL JACKSON TRIBUTE Παρασκευή 22 Ιουνίου θα συνεργαστεί με τη “Φλόγα” προσφέροντας στο σύλλογο το σύνολο των καθαρών εσόδων της βραδιάς. Ένας παραπάνω λόγος λοιπόν να μη λείψετε από την εκδήλωση μας!

Η Φλόγα είναι Σύλλογος Γονιών που τα Παιδιά τους αρρώστησαν από καρκίνο. Από το 1982 που ιδρύθηκε, εκατοντάδες γονείς, προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν εθελοντικά, τις υπηρεσίες τους, ώστε η Φλόγα να παραμένει αναμμένη.Η Φλόγα σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα παιδιών και εφήβων.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[B]Tι θα δείτε:[/B]

EIΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ “MOONWALKER” ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΙΠΥΛΟΝ (ΣΤΙΣ 19:00)

DJ SETS (GUEST DJs MIXING LIVE MICHAEL’S TUNES W/ SAMPLES AND OTHER TRACKS) BY DJ COKE, TASOS MIRIALLIS, MICHAELJACKSON.GR

ΜΙCHAEL JACKSON DANCE BATTLE (3 KATHΓΟΡΙΕΣ: SOLO MJ (ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ), SOLO FREESTYLE/ BREAKING BBOYS & BGIRLS WITH MJ MUSIC, CREWS BREAKING BBOYING WITH MJ MUSIC).

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως ο ΠΡΩΤΟΣ νικητής της κατηγορίας SOLO MJ (ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ) θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 200 ευρώ, προσφορά του οργανικού καφέ OrganoGold.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: FAIDON FARID
ON DECKS: DJ COKE

GUEST EMΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΩΝ SOLO, CREWS ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) ΣΕ MJ MOYΣΙΚΗ

EΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

ADAGIO
MONKEY BUSINESS
LADIES AND GENTS
SDC JUNIOR
STREET SHADOWS ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
ΜΑΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ

GUEST ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ TΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ MCs (LIVE VOCALS)

LIVE MJ GRAFFITI BY INSANE51

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΩΡΑ MICHAEL JACKSON
/// ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ … ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[B]Γενική είσοδος για όλη την ημέρα : 5 ευρώ[/B]

Οι 50 πρώτοι κερδίζουν αναμνηστικά δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό χορού (ατομικά ή ως group).

Χορηγός: Konkarda.gr, OrganoGold

Μεγάλοι χορηγοί επικοινωνίας: MAD TV, Studentguide.gr

Χορηγοί επικοινωνίας:

Sundance, Street Shadows, Cosmo.gr, Sport24.gr, Hiphop4elements, Dancepress.gr, Music.net.cy, Postyourevent.gr, Tralala.gr, Ishow.gr, Inthevip.gr, Fititis.gr, Hqm.gr, Radioparea.gr, TrollRadio.gr, Cool Web Radio, Ράδιο Enery 96.6 (Καβάλα), Ksenixtis.gr, Giapou.gr

Διακόσμηση με πτυσσόμενη μπασκέτα και μπάλες, προσφορά του Skalidis Sport.

Με την υποστήριξη των Sony Music Hellas, PEPSI Max, Freaker Sneaks.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[B]
? Γιατί να είσαι εκεί!
[/B]
Σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην κίνηση και τη μουσική του Michael ως επιδραστικό μέσο επικοινωνίας στην Ποπ σκηνή, τη μουσική βιομηχανία, το χορό του δρόμου και την καθημερινή mainstream κουλτούρα, με τον ΜJ ως αναγνωρίσιμο σύμβολο, παιδική μας ανάμνηση, καλλιτεχνική επιρροή ή πρότυπο.

Με καπέλο, αυτοσχέδια κουστούμια, άσπρες κάλτσες και παπούτσια, για ένα βράδυ, όσοι θυμόμαστε την εικόνα μας μπροστά από ένα καθρέφτη προσπαθώντας να τον μιμηθούμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον ΜJ ως κληροδότημα σε μια νέα γενιά, με τον ίδιο τρόπο που οι γονείς μας μας παρέδωσαν τους Beatles και τον Elvis.

Πάνω απ’ όλα, γιορτάζουμε τον “δικό σου και δικό μου Michael”, το χορό και τη μουσική του ως κοινωνικό “σημείο αναφοράς”, τις ατομικές και κοινές αναμνήσεις και εμπειρίες, που το έργο του με ένα ανεξήγητα φυσικό τρόπο μας δημιούργησε!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[B]
? Τι είναι το Michael Jackson - Dance Off;[/B]

Το event θα φιλοξενήσει και το πρώτο επίσημο Μichael Jackson Battle. Με αφορμή αυτό, καλούμε σχολές χορού, ομάδες, χορευτές του δρόμου, καλλιτέχνες και νέους κάθε ηλικίας που η κίνηση και μουσική τους έχει επιρρεαστεί από τον Michael Jackson, να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι (Battle) ή εκτός (ως guest), παρουσιάζοντας στο dancefloor της λευκής αίθουσας ένα δικό τους πρόγραμμα που θα περιέχει μουσική (ή και κινήσεις του Michael). Για περισσότερα: email στο mjathensflashmob@gmail.com (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας)
[B]
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (Βattle):[/B]

  1. Ατομικές συμμετοχές σε (αυθεντικές) χορογραφίες και κινήσεις Michael Jackson, με μουσική έως δύο λεπτά. Αν ο διαγωνιζόμενος έχει έτοιμο πρόγραμμα και δικό του remix ή μονταρισμένο μουσικό κομμάτι, μπορεί να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο, αλλιώς αυτοσχεδιάζει πάνω στη μίξη του DJ.

Έπαθλο κατηγορίας: 200 ευρώ μετρητά προσφορά του οργανικού καφέ OrganoGold και μια ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΧΟΡΟΥ 30 ωρών από τη σχολή Street Shadows.

  1. Ατομικές συμμετοχές με μουσική Michael Jackson (έτοιμο προγραμμα ή αυτοσχεδιασμός) με οποιοδήποτε στυλ και είδος χορού επιλέξει ο διαγωνιζόμενος (hip hop - street b-boying/ popping, locking κλπ).

Έπαθλο κατηγορίας: ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΧΟΡΟΥ 2 μηνών από τη σχολή χορού SUNDANCE.

  1. Ότι ισχύει στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, αλλά για crews και ομάδες.

Το έπαθλο της κατηγορίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός πραγματοποιούνται με διάρκεια 4 λεπτών και σε μορφή Battle 1 Vs 1. Ο νικητής αναδεικνύεται από συνδιασμό ψηφοφορίας των κριτών (χορογράφοι και χορευτές) και επιλογής του κοινού.

Η συμμετοχή (ατομικά ή ως ομάδες/crew) είναι δωρεάν. Τα έπαθλα της βραδιάς περιλαμβανουν μέχρι στιγμής υποτροφίες χορού απο τη σχολη χορου Street Shadows (30 ώρες στον πρώτο νικητή, 20 στον δεύτερο) και Sundance (2 μήνες μαθημάτων), δωρεαν επαγγελματικες φωτογραφίσεις για τους πρωτους νικητές (φωτογράφος Anthony David) και πολλά ακόμα.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[B]
? Προβολή της ταινίας “MICHAEL JACKSON MOONWALKER”[/B]

Ξεκινώντας με μια εντυπωσιακή ζωντανή συναυλία και ένα καλειδοσκόπιο και νοσταλγικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Michael μέχρι και την εκπληκτική δημιουργία του “Smooth Criminal”, το MICHAEL JACKSON MOONWALKER αποτελεί το πιο εντυπωσιακό και αξιομνημόνευτο αφιέρωμα τραγουδιών και χορευτικών παραγωγών που έχει δει!

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του για το μήνα Ιούνιο και με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ BAD, το michaeljackson.gr διοργανώνει ειδική προβολή της ταινίας “MICHAEL JACKSON MOONWALKER” αποκλειστικά για τους φαν του Βασιλιά της Ποπ. Mε το ίδιο εισιτήριο (5 ευρώ), παραμένετε και στην εκδήλωση που ακολουθεί (Battle, παρτυ, κληρώσεις).

Διεύθυνση: Θέατρο Δίπυλον: Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2, Θησείο

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[B]? Ποίοι είμαστε;[/B]

Όταν το Thrill Athens δημιούργησε το 2009 την πρώτη και μεγαλύτερη εκδήλωση για τον Michael Jackson στην Ελλάδα, τόνισε πως δεν ακολουθεί την απολύτα προβλέψιμη πλέον - για πολλούς καλλιτέχνες - μόδα “μεταθανάτιων αφιερωμάτων” με ευκαιριακό χαρακτήρα. Και κράτησε την υπόσχεση του. Πέρα από μια απλή ομάδα χορού, το Thrill Athens αποτελεί τη μεγαλύτερη ενεργή κοινότητα θαυμαστών του Michael Jackson στην Ελλάδα, που από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται (κυρίως στην Αθήνα) διοργανώνοντας θεματικά παρτυ, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορευτικά event!

Με πάνω από 500 συμμετοχές σε χορευτικά flash mob και μέσα από εβδομαδιαία μαθήματα χορού στα όποια διδάσκουμε τις χορογραφίες του Michael - σε παιδιά κάθε ηλικίας (από 6 ετών), γονείς και φαν του Bασιλιά της Ποπ- αποτελέσαμε την πρώτη ομάδα χορού που έφερε στη χώρα μας τα χορευτικά flash mob σε δρόμους και κεντρικά σημεία της Αθηνάς, ξαφνιάζοντας μέσα από αυτά τους περαστικούς και ενώνοντας τους συμμετέχοντες σε ενα κοινό σκοπό με θετική ενεργεία!

Μέχρι στιγμής, έχουμε συνεργαστεί με τoυς: Sony Music Hellas, Sony Pictures, Universal Music, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Pepsico, MAD tv, MAD radio, Fame Studio (ΑΝΤ1), CD Media και Τhe Mall Athens, έχουμε φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων όπως η Real News, Athens News, το Bήμα, i-Tech4u, FAQ, LIFO και MAX και δημοσιεύσεις των troktiko.gr, star.gr, mediasoup.gr, zougla.gr, athens.dailysecret.com.

Μπορεί να μας έχετε δεί στα MEGA (Πρωινό Μου), STAR και MAD ενώ έχουμε χορέψει στα MAD Fanatics (Tεχνόπολις), Gagarin 205 και σε πλατείες της πόλης με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα έχουμε προβάλει τις ενέργειες και το έργο των: Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), Εθνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, του Κέντρου Προώθησης Ένταξης Προσφύγων “Πυξίδα” και της Σχολής Νοηματικής Γλώσσας “Κρατύλος”

Δείτε videos από προηγούμενα event του Thrill Athens :Φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/albums/?id=176287831645
Facebook: http://www.facebook.com/michaeljacksongr
Twitter: @thrillathens, #mjgrbattle

Web: http://www.michaeljackson.gr/
Email: mjathensflashmob@gmail.com