MICHAEL JACKSON'S THRILL ATHENS 2011 flashmob & party

MICHAEL JACKSON’S THRILL ATHENS 2011

Και φέτος! Zombies επιστρέφουν στους δρόμους της Αθήνας!

Σάββατο 5 Μαρτίου

19:30 | Πλατεία Συντάγματος
22:00 | Spirit Bar, Μιαούλη 13 Ψυρρή (έξοδος Μετρό Μοναστηράκι)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Η ιδέα του THRILL ATHENS, βασισμένη στο παγκόσμιο “Thrill The World” χορευτικό event και άλλα Τhriller tributes και “zombie walks” (http://en.wikipedia.org/wiki/Zombie_walk) είναι μια φρέσκια, με πολύ θετική ενέργεια ιδέα για νέους…κάθε ηλικίας, που θα επιλέξουν να διασκεδάσουν με ένα πρωτότυπο τρόπο στις φετινές Απόκριες, τιμώντας το διαχρονικό ποπ δημιούργημα του Michael Jackson!

Ο στόχος είναι απλός: Να συγκεντρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών (χορευτές κάθε επιπέδου και ηλικίας) για την συγχρονισμένη εκτέλεση -ως ομάδα- στο κέντρο της Αθήνας, της χορογραφίας του Thriller και 2 Bad! Η διαδικασία προετοιμασίας, από τα πρώτα στάδια των προβών μέχρι το τελικό flashmob, αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία!

Η χορευτική ομάδα Thrill Athens, συνεχώς αυξανόμενη σε μέλη (η οποία αποτελείται από θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ και χορευτές κάθε επιπέδου και ηλικίας), διοργανώνει από τον Σεπτέμβριο του 2009, μια σειρά από επίσημα θεματικά event (χορευτικά flashmob και πάρτυ) αφιερωμένα στον αγαπημένο της καλλιτέχνη, προσκαλώντας τον κόσμο να λάβει μέρος κυρίως μέσω διαδικτύου.

To event θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο “flashmob” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κεντρικότερο σημείο πόλης -την Πλατεία Συντάγματος αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου!

Λίγο πιο μετά θα ακολουθήσει, ίσως το καλύτερο μασκέ πάρτυ της πόλης! Για τα μέλη του χορευτικού, φανς του Michael και όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα αξέχαστο αποκριάτικο βράδυ! To πέμπτο πάρτυ του THRILL ATHENS, με θέμα “Thriller, Ghosts” και “Jackson 5, Jacksons”! All- Michael dj set, (UV) lighting, trick & treats & visuals! Διαγωνισμοί για τα καλύτερα κουστούμια της βραδιάς! Ελάτε με την παρέα σας! Spirit Bar, Μιαούλη 13 Ψυρρή (έξοδος Μετρό Μοναστηράκι). Έναρξη στις 22:00, Είσοδος ελεύθερη!

Δείτε τι έγινε πέρσι στο Σύνταγμα: http://www.youtube.com/watch?v=F0Rl-Jq0ZoA. Περισσότερα στο http://www.facebook.com/event.php?eid=146348045418477 και http://www.facebook.com/event.php?eid=111256355616289, http://www.facebook.com/pages/MJ-DANCE-TRIBUTE-Athens/176287831645 και http://www.thrillathens.com/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

No mere mortal can resist The evil of the Thriller!