Michael Kiske

εχει λιγες ωρες που ριχνω πρωτες ακροασεις στο Instant Clarity…και μπορω να πω δεν το περιμενα τοσο καλο…!!!..Μιχαλης Κισκε…Μορφη…

Δεν είναι τυχαίο που συνεργάστηκε με Adrian Smith και Kai Hansen σε αυτό το album…

Έτσι πληροφοριακά είχε πει σε μια συνέντευξη ότι έκανε πρόταση και στον Brian May για να παίξει αλλά δεν είχε χρόνο γιατί έκανε παραγωγή σε κάτι παλιά κομμάτια των Queen…
Έχει και ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια μέσα το Do I Remember a life? με συγκλονιστική ερμηνεία απο τον Kiske.
Τσέκαρε και τα υπόλοιπα solo albums… Αξίζει

Μια πολυ καλή συνέντευξη σχετικά με σχεδόν τα πάντα γύρω απο το όνομα Kiske. Παρελθόν, μέλλον όλα… Ο μέγας τραγουδιστής απαντάει τα πάντα γύρω απο τους [B]Helloween[/B], γύρω απο της παρεξηγημένες απο πολλούς [B]δηλώσεις του[/B], γύρω απο το καινούργιο project [B]Kiske/Somerville[/B] και γύρω απο την νέα μπάντα του [B]Unisonic [/B]καθώς και το [B]touring[/B]. Ενδιάφερον και πολύ “πετηχημένη” συνέντευξη αφου απαντάει με [U]ειλικρίνεια[/U] κάθε απορία που μπορεί να έχει κάποιος γύρω απο το όνομα του.

Ερώτηση: αυτό το θρεντ αφορά στην προσωπική καριέρα του Kiske ή γενικά στον Kiske ως καλλιτέχνη, πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν, τη φωνή του κτλ.; Γιατί αυτόν τον καιρό λιώνω τα δύο Keepers και θέλω κάπου να εκφράσω το δέος μου γι’ αυτή την τεράστια φωνή, μία από τις 5 (άντε 10) καλύτερες στο μέταλ για μένα σίγουρα.

Νομίζω ότι αφορά τα πάντα σε ότι εχει να κάνει με το όνομα του. Δηλαδή αφορά και τα δύο που λες. Τώρα τα Keepers πιστεύω είναι φαινόμενο ομαδικής λειτουργικότητας αφού όλοι έβαλαν το μεράκι τους.

Οι σχολιασμοί περί Keepers μου φαίνεται ότι είναι καλό να υπάρχουν στο thread με τους Helloween… Τώρα άμα θες να πείς κάτι για ένα κομμάτι που έγραψε απο εκεί και εδώ πιστεύω κολλάει αφού τα επανακυκλοφόρησε σε μορφή acoustic, αλλά καλύτερα να γίνει σχολιασμός στο thread Helloween.

Αυτός πάντως κολλάει εδώ. :drunk::thumbup:

Ε τότε, θέλω να εκφράσω το δέος μου γι’ αυτή την τεράστια φωνή, μία από τις 5 (άντε 10) καλύτερες στο μέταλ για μένα σίγουρα. :D:D:D

Avantasia-Farewell…στο τελος ανατριχιασμα

Απο αυτα που εχει κανει μετα τους Helloween, εχω ακουσει καποια σκορπια. To Instant Clarity που λετε ειναι καλο? To New Horizons που ειναι με τον Kai μου αρεσει πολυ, το The Calling με τον Adrian Smith καλο, αλλα οχι κατι φοβερο. Φωναρα τι να λεμε τωρα και μονο τα 2 Keepers να ειχε ηχογραφησει θα ειχε μεινει στην ιστορια… Οντως μεσα στους 10 καλυτερους metal τραγουδιστες ανετα…

Στις 15 Οκτώβρη οι Unisonic θα δώσουν το πρώτο τους live με τον Kai Hansen στη σύνθεση τους στο Loud Park Festival της Ιαπωνίας!

Οι Unisonic είναι μία super μπάντα αποτελούμενη από τους Michel Kiske και Kai Hansen, μαζί με, μαζί με τους Dennis Ward στο μπάσο και Kosta Zafiriou στα drums από τους Pink Cream 69 και τον κιθαρίστα Mandy Meyer (Asia, Gotthard,Krokus)

Το άλμπουμ των Unisonic αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011…

Τεραστιο respect για τον γιγαντα kiske. Φωναρα απο της λιγες και ειδικα στα 2 keeper με τους helloween που ηταν πραγματικα επη!!!

Ηδη σκεφτομαι το πως θα νιωσω οταν θα ανακοινωθει οτι ερχονται οι Unisonic Ελλαδα… Να ακουσουμε τις κομματαρες απο τα 2 Keepers και απο το καινουριο που δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξος για το αποτελεσμα…

[/U]

…και λίγα λες!

Μια καλής ποιότητας video συλλογή από την ζωντανή εμφάνιση του [U]Kiske στο Wacken Open Air (2011)[/U] μαζί με τους Avantasia:
[I][B]
http://www.youtube.com/watch?v=8GYAz7U9a2w[/B][/I]

Αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις από τους Unisonic

Aς καλωσορίσουμε το χαμένο αδελφό μας ξανά στο σπίτι…

πω ρε τον θεο

O Kiske ερμηνεύει τo [U]I Want Out[/U] μαζί με τους Gamma Ray στο φετινό Masters Of Rock

[B]http://www.youtube.com/watch?v=G8h6FIYrXzk[/B]

(2:27 & 3:49 !)

Unisonic στο MoR 2012. Ετοιμάζω βαλίτσες… :drunk:

Κυκλοφόρησε επιτέλους ο δίσκος του project Tommorow?s Outlook, για τον οποίο ο Kiske είχε ηχογραφήσει ένα τραγούδι πριν από 2 χρόνια.

[B][U]Tomorrow´s Outlook - The Ethereal Dream (Kiske version)[/U][/B]: [I]http://www.youtube.com/watch?v=6wf3elwLUwc[/I]

α ρε μιχαλακη,φωναρα


Ακούστε τη κομματάρα του Kai και τη φωνάρα του Kiske και δώστε βάση από 3:48 ως 4:23!