Midas Fall greek tour 11/11-16/11/2015

11/11 - Thessaloniki, GR
12/11 - Volos, GR
13/11 - Athens, GR
14/11 - Patra, GR
15/11 - Ioannina, GR
16/11 - Serres

Κρίμα τέτοια μπάντα να παίξει σε λιγα άτομα. Γιατι αυτό θα γίνει.
Κατα τ αλλα θα στηρίξουμε όσο μπορουμε και με merch γιατι το αξιζουν.

:slight_smile:

Απορία: η συναυλία τους στην Αθήνα θα είναι στις 13 Νοεμβρίου σίγουρα; Ρωτάω γιατί στο site τους γράφουν 14/11, ενώ οπουδήποτε αλλού έχει ανακοινωθεί πως στην Αθήνα θα είναι στις 13/11.

13/11 γράφει στο site

Ok. Μάλλον κάποιο λάθος θα έχουν κάνει στο λινκ του page με το tour, τότε:

Και το facebook event, στις 13/11 τους έχει στην Αθήνα.

Μια ομορφιά το λάιβ, δεν υπάρχουν πολλά να πω για απόδοση και παρουσία πάνω στη σκηνή, ούτε για στήριξη μέσω μερτς κλπ, είναι τα ίδια με την προηγούμενη φορά

Μακάρι κάποτε να μπορέσουν να παίξουν σε έναν αξιοπρεπή χώρο και όχι σε μπαράκια όπως το χθεσινό που ακόμα και για φάσεις “παίζει ένας φίλος μου και θα πάω να τον δω και να πιω καμιά μπύρα” είναι κάτω του μετρίου.

“Έχεις και απαιτήσεις με δωρεάν είσοδο;” θα μου πει κάποιος, εντάξει, το να ακούγονται σωστά τα φωνητικά και όχι μόνο από το ένα ηχείο και να είσαι λες και χάλασε το ένα ακουστικό σου δεν το λες και σοβαρή απαίτηση, ελπίζω. Μετά τα πρώτα 2 κομμάτια που και οι ίδιοι ψαχνόντουσαν γιατί δεν άκουγαν ο ένας τον άλλον (την άλλη), αυτό ξεχάστηκε εύκολα γιατί πάνω στη σκηνή έβλεπες μουσικούς που ΝΙΩΘΟΥΝ και γουστάρουν αυτό που παίζουν. “It was ok, not great but ok” μου είπε η Heaton στο τέλος, και σκεφτόμουν σε τι τρύπες με χειρότερο ήχο έχουν παίξει και τι έχουν δει τα μάτια τους =/

Να πάτε να τους δείτε να τους στηρίξετε και μετά το λάιβ πιάστε τους κουβέντα, έστω ένα cheers, χαίρονται σαν μικρά παιδιά.

Aκριβως οι σκεψεις μου το πανω ποστ. Ακριβως ομως (εκτος απο τα περι προηγουμενης φορας γιατι τους ειδα 1η φορα και ελπιζω οχι τελευταια)

Τους είδα Πάτρα. Μια ομορφιά κυριολεκτικά. Για όση ώρα ήταν πάνω στη σκηνή με μάγεψαν.
Αλλά ήταν για μόνο για 1 ώρα. Θα μπορούσαν να έπαιζαν λιγο παραπάνω :frowning:

Δεν ξέρω πόσο διαφορετικό ήταν αυτό που είδατε εσείς, αλλά κατ’ εμέ ήταν πολύ μέτριοι και από τις πιο βαρετές συναυλίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Γενικά, για τα δικά μου γούστα, ακολουθούν σταθερά φθίνουσα πορεία προς το αδιάφορο εδώ και χρόνια =/