Midas Fall @ Intrepid Fox, Athens 25/4

Ανοιγω thread, δε ξερω ποσους ενδιαφερει αλλα τεσπα. Support Adolf Plays The Jazz και Absent Without Leave, επιτελους θα δω Adolf που δεν εχει κατσει ποτε να τους δω ζωντανα. Ο χωρος γενικα δεν ενδεικνυται και τοσο για λαιβ, αλλα Lucky Funeral που ειχα δει εκει μια φορα ειχαν πολυ καλο ηχο οποτε περιμενω κατι αναλογο.

βλέπω το ποστ, λέω άντε γαμήσου, δε γινόταν την άλλη βδομάδα που θα μπορούσα να πάω Αθήνα; μετά σκέφτομαι, ρε μπας και έρχονται και Θεσσαλονίκη;

[SPOILER][/SPOILER]

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Ναι κανουν γενικα τουρ σε ελληνικες πολεις, ελεγα να βαλω και τα υπολοιπα αλλα δε θυμομουν κανα βορειο να γουσταρει με τη παρτη τους. Περιμενω ρεπορτ με εντυπωσεις απ το Σαλονικιοτικο λαιβ ε. ;p

Οριστε, δειτε δω τι σας εχω

Bastard & όποιος βόρειος παρευρεθεί σήμερα ας γράψει δυο λόγια για το live, πόσο παίξανε κτλ!

θα ποστάρω κανονικά αλλά δε νομίζω να προλάβω τους Αθηναίους που θα περιμένετε εντυπώσεις, αύριο απόγευμα θα γυρίσω ξανά σπίτι =Ρ

ελπίζω σε αυτή τη μαλακία που λέγεται “μαύρη τρύπα-χώρος για λάιβ” να έχουν βγάλει τα τραπέζια. το προφανές δηλαδή, αλλά είναι τόσο στόκοι που δε θα μου κάνει εντύπωση.

Κριμας, ελπιζω να φιλοτιμηθει κανεις αλλος να πει δυο κουβεντες. =/ Πηρα εισιτηριο σημερα και δεν κρατιεμαι λεμε. Ελπιζω να εστιασουν αρκετα στο Wilderness, αν και ο,τι κι αν παιξουν παλι κατι θα μου λειπει να πω την αληθεια

Πάντως το wildereness πήρε τις ευκαιρίες που του άξιζαν σχετικά πρόσφατα λόγω live και πρόκειται για πολύ καλή δουλειά όντως. Απλά λείπει το στοιχείο της έκπληξης που υπήρχε στο πρώτο όπου δεν ξέραμε τίποτα για την μπάντα Midas Fall. Αυτό καθόλου δεν μειώνει το album βέβαια απλά λέω πως λειτούργησε σε μένα. Ήξερα τι καλό να περιμένω και αυτό άκουσα.

Όπως μου έρχονται γιατί είναι αργά, είμαι κομμάτια και έχω και πολύ πρωινό ξύπνημα μπροστά μου, να με συμπαθάτε λοιπόν.

Ξεκινάω από τα αρνητικά γιατί δεν είναι και πολλά:

Λίγος κόσμος, 35 άτομα με το ζόρι. Και κρύος. “Στην Αθήνα είναι άλλη φάση” τα λόγια του διοργανωτή, ελπίζω να έχει δίκιο γιατί είναι κρίμα πολύ. Τον σαππόρτ τον αναφέρω εδώ, αλλά αποτελεί καθαρά προσωπική άποψη, λογικά φταίει που είμαι πολύ μεταλλάς και αυτές τις φάσεις δεν τις νιώθω/καταλαβαίνω, αλλά βαρέθηκα να χασμουριέμαι και να κοιτάω το ρολόι για να περάσει το 40λεπτο. Σόρρυ μαν, κατά τα άλλα ήσουν συμπαθέστατος. Και τέλος η διάρκεια, 70’. Κλάιν αρνητικό τεσπα, απλά ένα 15-20λεπτο ακόμα νομίζω το είχαν. Όχι ότι τους αδικώ, μπροστά σε τόσο και τέτοιο κόσμο καλά ήταν απλά να έχω να γκρινιάζω (φακ, τελικά πολλά έγραψα). Α ναι, μου έλειψε και το Your Heart, Your Words, Your Nerves.

Θετικά: Όλα τα υπόλοιπα. Τι να λέμε, μαγεία ρε. Συγκίνηση. H Heaton από το γλυκύτατο πλάσμα που καταχάρηκε στο μερτς, μου βούτηξε το Wilderness από τα χέρια, το άνοιξε με τα δόντια γιατί δεν μπορούσε αλλιώς (<3) για να μου το υπογράψει με αφιέρωση και μετά το πήγε μια βόλτα από όλη την υπόλοιπη μπάντα, μεταμορφώθηκε πάνω στη σκηνή σε κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς. Στο τέλος του movie screens και στο low σπάραζε. Στο ένα από τα καινούρια κομμάτια που έπαιξαν (και φυσικά δεν κατάλαβα πώς το λένε, αν είπε καν τίτλο δηλαδή, δε φταίω εγώ, αφού μιλάει σαν τον Στηβ Χάρρις) έκλαιγε. Τεράστια φωνάρα, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ακουγόταν αν έπαιζαν και σε κανέναν σοβαρό χώρο.

Η Burn μου φάνηκε λίγο πιο απόμακρη γενικά, αλλά και αυτή άλλαξε πάνω στο σανίδι και δε σταμάτησε να κοπανιέται. Αν έβλεπε κάποιος αυτές τις 2 να κάνουν έτσι θα νόμιζε ότι από κάτω είναι καμιά 200άρα κόσμος που τις αποθεώνει. Φυσικά δεν ήταν ούτε 40, κρίμα, αλλά τα κορίτσια δε νιώθουν, ευτυχώς. Και απ’ότι έμαθα όλη μέρα ήταν στο τρέξιμο και είχαν και μια ταλαιπωρία στα σύνορα.

Στις δικές μου παραξενιές τώρα.

[SPOILER][/SPOILER]

10ευρώ τα cd και το μπλουζάκι, 5 το ΕΡ. Στηρίξτε την μπάντα. Στηρίξτε τους ρε. Το αξίζουν και είναι κρίμα. Η Heaton είπε σε κάποια φάση “αγοράστε κάτι από το μερτς για να βγάλουμε τα έξοδα για το ταξίδι στην Αθήνα”, γέλασε, πλάκα έκανε. Έκανε; Ξέρω, σε κανέναν δεν περισσεύουν. Και κουμάντο εγώ δε θα κάνω στα λεφτά των άλλων. Αλλά, σκέφτομαι, μην πάρεις 3 μπίρες ρε φίλε (τρου στόρυ). Πάρε 1 και πάρε και το ΕΡ. 5 ευρώ το ΕΡ, δεν ξέρω αν το είπα. Στηρίξτε τους λέμε.

Αυτά τα λίγα και ανακατεμένα από μένα, καλά να περάσετε αύριο όσοι πάτε. Να πάτε, μην τους χάσετε, trust me.

edit, αυτή την κριτική θα την εκτυπώσω και θα την κολλήσω στον τοίχο δίπλα στην αφίσα του λάιβ

http://www.rocking.gr/reviews/album/Midas_Fall_-_Eleven_Return_And_Revert/3254/

τι 35 ατομα ρε παιδια =/

γαμωτασυμπανταδηλαδη.

ελπιζω κατω ναναι καλυτερα τα πραματα

Στήριξη όντως! Χρειάζεται! Δεν έχω βρει πουθενά το τελευταίο EP για κατέβασμα και δεν έχω εικόνα μεγάλη. Μόνο το Low παίξανε από αυτό;

Ιάσωνα με τον διαγωνισμό είχαμε νικητή;

Παιζει προβλημα επικοινωνιας με τη μπαντα. Ευελπιστω να λυθει πριν το αποψινο λαηβ =/

Οπως και ναχει, θα ισχυει ο διαγωνισμος, απλως μειον την ενδεχομενη προσκληση αν δεν καταφερει να επικοινωνησει η μπαντα. Το παλευω παντως.

που και καλυτερα δηλαδη, ας δωσουμε οσα πιο πολλα μπορουμε στη μπαντα, δεν ειναι δα και πανακριβη η εισοδος, παρε μπυριτσα απο το περιπτερο

Βασικά και εισιτήριο έχω πάρει και σκοπεύω να ενισχύσω την μπάντα αγοράζοντας. Αυτά τα θεωρώ δεδομένα!

Απλά για την φάση του τι θα διάλεγαν να διασκευάσουν έχει ενδιαφέρον. Κάνε μία ενημέρωση και εδώ όποτε υπάρξουν οι επιλογές τους! thanks!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ RESPECT ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ

ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ WITHOUT ΓΚΛΙΤΣΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΕΙΣΤΕ.

Για πες τι εγινε :confused:

Πέραν του γεγονότος ότι το live ξεκίνησε στις 12 (πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα) στα πρώτα 2 τραγούδια δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο της Elizabeth με αποτέλεσμα να δούμε δύο κομμάτια instrumental και την Elizabeth να κάνει παντομίμα. Το χειρότερο όλων ήταν ότι διακόψαμε εμείς το live για να πούμε στην μπάντα ότι δεν ακούμε τίποτα στα φωνητικά (και τι φωνητικά βρήκαν να καπελώσουν). Οι διοργανωτές μάλλον είχαν πάει για σουβλάκι σε αυτό το πρώτο τέταρτο αφού μέχρι να διακόψουμε εμείς το live δεν εμφανίστηκε κανείς στην σκηνή, δεν έκανε κανείς προσπάθεια να φτιάξει ο ήχος. Περιμέναμε μετά ένα 20λεπτο ακόμα να λυθεί το πρόβλημα όπου εν τέλει η λύση που έδωσαν ήταν ένα μικρόφωνο που ίσα που ακουγόταν στα ήρεμα σημεία και καθόλου στα δυνατά ξεσπάσματα με αποτέλεσμα την φωνή απλά να την φανταζόμαστε και να μην την ακούμε σε ΚΑΝΕΝΑ τραγούδι μέχρι το τέλος. Το οποίο τέλος ήρθε στην 1:15 (δηλαδή 70 λεπτά ΜΕ το 20λεπτο που διακόπηκε το live) αφού λογικά έπρεπε να ανοίξει και το Fox για το κοινό.

ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ. ΤΖΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ !

μαλιστα. ΦΟΞ λεει…

Κοσμο ειχε;

Δεν ξέρω αν έχει να λέει κάτι, αλλά και στο προηγούμενο λάηβ τους στο Six DOGS τα φωνητικά σε αρκετές στιγμές δεν ακούγονταν

Καμια σχεση με το πρωτο λαιβ, το προβλημα στο μικροφωνο ηταν σοβαρο δυστυχως. Εγω παντως ευχαριστηθηκα το λαιβ εστω κι ετσι, για την ιστορια παιξανε Moviescreens, Century, Nautical Song και My Radio Star απο το πρωτο, Borders, Carnival Song και BPD απο το δευτερο, το Low (:wink: νομιζω απ το νεο EP, ενα καινουργιο κι ενα που δεν αναγνωρισα.

Κόσμο είχε μπόλικο. Η μπάντα απίστευτη, απλά υπέροχη. Κρίμα που οι διοργανωτές οι ηχολήπτες κτλ ήταν εντελώς για τον π. Απαράδεκτοι, δεν ακουγόταν η φωνή και στην κονσόλα δεν ήταν κανείς. Ο εξοπλισμός του μαγαζιού χάλια μαύρα. Πώς κάνεις live με τέτοια μηχανήματα; αλλά ακόμα κι έτσι πάρε έναν ηχολήπτη της προκοπής. Για τα support group να μη μιλήσω, αξιόλογα πολύ αλλά ο ήχος τους διέλυσε. Η ασχετοσύνη του ηχολήπτη απαράδεκτη. Άλλοι μουσικοί θα είχαν κάνει τρομερή φασαρία και με το δίκιο τους . Πραγματικά σε μπάντες σχολείου φτιάχνουν καλύτερο ήχο με ακόμα χειρότερα μηχανήματα. Μπράβο στη μπάντα και στον κόσμο πάντως !

Sent from my XT1032 using Tapatalk