Mike Tramp's WHITE LION 9-10 Μαϊου

9 Μαϊου Eightball
10 Μαϊου Κύτταρο

30 ευρώ προπωληση, 35 ταμείο

Πριν κάποια χρόνια θα τσίριζα. Τώρα το βλέπω με συγκρατημένη αισιοδοξία. Μακάρι να μπορέσω να είμαι εκεί!!

1 Like

Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει Ελλάδα, πριν πολλά χρόνια, διασκέδασα πολύ. Αλλά δεν θα είναι ποτέ white lion. Λατρεμένη μπάντα για εμένα, θα είμαι εκεί σίγουρα. Ελπίζω να ακούγεται ο Μάικ. 30 ευρώ τικετ ε; Καταστροφα

Edit: ΜΛΚ ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. LIGHTS AND THUNDER? ΑΝ ΠΕΡΝΆΤΕ ΑΠΌ ΚΎΤΤΑΡΟ, ΦΩΝΆΞΤΕ. ΕΊΜΑΙ ΑΠΟΞΩ

2 Likes

Ουφ, δεν ξερω αν τιμησε κανεις χθες, αλλα κλαιν, εδω ειμαστε για να γραφουμε. Δεν υπηρχε περιπτωση να χασω αυτη τη συναυλια, αλλα απο την αλλη ειμαι biased με την κορυφαια glam/hair μπαντα ολων των εποχων. Ειπα, ειμαι biased.

Λοιπον, νταξ, ξερουμε οτι WL σημαίνουν πια Μαικ Τραμπ, αλλα αξιζει τον κοπο να δεις αυτον τον τυπο. Στα 66 του χρονια κατεβασε λιγο τη φωνη του για να ακουγεται απιστευτα καλη και καλα, οπως τοτε που εγραφαν τα φανταστικα τραγουδια τους. Και στα καλα νεα ειναι οτι δεν ημασταν εμεις κι εμεις, το Κυτταρο σχεδον γεμισε και ο Τραμπ πολλες φορες φανηκε να το εκτιμα. Μπορει φεικ, μπορει να παιζει σε τπτ μπουατ με 20 ατομα ξερωγω, αλλα φαινοταν οτι του αρεσε αυτο που εβλεπε. Λιγα λογια απο μπλα μπλα, με εξαιρεση ενα 3λεπτακι πριν το ενκορ, σερι τα τραγουδια.

Στα καλα: Δεν εχουν και 300 δισκους, συνεπως ο,τι επαιξαν ηταν κομματαρες για οσους αγαπουν τη μπαντα. Τα αλλα μελη ηταν πολυ καλα, δεμενα, απεδωσαν αριστα τα τραγουδια, με κιθαριστα που ειχε ηχο “οκ, 80’ς-90’ς” και δεν χρειαζοταν πολυ κοπο, ντραμερ μια χαρα αν σκεφτει κανεις ποσο καλος ηταν ο Greg D’Angelo για τη μπαντα. Μεγαλο οπλο ομως ο μπασιστας, φοβερες μπασογραμμες σε ολη τη συναυλια και εξαιρετικη παρουσια.

Προβλεπε σετ, μπηκαν με Lights and Thunder, μπορουσα να φυγω εκεινη τη στιγμη. Οχι ενταξει, ειχε και μεγαλη εκπληξη (για εμενα) το Farewell το You. Δεν ειναι απο εκεινα που περιμενω να ακουσω στη ζωη μου. Αλλα ενταξει, ο,τι παιζει απο Mane Attraction ειναι εκπληκτικο στα ασΚετα αυτακια μου.

Στα κακα: Η συναυλια ειχε φουλ προηχογραφημενα, συνθια φυσικα, ειναι κριμα που δεν μπορουν/θελουν/βρισκουν εναν ανθρωπο να προστεθει στη μπαντα για να παιζει πληκτρα. Καταλαβαινω την αναγκη μιας μπαντας να παρουσιασει οσο καλυτερο ηχο γινεται, αλλα πριν απο 30 χρονια δεν υπηρχαν τετοια και μια χαρα τα καταφερναν. Γενικως δεν δικαιολογω ουτε καν τις μεγαλες μπαντες που το κανουν, οσο κι αν καταλαβαινω τους λογους. Ενιγουει, προχωραμε.

Ο ηχος ηταν καθαρος, αναμφισβητητα. Αλλα πολυ δυνατος, οποτε αυτοματα εχανε. Τουλαχιστον εκει που καθομουν, ετσι ηταν. Για να ειμαι ειλικρινης, εβαλα γρηγορα ωτασπιδες, τις μισοκουμπωσα στα αυτια και ακουγα σουπερ, αλλα χωρις ωτασπιδες ισως δεν περνουσα τοσο καλα. Εβγαλα 1-2 φορες και τσεκαρα τη διαφορα. Τελος, μου ελειψαν 1-2-3 τραγουδια. Αν ομως ελειψε κατι, ηταν το Radar Love. Ναι, δεν ειναι δικο σας, αλλα ρε γμτ, ποσο δυσκολο ειναι να βαλετε 5 λεπτα ακομη στο σετλιστ; Δεν πειραζει, ακομη το εχω στα αυτια μου απο το 2006 :slight_smile:

Μπονους: Οσοι αγορασατε μπλουζα και δεν μου αφησατε τπτ, #xerwpoyparkarete (αλλα αργησα να βγω απο το Κυτταρο και ειχατε ηδη προλαβει να φυγετε). Εχω ακομη ενθυμιο τη μπλουζαρα απο το 2006, αλλα θα χαλασει με τα πλυσιματα ρε γμνοι.

All in all, σε περιμενουμε ξανα μλκ Δανε. Ησουν φοβερος, 19 χρονια μετα. Το εχεις για τουλαχιστον μια ακομη επισκεψη τα επομενα 2-3-4 χρονια. Τα παρακάτω είναι αυτονόητα, το ξέρω, αλλά του εδωσα δυο ακομη ποντους: πριν το Cry for Freedom αναφέρθηκε στο ποσο ασχημο ειναι οτι σημερα δεν εχουμε ελευθερια και -νομιζω πριν απο το Broken Heart- στο ποσο σημαντικος ειναι ο σεβασμος στις γυναικες. Ειδικα το δευτερο για μια hair μπαντα των 90ς δεν το θεωρεις και δεδομενο, η αναφορα που εκανε στους Motley Crue ηταν ξεκαθαρη νομιζω…

Δυο λογια για τον Γακη, που ανοιξε με ακουστικο σετ και μονος του, το βραδυ. Ειναι μορφη για την Ελλαδα, επαιξε μιαμιση ωρα δικα του και διασκευες, πολυ ωραιος. Πραγματικα ενδιαφερον ζεσταμα πριν απο το κυριως μενου, διασκεδαστικο και το ευχαριστηθηκα. Ομως δεν μπορεσα να μην χαμογελασω οσες φορες αναφεροταν στον φιλο του τον Κιπ Γουινγκερ, τον φιλο του τον Τζο Λιν Τερνερ, τον φιλο του δεν-θυμαμαι-ποιον. Αλλα οκ, αυτο ηταν το μονο “αρνητικο”, σιγα το πραγμα. Σωραιος Γακη, μην ακους τον γεροντοπαραξενο :slight_smile:

14 Likes