Milo Z in Greece (23-24/3 Gazarte, 22/3 Vox, 21/3 Gaia Live)

Milo Z

Ο Milo Ζ και η μπάντα του, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μπάντες του κόσμου της Funk, Jazz& Soul σκηνής, έρχονται στο Gazarte στις 23 και στις 24 Μαρτίου.

Ο φρενήρης συνδυασμός της Jazz, Funk, Hip Hop των Groovy χορευτικών και Soul ρυθμών, φέρει την υπογραφή του μοναδικού Milo, αδιαμφισβήτητου μετρ του σύγχρονου Nεοϋορκέζικου Funk, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δικό του cult ρεύμα και ένα φανατικό κοινό όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Αθήνα με την μεγαλύτερη συναυλία του το 2007 στο Λυκαβηττό με 4000 θεατές !

Η πολυπρόσωπη μπάντα του Milo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια αναπάντεχη μίξη της κλασσικής ποιότητας του James Brown και της ανεξέλεγκτης ενέργειας των Red Hot Chili Peppers! Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, στην οποία τα ψυχεδελικά πνευστά, οι κιθαριστικές εξάρσεις και το καταιγιστικό μπάσο δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα. Την επιτυχημένη αυτή συνταγή έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλιστερά κοστούμια του γκρουπ, τα χορογραφημένα βήματά τους και η ακατέργαστη a la Mick Jagger σεξουαλικότητα του Milo, στοιχεία που συνωμοτούν για να μας προσφέρουν μια από τις πιο hot μουσικές εμπειρίες?

O Milo Z και η μπάντα του, έχουν ήδη μια πολυετή ιστορία πίσω τους, στην οποία έχουν καταγραφεί κοινές εμφανίσεις με τους Neville Brothers, Tom Jones, The Spin Doctors, Al Green, Patty Smith, Massive Attack & Chuck Brown, Maceo Parker, την Average White Band και πολλούς άλλους…

To φανατικό κοινό του Milo τον ζητά ξανά και ξανά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το mottoτου συγκροτήματος είναι: ?Make them dance, make them sweat, leave them longing for more??

Το διάσημο Funk συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη με 6 μουσικούς επί σκηνής και ένα 3-ώρο live πρόγραμμα, έρχεται στις 23 και 24 Μαρτίου στο Gazarte!
21/03 GAIA LIVE, Θεσσαλονίκη & 22/03 VOX, Βόλος

http://gazarte.gr/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=93%3Amiloz&Itemid=3&lang=el


Also visit:

http://www.miloz.com

Info
Τιμές εισιτηρίων
A ζώνη: 30?
Β ζώνη: 20?
Όρθιοι: 12?

23 & 24 Μαρτίου 2013
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
23/03: ώρα έναρξης: 22.00
24/03:ώρα έναρξης: 21.00

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Milo Ζ στο www.filomatheia.blogspot.com για τις επερχόμενες συναυλίες του στην Ελλάδα. Ακούστε επίσης για πρώτη φορά το νέο και ακυκλοφόρητο τραγούδι του “It’s a Killer”!

Τελευταία υπενθύμιση για όσους ξεμείνανε στην Αθήνα αυτό το τριήμερο και που θα ήθελαν να διασκεδάσουν με μια πολύ δυνατή μπάντα με εξαιρετικές live εμφανίσεις! Spread the funky word!!!

Να σας πω ότι ήταν πληκτικά και πως ο κόσμος δεν διασκέδασε καθόλου…θα σας πω ψέματα!Ακόμα σήμερα 24/3!
Enjoy!

@MiloZBand - Superstition feat. Professor Mike & Emilio Tostado (Live @gazarte 23/3/13) http://t.co/e5LIuveLPn

@MiloZBand keeps up the beat and Razzamofunks Live @gazarte on 23/3/13 #concert #athens http://t.co/ohQQkp6JF9

Emilio Tostado and @MiloZBand rocks @gazarte on 23/3/13 #Athens #concert http://t.co/96ZAqTNqfR

@MiloZBand - Body (Soma) Live @gazarte 23/3/13 #concert http://t.co/6nzkceOjeX

@MiloZBand - Get on up (Live @gazarte , Athens 23/3/13). Funky Good Times!!!:slight_smile: #concert http://t.co/phcMe9CEkl