Χμ… Αναρωτιεμαι πως κανεις δεν εβαλε ακομα τα Matrix?
ε,βασικα το director’s ειναι απογοητευση,διοτι στα δινει ολα στο πιατο και πρακτικα χανει το ενδιαφερον της ολη η ταινια…η οριτζιναλ ειναι μια χαρα…
:!::!::?
τραγικο…
δηλαδη μηλαμε οτι απλα εχει σχολια οταν παιζει η ταινια ή ειναι γυρισμενη με περισοτερες/διαφορετικες σκηνες και ειναι ποιο “ευκολη”…?
σορρυ που πρηζω…:roll:
λολ,δεν πρηζεις ρε…οχι σχολια απο πανω(αυτο ειναι το commentary που εχουν πλεον σχεδον ολες οι ταινιες που κυκλοφορουν σε dvd,σαν επιλογη),αλλα εχει εξτρα σκηνες(κανα 20λεπτο παραπανω νομιζω) που χαλανε το μυστηριο,και κανουν την ταινια παρα πολυ απλοικη-συγκριτικα με την κανονικη εκδοση-…οταν το ειχα δει,απορουσα με ποια λογικη την κυκλοφορησαν…μην το δεις,ουτε καν δλδ…
Βασικά δεν έχει και κανά μεγάλο μυστήριο. Αμα διαβάζες τις σελίδες του βιβλίου της γριάς ενδιάμεσα καταλάβαινες απ την αρχη τι παίζει.
να πεθανω τωρα…??
:(#-o
ευχαριστω lupin
αστονα μωρε να λεει:p,μην μασας:p:p:lol:
Γιατί άδικο έχω?
Ξου ρε,φυγ’ απο δω:p:p
Aλλα οκ,ναι,κι εγω γενικα το κεντρικο θεμα οπου κινουνταν η ταινια το ψυλλιαστηκα,νομιζω δεν το κρυβει κιολας…απλα ειναι τετοιο νομιζω,που δεν ειναι απλοικο να το εξηγησεις-με τιποτα δλδ- ,δεχεται πολλες ερμηνειες και γενικα απο μονο του μπορει να σου κανει το μυαλο πουρε…κριμσον,δεν ειναι φαση ‘‘α,ο ταδε ειναι νεκρος και τα φανταζεται ολα’’,που ειναι και της μοδας τωρα,καμια σχεση,μην μασας…
ΡΕ,μην ακους τον αποπανωνα,χωσου:p
Kαλά εννοείτε να την δει γιατί είναι πολύ ωραία ταινία γενικά. Απλά δεν την βρήκα και τόσο mindfuck όσο πίστευα απ αυτά που άκουγα. Η εξήγηση είναι μπροστά σου.
μια ενδιαφερουσα mindfuck ταινια
ειναι μια που λεγωταν
παραν01α
one point o νομιζω στα αγγλικα
που ηταν σε ενα κοντινο μελλον
με εναν τυπο και καλα που μολυνθηκε απο virus υπολογιστη
παιζει και udo kier και deborah kara unger (silent hill,crash)
σταματα χριστιανε μου…
Καλα ντε, δεν λεει και τιποτα το τρομερα αποτρεπτικο και να μην την δεις.
Προσωπικα την θεωρω mindfuck γιατι δειχνει οπως θελει τα χαρτια του και απλα ανα σκηνη ξεκαθαριζει η σκοτεινιαζει το τοπιο.
οκ…
αφου δεν ειναι και κατι οπως ειπε ο lupin χτυπητο
μου την δινει αυτο να ξερω ενα σημειο…
μου ειπε ενα σημειο στο τελευταιο βιβλιο του dan brown η κοπελα μου και μου μαμησε την αναγνωση…(ντεφορμε ο dan παντως) [SIZE=“4”]ΑΣΧΕΤΟ[/SIZE]
Εγώ το Donnie Darko το είχα δει όταν πήγαινα τρίτη λυκείου (πριν δηλαδή γιγαντωθεί τόσο πολύ σαν ταινία) εντελώς τυχαία στην Nova. Και από την υπόθεση που διάβασα στο περιοδικό της Nova πριν ξεκινήσει η ταινία πίστεψα πως επρόκειτο για εφηβική, ρομαντική ταινία. Εκεί να δείτε mindfuck που παθαίνεις. Αν ΔΕΝ ξέρεις τι θα δεις…
\m/
Αν και πολλοι ισως την πουν τρομου ή θριλερ(που ειναι βεβαια επισης),ναι,και γω νομιζω ανετοτατα χαρακτηριζεται ως Mindefuck movie…
Ταινιάρα!!
Μοναδική ατμόσφαιρα
εχω πει καναδυο φορες να την δω και τελικα ολο βλεπω κατι αλλο…
καλη…?
Ταινιάρα και σκαλωματικό τέλος από τα λίγα.