δεν ειναι λιγο φλωροι για τετοιο εξωφυλλο??:p:p:lol::lol:
πολυ με ειχε μπερδεψει αυτη η ταινια οταν την ειχα πρωτοδει…
αυτες οι εναλλαγες του παρελθοντος με το παρον και το μελλον ηταν ολα τα λεφτα:-k
(ελπιζω μονο να μην εχει αναφερθει προηγουμενως)
επ
θα βγουν μαχαιρια εξω!!! :p:p
ειναι απο την εποχη που τραγουδουσε ο akerfeldt
και παιζανε σαν το gothic των lost
κολλαει απιστευτα ο ηχος τους τοτε με το εξωφυλλο
Μιας και έχει τιμηθεί ο Alejandro Jodorowsky, αξίζει να αναφερθεί και αυτή
επίσης, με κάθε επιφύλαξη
[SPOILER]
μιλάμε για μεγάλη ζημιά… [/SPOILER]
Αύριο το πρωί ξυπνάω κ την βλέπω! Φαίνεται υπερταινιάρα…
καλα βαστα και μια πισινη
δεν προκειται για συμβατικη ταινια
το santa sagre
αντιθετως απο πανω
ειναι ταινιαρα!!!
begotten κατεβηκε, santa sangre κατεβαινει. ενδιαφερουσες φαινονται!
ταινιαρα το oldboy. μεγαλο σοκ το δικο της “παιχνιδι”.
santa sangre.το πρωτο πραγμα που μ ερχεται στο μυαλο.
dark city κατεβάζω κανονική ή director’s cut?
Ότι και να κατεβάσεις γαμεί ασάλιωτα.
όντως γάμησε ασάλιωτα.
νταξ, δεν ήταν το τρελό mindfuck (είδα την dc έκδοση, δεν ξέρω αν αποκρύπτει τόσο ζωτικές πληροφορίες στην κανονική), αλλά η ατμόσφαιρα της ταινίας ήταν απλά απίστευτη, με τη μαυρίλα να φέρνει λίγο και προς νουάρ. προς το φινάλε θα μπορούσε να ήταν λίγο παραπάνω δουλεμένο (όπως και η μάχη, όχι ότι περίμενα καραγκιοζιλίκια), έμοιαζε σα να βιάζονταν να τελειώνουν, αλλά δεν πραζ. οι μορφές των ξένων απλά υποβλητικές. θα την ξαναδώ!
ψ.
μόνο ένα πράμα με χάλασε κατά τη διάρκεια της ταινίας, οι ερμηνείες της τραγουδίστριας κόνελυ. όταν τέλειωσε η ταινία όμως σκέφτηκα πως κάτι τέτοιο ήταν απολύτως λογικό, μιας και ο χαρακτήρας που ερμήνευε λογικά δεν ήταν τραγουδίστρια στην κανονική της ζωή. τυχαίο; δε νομίζω : P.
εδιτ. ο mr. book ήταν φτυστός με τον darth vader στο return of the jedi, στη σκηνή που ο λουκ του χει βγάλει στην περικεφαλαία και χαριεντίζονται.
να πουμε πως εχει κ sample απο την ταινια στο δευτερο κομματι στο demo των darkspace.
:lol3::lol3::lol3:
είδα donnie darko κι έχω πάθει μεγάλη ζημιά… νύχτες
^ έτσι πρέπει 8)
Μe too , όταν την είδα πριν κανένα 20-ήμερο … μετά άρχισα να ψάχνω σε φόρουμ να δω αναλύσεις γύρω απ την ταινία , αλλά ότι και να διάβαζα μου “μίκραινε” αυτό που είχα δει … όποτε το παράτησα και έμεινα σ αυτό που βίωσα …
Χθες είδα το jacob’s ladder. Όλα τα λεφτά το τέλος.
Η θέση που μας βάζει η κατάσταση του πρωταγωνιστή μου θύμισε την έκτη αίσθηση, καταλαβαίνετε. Αλλά στα πολύ καλύτερα.
αγαπαμε brazil…
also:
Φοβερό το γυμνό γεύμα :thumbup: Το 'χω εκθειάσει και κάπου αλλού νομίζω Από τις αγαπημένες μου ταινίες. Στο ΣΙΝΕΜΑ το είχα πετύχει. Κάνεις να φας καμιά μέρα αλλά είναι σκέτη τρέλα η ταινία. Πολλά ναρκωτικά ο Κρόνενμπεργκ, κι ακόμα πχιο πολλά ο Μπάροουζ. Μιλάμε για ΤΟΝ συνδιασμό.