Minor Threat

Ιδού :smiley:

Η ζωή της εν λόγω hardcore punk μπάντας είχε διάρκεια 3 μόλις χρόνια, από το 1980 μέχρι το 1983 αλλά κατάφεραν να επηρεάσουν μετέπειτα μπάντες του χώρου και να κυκλοφορήσουν ένα demo (First Demo Tape), τέσσερα EPs (Minor Threat, In My Eyes, Salad Days και Live At Buff Hall), δύο albums (Out Of Step και First Two 7"s on a 12" γνωστό και ως Minor Threat το οποίο είναι ένας συνδυασμός των δύο πρώτων EPs τους), μία συλλογή (Complete Discography) και ένα live video (At DC Space / Buff Hall / 9:30 Club) τα οποία λιώνουν μυαλά :p. Επίσης, συμμετείχαν στη συλλογή Flex Your Head με τα κομμάτια Stand Up και 12XU και στη συλλογή American Hardcore: The History Of American Punk Rock 1980-1986 με το Filler.
Με το κομμάτι τους Straight Edge θεωρείται ότι έκαναν καθαρή τη στάση τους απέναντι στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά από όπου και πήρε το όνομα του το straight edge κίνημα.
Ο ιδρυτής και frontman της μπάντας, Ian MacKaye, ασχολήθηκε μετά τη διάλυσή τους με Embrace, Egg Hunt, Pailhead και ίδρυσε τους Fugazi ενώ τώρα παίζει στους Evens.
Περιμένω γνώμες :slight_smile:

Eϊσαι η νέα αγαπημενη μου χρηστρια.

Νταξει legend η μπαντα

Aν δεν ηταν και straight edge θα ταν απο τις αγαπημενες μου hardcore μπαντες. Περα απο την πλακα, γαμω τα συγκροτηματα, απιστευτοι!!

Kαι μια καυλα διασκευη απο RDP

έχετε τσεκάρει το video? λέω να το κατεβάσω να πάρω μια γεύση χάους :smiley:

Ian MacKaye.

Κι εμένα με χαλάει λίγο η straight edge φάση αλλά κλάιν, εδώ ακούμε άλλα κι άλλα, δεν κολλάμε σ’αυτό.

Τεράστιοι!!!
Επηρέασαν κόσμο και κοσμάκη και συνεχίζουν να το κάνουν. Απ’τους πρώτους που παίξανε hardcore (αν και εγώ τους θεωρώ πανκ μπάντα) και τους γούσταραν και πάνκηδες και χαρντκοράδες και μεταλλάδες (στα κρυφά κάτι Slayer κλπ :stuck_out_tongue: ).

ναι οι Slayer είχαν διασκευάσει το [B]Guilty of Being White[/B]…στο τέλος πέταξαν κι ένα “guilty of being right” :stuck_out_tongue:

Προσκυνάμε Minor Threat και καθόλου δε μας χαλάει το SXE, απεναντίας.