Misþyrming Αθήνα 18/03 - Θεσσαλονίκη 20/03

Μάλιστα. Εξαιρετικά νέα, από ότι φαίνεται όντως θα γίνει, δεν νομίζω να το έκλειναν τόσο σύντομα χωρίς να πιστεύουν πως θα πραγματοποιηθεί.

Krisis Productions, πάνω με Yoth Iria, 20αρι ηλεκτρονική προπώληση.

Event link για Αθήνα

Και εδώ για Θεσσαλονίκη

4 Likes

Λαιβάρα θα είναι!

4 Likes

Έχω δει MISÞYRMING, διασκεδαστικοί ήταν, το “Algleymi” (σαν αρχαιοελληνικό ρήμα ακούγεται) δε μπορώ να πω ότι το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο, αλλά από τη στιγμήπου μπήκαν και οι EMBRACE OF THORNS είναι ώρα για πανηγυρική επιστροφή στα live.

3 Likes

5 Likes

Καρδούλα για Embrace of thorns

1 Like

Κατακεραυνωτικοί οι Embrace of Thorns
(παρα πολυ καλοί οι Misthyrming - περισσότερο απ όσο περιμενα tbh - αλλά προσωπικα πηγα ξεκαθαρα για Embrace).

Οι οποιοι Embrace τίμησαν ιδιαζόντως το αγαπημένο μου Praying for Absolution
(έπαιξαν το A Mass for Fiends Forlorn - Γαμώ τον Μεσσιανισμό μου!).
Κ εξτρά όλεθρος στην διασκευάρα του Into the Crypts of Rays!..

Ειλικρινά ήταν από τα πιο ιδεατα λάιβ που θα μπορουσαν να βαρεσουν τον ρόλο της ( πιο σταθερής ελπίζω αυτή την φορά) επανεκκίνησης για τον extreme χώρο.

Για Misthyrming θα αφησω να μιλήσει ο @apostolisza8.

Εγώ θα επαναλάβω απλά ότι τίμησαν τον ντόρο που γίνεται γυρω απο το όνομά τους.
Νομίζω ότι θα μνημονεύεται για καιρο το λάιβ
τους , ειδικά από τους πιτσιρικάδες
( είχε πολλους, και τους χάρηκα γιατί φάνηκε να νιώθουν).

Σειρά έχουν άυριο οι Yoth Iria (ανάμεσα σε Reflection και Rock n Roll Children- είμαι πολυ περιεργος να δω πως θα παει αυτό)

Για την ώρα, παω πισω στην σπηλιά μου

Αντε, κ καλη μας συνέχεια, σιγά σιγά ( δυο χρόνια κ δυο βδομάδες απο Suffocation/Belphegor κ Ved Buens Ende - γαμησε τα…)

8 Likes

Decipher δεν πρόλαβα.

Embrace of Thorns δεν είχα καταφέρει να δω ενώ είναι μια μπάντα που μου αρέσει αρκετά. Στάθηκαν επάξια στην σκηνή, ήταν μια πραγματικά πολύ δυνατή, γεμάτη εμφάνιση.

Misthyrming ήταν πάρα πολύ καλοί, επαγγελματίες, μου έβγαλαν πάθος και πως το νιώθουν ρε παιδί μου, ενώ αντιστοίχως το κοινό φαινόταν πως περνάει καλά. Έπιασαν πολύ καλή απόδοση και χωρίς πολλές φιοριτούρες απέδωσαν το υλικό τους εξαιρετικά στο σανίδι.

Πιο αναλυτικά θα ειπωθούν κάποια πράγματα στην ανταπόκριση του ροκινγ, εγώ θέλω να σταθώ αλλού. Ακριβώς όπως και ο @Ironman1, έτσι και εγώ είχα να πατήσω σε συναυλία από τότε που είδαμε κολλητά Suffo και VBE. Η χθεσινή βραδιά ήταν σχεδόν συγκινητική. Στην αρχή μπαίνω στο Κύτταρο λίγο μουδιασμένος, είχα ξεχάσει πως είναι η όλη τελετουργία μιας συναυλίας. Σχεδόν σκεφτόμουν να μην πάω, εισιτήριο δεν είχα προαγοράσει, λίγο πως δεν γίνεται να μην έχουμε τον κόβιντ στο μυαλό, λίγο πως με 2 χρόνια που δεν γινόντουσαν λάηβ σαν να μου είχε φύγει η όρεξη για συναυλίες. Παρ’όλα αυτά, το πήρα απόφαση, μου είπαν και 2 ακόμα άτομα πως θα έρθουν και έτσι ξεκίνησα για το Κύτταρο. Στην αρχή ήμουν λίγο μουδιασμένος, λίγο μαζεμένος, μα με την πάροδο του χρόνου λύθηκα και το απόλαυσα δεόντως. Και μόνο του ότι βρέθηκα εκεί, είδα γνωστούς μου, είδα φάτσες ανθρώπων που ξέρω αλλά δεν ξέρω (εννοώ όλους αυτούς που έχει συνηθίσει κανείς να βλέπει σε λάηβς της μουσικής μας αλλά δεν γνωρίζει προσωπικά), υπήρχε η προσμονή να ακούσουμε παρέα, συλλογικά, ζωντανά μουσική, ε όλο αυτό στο τέλος είχε σχεδόν αναζωογονητική επίδραση, τέλειωσε η συναυλία και ένιωθα ζωντανός! Αυτού του είδους η κοινωνικοποίηση μου (μας, υποθέτω) είχε λείψει δραματικά και ήταν ένα υπέροχο βράδυ συνολικά.

Απόψε ξανά εκεί για χεβυμεταλλάδικες ιστορίες, αν επιτρέψει η κούραση από νωρίς το απόγευμα.

6 Likes

O @Ironman1 αποτύπωσε επακριβώς την εικόνα που έχω και εγώ για το live, οπότε δεν έχω να προσθέσω και πολλά.

Να πω αρχικά ότι κανονικά αυτό το λάηβ έπρεπε να το βλέπω ως μέρος του πακέτου με REVENGE (+ ULTRA SILVAM) στο Manheim της Γερμανίας, μια και τα είχα κλείσει όλα, αλλά ας όψεται η παράνοια της τελευταίας διετίας. Όπως είπε βέβαια και ο Κώστας από EMBRACE, “τι Manheim, τι Ηπείρου!” :joy:

Οι EMBRACE φοβεροί όντως, αλλά νομίζω όπως όλοι μας ήταν και εκείνοι λίγο περίεργα μετά από τόσον καιρό απραξίας, λίγο σα να παίζαμε φιλικό προετοιμασίας, αλλά φιλικό με γκολάρες όπως και νά χει.

DECIPHER με τσαγανό, αλλά πρέπει να αποκωδικοποιήσουν (pun intended) λίγο τον ήχο τους, παίξαν κάμποσα διαφορετικά πράγματα, προσωπικά νομίζω το highlight ηταν, αν δεν κάνω λάθος, το 4ο κομμάτι και εκεί πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουν.

MISÞYRMING, διαστημικά καλύτεροι σε σχέση με το '17 που τους είχα δει Bergen, αντικειμενικα μιλάμε για άρτια απόδοση από κάθε άποψη. Υποκειμενικά, το ύφος δε μου κάνει σχεδόν καθόλου. Ένιωσα λίγο σα να βλέπω τους DIMMU BORGIR της νέας εποχής (όχι ηχητικά προφανώς, σαν ανάλογη θέση ανάμεσα στις σύγχρονες μπάντες) και δεν το λέω με καθόλου αρνητική χροιά αυτό.

Για το τέλος, και πάλι άπειρα συγχαρητήρια στην Krisis, μιλάμε για τον ορισμό του άψογα στημένου λάηβ.

4 Likes

Από Δευτέρα στην ανταπόκριση τα πολλά, θα αρκεστώ όμως στο να εκφράσω την άποψη πως το σόλο στο δεύτερο μισό του “Með Svipur á Lofti” (αυτού ντε) είναι από τα πιο ΠΩΡΩΤΙΚΑ (κόσμια πάντα) πράγματα που έχω ακούσει στο ιδίωμα τα τελευταία χρόνια, και το γεγονός πως αυτή την εκρηκτικότητα (εν γένει των συνθέσεων) τα καμάρια την μετέδωσαν επακριβώς επί σκηνής δείχνει πολλά για μένα, όσο χύμα (αυτό το ορμητικό του ήχου τους…) αλλά και όσο επαγγελματικά όφειλαν.

Κατά τα άλλα ήθελα, επιγραμματικά, περισσότερο “Darkness Impenetrable” αλλά παρ’ όλα αυτά ισοπεδωτικοί Embrace Of Thorns, όπως πάντα, (και με ωραίο σετλιστ και ας είμαι γκρίνιας), ενώ για Decipher θα συμφωνήσω μέχρι τελείας με τον προλαλήσαντα.

Υ.Γ. αυτό το “Alsæla”…

4 Likes