Misuse, Gravity says I /2 Μάρτη@Gagarin

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

GravitySays_i & Misuse

live στο Gagarin 205

Τα δύο συγκροτήματα που συμπυκνώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «εδώ» και το «τώρα» της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής, για πρώτη φορά μοιράζονται την ίδια σκηνή σε μια κοινή συναυλιακή εμφάνιση που αποτελεί γεγονός για το αθηναϊκό μουσικόφιλο κοινό.

Οι GravitySays_i και οι Misuse βρίσκονται στην καλύτερη δημιουργική τους φάση. Τα πρόσφατα άλμπουμ τους (τα οποία δίνουν το στίγμα και θα αποτελέσουν τη βάση της βραδιάς ) ήταν κατά γενική ομολογία από τα καλύτερα του 2011.

Το παρόν και το μέλλον της ελληνικής μουσικής, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, live στο Gagarin 205 (Λ. Λιοσίων 205, Σταθμός Μετρό/ΗΣΑΠ «Αττική»).

Πόρτες: 21.00

Έναρξη: 22.00

Είσοδος: 10?

Προπώληση: 8? στα καταστήματα Public Συντάγματος & Πειραιά (από τις 10/2 και μετά), και ηλεκτρονικά στο AllAboutMusic.gr. Η μειωμένη τιμή ισχύει για τα πρώτα 150 εισιτήρια.

Καταπληκτικές μπάντες και οι δύο.

Όσοι δεν είδατε τους Gravity ως support σε Tuxedomoon ή Anathema μην το σκέφτεστε…

Αν και το 2ο album των Misuse με ψιλο-απογοήτευσε, επειδή ήταν πολύ διαφορετικό από το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πρώτο, θα τιμήσω. Καταπληκτικοί και οι Gravity, αφού μπορούν και βγάζουν ζωντανά τόσο “παράξενα” κομμάτια…ελπίζω να γεμίσει το Gagarin…φθηνό εισητήριο, μπαντάρες, τι άλλο θέλετε;

bump! ψηθείτε:!:

Στηρίξτε αδέρφια! Εξαιρετικό live…

Μάγκες και μάγκισσες, χτες έγιναν καταπληκτικά πράγματα. Γεμάτο Gagarin σε δύο (τεράστιες) ελληνικές μπάντες, τρομερή απόδοση και από τις δύο - προσωπική αδυναμία οι Gravity αλλά και οι Misuse ήταν απίστευτο trip. Έχουν πάει το post rock σαν είδος ΠΟΛΥ πέρα γενικά, όχι στα πλαίσια της σκηνής.

Χαρακτηριστικό της φάσης ο κιθαρίστας των Gravity που δεν ήξερε τι να πει στο τέλος - τι θέλεις να πεις αγόρι μου; Για τόσο και για περισσότερο κόσμο είναι η μπάντα σου, άσε τις lowprofilιές τώρα! :stuck_out_tongue:

Ξεχωριστή μνεία στα τρομερά visuals των Misuse, ειδικά στο While It Lasts πήγα να (ξανα)πεθάνω.

Πάντα τέτοια ρε.