Mogwai - Hardcore will never die, but you will

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η χρονιά είχε κλείσει, ήρθαν οι Σκωτσέζοι -ως άλλος Conte- να τα διαλύσουν όλα στο παρά πέντε!

Με μόλις μιάμιση ακρόαση, μιλάμε εκ του ασφαλούς για δισκάρα. SAN PEDRO και κάνουμε πρωτοχρονιά μόνοι μας στο PC!!!

Εχει τιτλαρα !!!.Μια φορα το ακουσα το μεσημερι παιζοντας mass effect 2 και επιφυλασομαι,αλλα ειχε κατι σημειαρες μεσα.Το σιγουρο ειναι οτι θα λιωστει.Σαν ολα τα αλλα…

ασχετο

το mass effect 2 τι λεει?

γιατι το ντεμο για το play3 ηταν καταπληκτικο!

Παιχνιδάρα, ειδικά η έκδοση του ps3 που θα βγει σύντομα θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του mass effect 3 (οχι δεν έχει βγει ακόμα το 3)

με λίγες ακροάσεις, είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο.μου αρέσουν πολύ τα δύο κομμάτια που κλείνουν το δίσκο, ‘too raging too cheers’, και ‘you’re lionel richie’.
περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες, όταν και θα το έχω χωνέψει κάπως (μαζί με τους κουραμπιέδες και τις γαλοπούλες :p).

ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ πάντως.

δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα…ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ!!!

με τους τιτλους και τα εξωφυλλα, τα πηγαιναν παντα καλα οι Mogwai. εκει που εχαναν κατ’εμε ειναι στα πολλα fillers. ενω δειχνουν οτι ξερουν μουσικη, ξερουν να δομουν, σχεδον σε ολα τα αλμπουμς μονο κομματια μπορεις να ξεχωρισεις. και οπως ειναι λογικο το πρωτο κομματι απ’ το καινουργιο Mogwai ειναι κακο και κοινοτυπο. δεν δινουν τιποτα πλεον τετοια κομματια και τελος παντων εχει μπουχτισει το ποστροκ απο τετοιου ειδους “αισιοδοξα ασματα”, στα οποια ναι αμα εισαι νταουν κατι θα δωσει και το σεβομαι! αλλα οχι αλλο καρβουνο. κι ενω ημουν ετοιμος να το κλεισω σου πεταγεται αυτο το γκρανπρι μεχικο και το ρανοπανο και λες, αυτος ειναι ο λογος που ακουω ακομα Mogwai.

ρανο πανο. πισω. ρανο πανο. πισω. ρανο πανο. πισω. ρανο πανο πισ…

δεν ακουω τιποτα ακομα,θα περιμενω να βγει…το προπαραγγειλα…για οποιον θελει δειτε στο play.com,λογικη τιμη

http://www.play.com/Music/CD/4-/17944006/Hardcore-Will-Never-Die-But-You-Will/Product.html?searchstring=mogwai&searchtype=allproducts&searchsource=0&urlrefer=search

υπάρχει και σε πενταπλό βινύλιο…νομίζω

λοιπόν, ο δίσκος δεν είναι κακός.αυτό είναι σίγουρο.είναι όμως λίγο περίεργος.αρκετά άνισος θα έλεγα.για κάθε ‘rano pano’ υπάρχει ένα ‘white noise’, για κάθε ‘san pedro’ υπάρχει ένα ‘death rays’, και για κάθε ‘you’re lionel richie’ υπάρχει και ένα ‘how to be a werewolf’.το post rock των πρώτων μπορεί να αντέξει και να δείξει το δρόμο.το post rock των δεύτερων έχει βαλτώσει και κορεστεί μέχρι αηδίας.και γενικά αυτό που λέει το nomisteraki.υπάρχουν fillers.κρίμα, γιατί ενώ υπάρχουν στιγμές που η έμπνευση και η συνθετική μαεστρία των mogwai χτυπάνε κόκκινο, υπάρχουν και αρκετές στιγμές που θα μπορούσαν να λείπουν.
το “hardcore will never die, but you will” είναι εν τέλει ένας δίσκος που μετά από κάποιες ακροάσεις θα δυσκολευτείς να τον ακούς ολόκληρο.θα βαριέσαι.θα ξεχωρίσεις όμως κάποιες συνθέσεις, τις οποίες θα ακούς στο repeat.δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό είναι αρκετό για μια μπάντα όπως οι mogwai…

οτι ειπε ο χορορ! :stuck_out_tongue: μετα απο πολλες ακροασεις κατελιξα στο να λεω οτι σιγουρα ειναι πιο κατω απ την δισκαρα του αετου και υπαρχουν σημεια οπου αναρωτιεσαι αν ειναι μογκβαι αυτο που ακους… οπως και να χει πολυ καλος δισκος αλλα μεχρυ εκει… :slight_smile:

Σημερα εφτασε το δισκακι μου…πρωτη ακροαση τωρα…μεχρι στιγμης μου φαινεται πολυ καλος δισκος,διαφορετικος βεβαια απ’οτι εχουν κανει μεχρι τωρα…Rano Pano,San Pedro ξεχωριζουν…θα τον ακουσω 5-6 φορες ακομα μεχρι να σχηματισω πληρη γνωμη…:smiley:

Εγω αν και το ακουσα πολλες φορες δε μπορω να πω οτι συνολικα με ενθουσιασε,απλα καλο θα το λεγα (γτ κακο αλμπουμ δε γινεται να βγαλουν:!:slight_smile:

Παντως ενα απο τα κορυφαια ειναι το μεξικαν γκραν πρι στο οποιο κανανε και κλιπ .

τσεκ δις αουτ >> http://www.youtube.com/watch?v=BJZQ9xBrkWo

ξερει κανενας ποια πολη απεικονιζετε στο εξωφυλλο και στο booklet???btw,τωρα ακουω το bonus disc…Φοβερη συνθεση…

εχει αυτο το εικοσαλεπτο πραμα; δεν το βρισκω πουθενα =/

Όντως πολύ Mogwai το βίντεο του Mexican Gran Prix :stuck_out_tongue:

βρηκα τελικα ποια ειναι…ειναι η Νεα Υορκη…οι φωτογραφιες ειναι απο τη συλλογη του Antony Crook… ριξτε μια ματια αν 8ελετε…στη συλλογη two
http://www.antonycrook.com/two.html

Αξιώθηκα και εγώ να το ακούσω. Αν και περίμενα μια από τα ίδια βλέπω ότι ο δίσκος έχει φρέσκες ιδέες. Το San Pedro κομματάρα. Γενικά δεν βαρέθηκα καθόλου. Για πρώτη ακρόαση super. Άντε να δούμε

Πολύ κατώτερο του The Hawk Is Howling.