Mogwai - The Hawk Is Howling [2008]

[CENTER][/CENTER]

Λοιπόν, το άκουγα τότε. Μου άρεσε

Το ξέθαψα τώρα. Το λάτρεψα.

Σειρά σας. Μπορείτε και σεις να γινετε ποστ τσουτσεκια.

Απιστευτα κομμάτια για χασιμο και μονο. Κλειστα φώτα δυνατη μουσικη και με οτι αλλο βολευεστε. Μαγεια λεμε

Και τα μπονους τρακς ειναι υπερσπουδαια. Ειδικα αυτο: Πάτα με, θα σου αλλαξω τη ζωη

Touch yourself λοιπον με αυτα:

Discuss!

ΥΓ. Να λείπουν οι Cptn. Obvious παρακαλω. Δεν θα τους δινω πετρες, θα τους τις πεταω.

Μελαγχολία. Με θύμισες το live του Φεβρουαρίου. Θα έβγαζα φώτο και την αφίσα στον τοίχο μου απο το πόστερ του live, αλλά βαριέμαι…

Πο ρε μάγκα! Τι ξέθαψες βραδιάτικο;;;;

Ταξιδιάρικοι ήχοι, εσωτερικές αναζητήσεις και μελαγχολία! Αυτό είναι για μένα ο συγκεκριμένος δίσκος και οι Mogwai γενικότερα.

Ο μαλάκας(εγώ ντε) τους έχασα πέρσυ και το μετανιώνω τρελά.#-o

τεραστιο το μισος μου για τους Mogwai, φεραν στη μοδα το κοιμησικο ποστ.
ΑΛΛΑ, το The Hawk Is Howling ειναι οντως πολυ ομορφο αλμπουμ. εχοντας ακουσει τη δισκογραφια τους θα ελεγα οτι αυτο ειναι το μονο που με συνεπαιρνει. το Happy Songs for Happy People εχει μια κομματαρα και απο κει και περα πατος, το Mr. Beast 2 κομματαρες και απο κει και περα πατος. στα υπολοιπα αλμπουμς δεν εδωσα καμια προσοχη, γιατι δεν την αξιζουν.

Θα ήμουν υπερβολικός αν έλεγα ‘‘φεραν στη μοδα το ποστ’’? :stuck_out_tongue:
Οκ μπορεί ,πάντως μαζί με GY!BE τους θεωρώ απο τους πρωτοπώρους.
Επίσης τα ‘‘Mogwai Young Team’’ και ‘‘Come on Die Young’’ είναι δισκάρες…

ισχυει, αλλα αν το ποστ ξεκιναγε το 2005 και 2006 θα ειχαμε για πρωτοπορους τους shora και τους russian circles, που νικανε τα παντα.

εεε;; Eντάξει καθένας έχει την άποψή του και το γούστο του αλλά είναι σαν να λες ότι οι Metallica π.χ. έχουν το Magnetic με 1-2 κομματάρες και συνάμα το Master of Puppets δεν αξίζει την προσοχή σου. Τα Young Team και Come on die young είναι μνημεία για τη rock μουσική και υπεύθηνα για την πορεία των Mogwai

ατυχες παραδειγμα. οι metallica του death magnetic ειναι πιο φρικτοι και απ’ του st.anger. ενω οι mogwai δεν εχουν απογοητευσει κανεναν οπαδο οσα χρονια παιζουν μουσικη, δλδ δεν εχω παρει εγω χαμπαρι κατι τετοιο. στο The Hawk Is Howling αποφασισαν να γραψουν “ομορφοτερη μουσικη”. μπορουν να γραψουν καλη μουσικη, αυτο φαινεται απο κατι Ηunted by a Freak και Glasgow Mega-snake, αλλα σταματαει καπου εκει.

Κωστα κανεις φαουλ με κινδυνο αποβολης εδω περα.
Οι Mogwai μαζι με 2-3 αλλες μπαντες κανανε το post-rock οτι ειναι.
Οι Shora & Russian Circles δεν ειναι αμιγως post-rock και γι’αυτο μας αρεσουν.

Το αλμπουμ ειναι παρα πολυ καλο και μου αρεσει ακομα.Το ξεθαβω ωρες-ωρες και
με ταξιδευει.

Κι εγώ το προτιμώ από το Happy Songs πάντως. Δισκάρα.

I Love You, I’m Going to Blow Up Your School και I’m Jim Morrison, I’m Dead και γενικά όλα εκεί μέσα τα αγαπάμε.

αργησε κανα χρονο ο γιασονας αλλα το φτιαξε το θρεντ :stuck_out_tongue:

πραγματικα ομως ειναι πανεμορφο αλμπουμ…βεβαια δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο απο mogwai

Νομίζω πως όταν μπαίνει το “The sun smells too loud” βλέπω καλύτερα στο σκοτάδι και πατάω το repeat track με μεγάλη ευκολία.

Δεν ήξερα πως δεν είχαμε τόπικ για το δίσκο. Η έννομη τάξη αποκαταστάθηκε!

Δεν μου άρεσε ο δίσκος τους, είναι πολύ βαρετός σε σχέση με τα προηγούμενα τους, νομίζω ότι επαναλαμβάνοντα σε αυτό το δίσκο και προσπαθούν να βγάλουν με το ζόρι τις δισκάρες τους όπως τα Rock Action και το Come on Die Young
Δεν ξέρω με απογοήτευσαν πάρα πολύ με το τελευταίο τους

Ελαφρώς υπερβολικό με φαίνεται το “βαρετός” ως χαρακτηριστμός για το “hawk is howling”. Οκει, προφανώς και δεν είναι “Come On Die Young”, αλλά είναι εύκολα στα επίπεδα του προηγούμενου (έστω και αν δεν έχει ένα “We’re no here”). Από την άλλη δυστυχώς (ίσως και αναμενόμενα) δύσκολα θα επαναληφθούν οι πρώτοι δίσκοι.