Ε αφου εχουν οι light bearer thread, ανοιγω και γι αυτους. Κοινώς μέλη των Fall Of Efrafa σε καθαρό crust/neocrust σχήμα, και τα μυαλά στα μπλέντερ. Δεν είναι κάν πρωτοτυπο, δεν είναι καν ο,τι καλυτερο σε μια καλη crust χρόνια, είναι όμως οι Fall Of Efrafa του Owsla ρε μαλάκες.! Χωρίς αργά σημεία, μόνο τουπα-τουπα Aξιοπρεπεστατος crust δισκος, με αξιοπρεπεστατα κομματια, και κορυφαιες στιγμες απο δω κι απο κει. Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί! Γιατί δεν είχα και υψηλες προσδοκίες!
Ρε αυτό βασικά. Δε θέλει κάτι άλλο. Δεν είναι ο τρομερός/καλυτερος/κορυφαιος δίσκος. Δε χρειάζεται να είναι. Τα μόνα πραγματα που χρειάζεται είναι κάτι τρομερά μελωδικά περάσματα σε διάφορα κομμάτια που προκαλούν δάκρυα αμά λάχει. Και τα έχει ο δίσκος.
το light bearer γαμαειι :p…οσο για αυτον τον δισκο μαρεσε αρκετα απλα τον βρισκω πολυ μεγαλο σε διαρκεια για το υφος του και σε καποια σημεια με κουραζει…
:lol: Δε ξέρω μωρε, απλα εχω παρατηρήσει ότι παρα τις πολλές και φιλοτιμες προσπαθειες που κανω για ποστιές και τα σχετικά, τελικά οι μεγάλες οι διάρκειες δεν είναι για μένα… not my cup of tea που το λεν κι oιεγγλεζοι…
Τωρα για το μομεντουμ είναι όντως μεγάλο. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου, αλλα σιγουρα αν λειπαν τα τρια τελευταια κομματια (που ειναι και μεγαλα σε διαρκεια) θα μιλαγαμε για διαμαντακι:!: