Monster Magnet 12/12/08 in Athens

Πρόστυχε κωλόγερε.

Σιγά την εξωτική ύπαρξη. Είχε και μια σπυρούκλα στα σφαιρικά που λες και εσύ :stuck_out_tongue:

Δεν έχει σημασία!!!

Αντε τώρα! Σας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάτε στα “δόντια” :stuck_out_tongue:

Η ριβιού τελικά πότε θα μπει?

Αύριο ανυπόμονε leris!!!

Την κυτταρίτιδα βασικά κοιτάγαμε :lol:

http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=7266&subid=2&tag=8034&pubid=1486654

Δύο διαφορετικά γκρουπ θα προετοιμάσουν την ατμόσφαιρα για την μουσική χιονοστιβάδα των Monster Magnet!

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, οι Potergeist με τους έντονους southern stoner metal ήχους τους, θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin 205, λίγο πριν την πολύ-αναμενόμενη εμφάνιση των Monster Magnet. Για να πάρετε μια ιδέα τι σημαίνει Potergeist? http://www.myspace.com/potergeist

Ενώ, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, οι HeadQuake θα μας «ταρακουνήσουν» με την σκηνική τους παρουσία και τους σκληρούς ήχους τους! Και για να καταλάβουμε τι μας περιμένει… ο ήχος τους περιγράφεται χαρακτηριστικά σε ένα comment φίλου της μπάντας στο www.myspace.com/headquakeband «Θυμίζει Kyuss, Fu Manchu & Spiritual Beggars, χωρίς όμως να αντιγράφει καμία από τις παραπάνω μπάντες»… Εμείς θα προσθέταμε και κάτι από καλές grunge εποχές «Pearl Jam, Alice in chains."

Οι Potergeist είναι μια πολύ δυνατή μπάντα με έντονα Down, Pantera στοιχεία και τίγκα southernila. Έχω να τους δω καιρό όμως οπότε μπορεί να έχουν βάλει και άλλα στοιχεία στον ήχο τους δεδομένου του ότι παίζει πλέον μαζί τους ο drummer των Bliiss.
Headquake τους είχα δει πριν τρία χρόνια, δεν με εντυπωσίασαν αλλά είναι τρία χρόνια πριν αυτά…

Kyuss, Spiritual Beggars…

Μια χαρά επιρροές έχουν οι HeadQuake. Θα δείξει.

Γράψε λάθος δεν τους έχω δει ποτέ τους Headquake :stuck_out_tongue:

Ακόμα να μπει…:frowning:

Παιζουν και οι Potergeist?ε,ρε γλεντια.

manster magnet kai potergeist γαμω τους συνδιασμους!!!
12/12/08 rulezzzzz

Το '99 στη συναυλια των Metallica,οπως ημουν χεσμενος απο το ουζο,
πεφτει πανω μου ενας τυπος,μου λεει sorry ρε φιλε,του λεω no prob
και μου λεει την ατακα:
Ηρθα απο το χωριο μου για Magnet ρε φιλε,οχι για τους φλωρους τους Metallica…

Ειδα οτι παιζουν και το Right Stuff,α ρε Hawkwind καταβολες…

Ο τύπος ΓΑΜΑΕΙ

δεν ηταν ο μονος:D
και εγω το 99 για magnet ειχα παει και στο δευτερο metallica κομματι την κοπανησα με τον κολλητο χωρις ιχνος ενοχης

σαλονικεις…ποια μερα θα κατεβειτε;;; να κατεβουμε ολοι μαζι ρε σεις…γω ψηνομαι για την πρωτη μερα που θα παιζουν…

αντε αυτες τις μερες θα τσιμπησω και εισιτηριακι και για την πρωτη μερα…

για την δευτερη εχω παρει ηδη… :stuck_out_tongue:

Όλοι ελάτε 13!!!:smiley:

Να κανονίσουμε κανά μύτινγκ?