Monster Magnet 12/12/08 in Athens

Για Παρασκευη δεν εμεινε τιποτα??

Λογικα θα εχει και για Παρασκευη. Και γω καβατζωθηκα παντως για Σαββατο.

No 443 Σαββατο

geia xara paidia…mipws yparxei kamia parea apo peiraia pou tha paei sti synavlia?

mages elate apo nwris to savvato na doume kai headquake:thumbup:

Ρε σεις πόσοι λέτε νάμαστε?

Να μπεις στο pit αλλα να ξερεις και να συμπεριφερθεις σωστα προς τους αλλους.
Αν και η σωστη λεξη ειναι θα μπω στον χαμο,monster magnet και Pit δεν παιζει.

Ορισμος του pit μεχρι τωρα στην Ελλαδα :

Anthrax Rockwave 2005…

Ρε συ, όταν λέει ο Μέγιστος “…AND WATCH IT MEEEEEEEEEEEEEEELT!!!” μια χαρά πιτάκι γίνεται.

Αν τους εχει δει κανεις εξω ας δωσει ενα playlist ρε παιδια.Λυπηθειτε τον ανθρωπο.

Λοιπόν να τσεκάρετε το αφιέρωμα για τους Monster Magnet εδώ http://www.rocking.gr/article5288.php
γιατί μου φαίνεται δύσκολο να δούμε τους magnet την Παρασκευή. :stuck_out_tongue:

Μαλάκες θα φοβάμαι να ανέβω Αθήνα τώρα…

Το αφιέρωμα είναι συμπαθητικό.

Η ώρα είναι 13:14. Ο Λέρης είναι βραχνιασμένος και πορωμένος με την πορεία. Χτυπάει το κινητό κατά τη διάρκεια της πορείας. “Ποιος μαλάκας είναι πάλι?” Αθηναϊκό νούμερο. Ο Λέρης απαντάει.

-Ναι, γεια σας, τηλεφωνούμε από το Avopolis…
-Ποιο Ακρόπολις?
-Αβόπολις
-Απόπολις?
-Ε, στείλατε κάποιες ερωτήσεις για τoυς Μonster Magnet?
-Ναι, γιατί?
-Κερδίσατε μία συνάντηση με το συγκρότημα…
-Τι έγινε?
-Ποια μέρα να σας κανονίσουμε?
-Στις 13 θα προτιμούσα…
-OK, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για τις λεπτομέρειες…

[SIZE=“6”]ΦΑΚ ΓΙΕΕΕEEΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!![/SIZE]

συγχαρητηρια leris

με πηραν και μενα πριν 20’ απ’το avopolis

θα παμε backstage να δουμε monster magnet την παρασκευη και να σφιξουμε το χερι του γιγαντα wyndorff

χε χε χε αυτα ειναι :stuck_out_tongue:

Τι θα πάρεις για υπογραφή?

δεν τοχω σκεφτει,μου αρκει που θα του σφιξω το χερι και θα του πω ‘thanx for all these mindfucks you gave me with your music’

αμα μου βγει το fanboy μπορει να παρω να μου υπογραψει το dopes πουναι το αγαπημενο μου απο MM

μακαρι να κανουν το ιδιο και αμα ερ8ουν οι porcupine tree…να δουμε και τον θεο τον wilson

Να φέρω μία μπλούζα, ένα σιντί (ποιο?) ή ένα κομμάτι από την κιθάρα μου?

Φέρτα όλα ρε Λέρη, και συγχαρητήρια

Φχαριστώ αλλά επιτρέπεται μόνο ένα αντικείμενο.

Στα οπίσθια ρε! Τι αντικείμενο και λαλακίες.

Ρε παιδιά, ένα σετλιστ ωρέ.

Αν παει ετσι η κατασταση παιδια με τις φασαριες δεν βλεπω να γινεται η συναυλια δυστυχως και λογικο ειναι γιατι υπαρχει φοβος. Μακαρι ολα να τελειωσουν ηρεμα και ειρηνικα για να παμε να ξεδωσουμε στη συναυλια με ολα αυτα τα ασχημα πραγματα και καταστασεις που δημιουργηθηκαν. Πρεπει να επανελθουμε σε φυσιολογικη κατασταση.Προηγειται η ειρηνη και επεται η μουσικη.