Bleeding angel, απαγορευονται τα γκρηκλις
167…
Και πριν 5 χρόνια εδώ παίζαν πάλι.
καλα τη σκαπουλαρε μετα απο αυτο που περασε.μαλλον εχει συγγενια με κανενα lemmy η keith richards δεν εξηγειται αλλιως.αντε θειο σε περιμενουμε,προσεχε
μην εισαι τσιπης ρε το εχει 6,90 το metropolis και ειναι δισκαρα
μια μπυρα μειον απο τη ζωη σου
Όταν ήμουν 10 δεν άκουγα Monster Magnet και μου φαίνεται λογικό…
Απλά μου την σπάνε τα cd χωρίς στίχους και τα αποφευγω. Ακόμα και των Tool αλλά αυτά τουλάχιστον είναι ωραίες συσκευασίες.
Τέσπα, μάλλον έχεις δίκιο και πρέπει να το πάρουμε :-k
Άκρως εκνευριστικό (ακόμα και σε “ώραίες συσκευασίες”)… :thumbdown:
Παιδιά Καλησπέρα.Είδα ΜΜ πριν από μια εβδομάδα στο Ηurricane στη Γερμανία και τα σπάσανε κανονικά.Το set ήταν σχεδόν αποκλειστικά βασισμένο στα τέσσερα πρώτα με μόλις δύο κομμάτια από το Monolithic Baby και κανένα από το τελευταίο.Ο Dave όπως έμαθα πάχυνε από την αγωγή που ακολουθεί για την αποτοξίνωσή του όμως τα είπε όλα μια χαρά.Για μένα ήταν χαλαρά το highlight του festival μαζί με Flogging Molly και Shantel.Δεν είμαι σίγουρος για τη σειρά μετά το τέταρτο κομμάτι αλλά τα το setlist ήταν αυτό. 1.Dopes to infinity 2.Crop Circle 3.Powertrip 4.Twin Earth 5.Third Alternative 6.Cage Around The Sun 7.Radiation Day 8.Superjudge 9.Zodiac Lung 10.Right Stuff 11.Spine of God και (απο)τελείωμα με 12.Negasonic Teenage Warhead και 13.Spacelord.Συνολικά έπαιξαν λίγο πάνω από μια ώρα.Η 12η Δεκεβρίου στο Gagarin προβλέπεται καυτή.
Γαμώτο… Ούτε Melt, ούτε Heads Explode, ούτε Doomsday…
:vibrate: :vibrate: :vibrate:
Ω ΝΑΙ!
¶ντε θα ακούσεις την υπογραφή σου. Να δω τη δικιά μου πότε θα την ακούσω :razz:
Δεν θα την ακούσω.
Θα ουρλιάζω πιο δυνατά από τον Wyndorf!
Λίγη ώρα βέβαια αλλά δεν πειράζει…
Απογοήτευση μεγάλη μόνο η έλλειψη του Tractor (το αγαπημένο μου ΜΜ κομμάτι)…
Κατά τα άλλα Zodiac Lung και Spine Of God γουστάρουμε!
Μαλακάσα είναι ή Γκαγκάριν?
Leris το setlist είναι απο φεστιβάλ, εδώ (Gagarin λογικά) θα παίξουν περισσότερη ώρα φαντάζομαι.
Dave, βάλε μέσα και ένα See You In Hell, ένα Cyclops Revolution, ένα Look To Your Orb και είσαι μέγας!!
Gagarin έλεγε η αφίσα. Μαλακάσα χειμωνιάτικα αποκλείεται.
Super, super. Btw:
Fri, 12 Dec - Sat, 13 Dec
MONSTER MAGNET (Di Di Music/Big Star Promotion)
Ετοιμαστείτε για μια μουσική χιονοστιβάδα! Aυτό τον Δεκέμβριο, say hell-oοοο to Monster Magnet. Η μπάντα από το New Jersey επιστρέφει στην χώρα μας με τoν βαρβάτο stoner rock ήχο τους! Ευκαιρία για ένα πραγματικό trip στους ήχους του “Megasonic Teenage Warhead” ?Space lord - Mother Fucker", "Powertrip? και του ?Unbroken (Hotel Baby)?.
Ο “καταραμένος” Dave Wyndorf και οι Monster Magnet έρχονται στην Ελλάδα για να “βάλουν φωτιά” στη σκηνή του Gagarin 205! Η μυθολογία του τρίπτυχου «sex, drugs and rock ‘n’ roll» έχει μια εικόνα και μόνο. Aυτή των spaced out γραφιστικών που χρησιμοποιούν στα cover τους… και αυτή του πάγου στο βλέμμα τους.
Έσκασαν στην εκπνοή της δεκαετίας των '80s σαν κατευθυνόμενη βόμβα από τα headquarters της GlitterHouse και έστειλαν τους Nirvana στο νηπιαγωγείο! Η πορεία τους, τους έφερε στις πολυεθνικές, μέχρι την SPV και πέρα από την κόλαση. Αλλά η κόλαση δεν ήταν ποτέ τόσο φιλήδονη. Το 4-Way Diablo, η τελευταία τους κυκλοφορία, το αποδεικνύει.
Be there or miss out?!
Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008 @ Gagarin 205 Live Music Space
Τιμή εισιτηρίου: 32 ευρώ
Η προπώληση ξεκίνησε στα Ticket House και www.ticketpro.gr
Πφ.Και οι 2 μερες Αθηνα?
Πουστια.
χο χο χο χο χο χο χο χο…!!!
παντως εγω και τις δυο μερες μεσα…!!!
χο χο χο χο χο χο χο χο χο…!!!