Monster Magnet 12/12/08 in Athens

Εγώ φαντάζομαι.

Εγώ κρατάω μικρό “καλάθι” πάντως όσον αφορά τους Monster Magnet για να μην φάω καμιά νίλα στη συναυλία. Περιμένω να δω…

Mε τιμάει που δεν έχω κάτι πρωτότυπο να στείλω;:stuck_out_tongue:

αγόρασε κανείς εισητήριο από τώρα?

Λολ, ούτε εγώ. Βασικά σκέφτηκα κάτι αλλά ο wyndorf έχει δώσει απάντηση. Και νόμιζα ότι σκέφτηκα κάτι απλό και κούλ ναουμ ταυτόχρονα. Πφ!

Πείτε ρε τι βάλατε.

Τα εισητήρια #21 και #22 μόλις έφυγαν. See you there…

τελικα τα εισιτηρια 35 γιουρο και οχι 33… :wacko:

Φαρμακειο αλλα τεσπα.Ας αξιζει τουλαχιστον.

ΘΑ αξίζει. Η περιοδεία άρχισε, όποιος τους είδε έξω να μας μεταδώσει σέτλιστ κλπ.

Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ. Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά τα στοιχεία λένε ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα το λάηβ να μην ανταποκρίθει στις προσδοκίες μας…:-k

Μη μου λες τέτοια πλιζ.

Kαλά εσύ είσαι τόσο πωρωμένος που θα το κατευχαριστηθείς, είναι το μόνο σίγουρο:p

επίσης με τα τόσα που παίρνει ο wyno, παίζει να πεθάνει ή να διαλύσει την μπάντα…

οπότε τελευταία ευκαιρία.

αν μπορέσω, θα πάω σίγουρα

Τους είδα πριν τρεις μέρες στη Γερμανία, μαζί με τους θεούς Nebula και τους Pilgrim Fathers που ήταν σκέτο σοκ, και η αλήθεια είναι πως έφαγα ήττα στην αρχή με τον Dave αλλά στην πορεία ανέβηκε πολύ η απόδοσή του και συνάμα το κέφι. Δυστυχώς μόλις 14 κομμάτια αλλά έφυγα ευχαριστημένος επειδή περίμενα χειρότερα πράγματα. ΟΚ δεν είναι 2004 και πριν αλλά ήταν πολύ καλά, δε χρειάζεται να 'στε μουδιασμένοι.

Μαζί με 2 supportάρες 29?.

Περισσότερα στο report που έρχεται…

Πότε θα μπει το report?

Στα μέσα της βδομάδας.

κάπως έτσι είναι.
στην αρχή ψάχνεσαι λίγο αλλά το live αξίζει σίγουρα.
φαντάσου το σοκ που έπαθα τον Ιούνιο όταν το είδα και δεν είχα δει ούτε φωτογραφία, ούτε setlist, ούτε γνώμες τπτ.
εγώ πάντως θα προσπαθήσω να είμαι μέσα και τα 2 βράδυα.

Όχι πες ο Eddie Glass δεν είναι ήρωας??!!!

Είδωλο στη χειρότερη…

Άντε περνάνε οι μέρες…