Monster Magnet - Cobras And Fire (The Mastermind Redux)

Tracklist:

1. She Digs That Hole
  2. Watch Me Fade
  3. Mastermind '69
  4. Hallucination Bomb
  5. Gods And Punks
  6. The Titan
  7. When The Planes Fall From The Sky
  8. Ball Of Confusion
  9. Time Machine
  10. I Live Behind The Paradise Machine Evil Joe Barresi’s Magnet Mash Vol.1

Ωραία “διασκευή” των τραγουδιών τους σε σημείο που δεν τα αναγνωρίζεις. Είναι καινούριος δίσκος στην κυριολεξία, δηλ και το Mastermind να έχεις αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό και για μένα καλύτερο.

Moυ αρέσει αυτό που κάνουν με τα re-imagining. Πραγματικά αγνώριστα τα κομμάτια και κλάσεις ανώτερο από το Mastermind.

Πόσο καλύτερο από το Mastermind; Ειλικρινά, και παρόλο που τους λατρεύω, το προηγούμενο re-imagining δε μου άρεσε και συνεπώς με αυτό δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Αλλά, ως αρχή, πώς γίνεται να είναι καλύτερο από το Mastermind; Μόνο το Dopes to Infinity και το Powertrip είναι καλύτερα από το Mastermind :!:

Θα το ακούσω πάντως και βλέπουμε.

Γελάνε και τα τσιμέντα.

Έλα ρε, σοβαρά; Έχεις εσύ πιο εμπεριστατωμένη άποψη περί Monster Magnet;

Προσωπικά θεωρώ και το God Says No καλύτερο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό γιατί το God Says No δεν κάθεται καλά σε πολύ κόσμο, ακόμα και στον ίδιο τον Wyndorf. Τα άλλα 2 που ανέφερα νομίζω ότι δεν τα αμφισβητεί κανείς.

Τα 2 πρώτα είναι “άγουρα” συνθετικά, το Monolithic Baby υπερτιμημένο, το 4-Way Diablo πολύ καλό αλλά άνισο σε σημεία και το Last Patrol φοβερό αλλά λίγο παρακάτω από το Mastermind. Ξεχάσαμε τίποτα;

Αφού σου λέει είναι άγουρο, δεν ξέρεις εσύ.

Αχιλλέα, είναι ένα σατανικό ναρκωτικό πράμα που δε θα το καταλάβαινες ρε φίλε

Πω, γεμίσαμε με βαρείς ειδήμονες βουτηγμένους στα ναρκωτικά. Σιγά ρε κορίτσια. Τα δύο πρώτα τα έχω ακούσει δεκάδες φορές, δε μου κάνουν όσο τα επόμενα. Είπα πουθενά ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει; Προσωπική άποψη/γούστο το λένε. Είναι τόσο βαρετά προβλέψιμοι όσοι το παίζουν πιουρίστες στονεράδες (ή πιουρίστες οτιδήποτε, που κατέχουν όλη την αλήθεια).

Καθένας λέει τη γαμημένη άποψή του μην ψαρώνεις. Χαβαλές να γίνεται. Πάντως για μένα το God Says No είναι ο τελευταίος μεγάλος δίσκος τους. Όχι όσο τα 2 προηγουμενά του σίγουρα αλλά τον έχω πάρα πολύ ψηλά. Αρκετά καλό σε πρώτη χαλαρή μισοακρόαση το Cobras and fire. θα το ακουσω πιο εμπεριστατομένα