MOONSPELL / GREEN CARNATION - Αθηνα 20/5/22 - Θεσσαλονικη 22/5/22

30 Years Of Moonspell 2022 Tour / XXX The Greater Tour
MOONSPELL (Portugal)

  • GREEN CARNATION (Norway)
    Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 - Αθήνα - Fuzz Live Music Club
    Κυριακή 22 Μαΐου 2022 - Θεσσαλονίκη - Principal Club Theater @ Fix

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο. 1: Οι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας των GREEN CARNATION, θα μπορέσουν να έρθουν και να παρακολουθήσουν την συναυλία με τα εισιτήρια που έχουν ήδη στα χέρια τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο. 2: Σύμφωνα με τα τρέχοντα υγειονομικά μέτρα και για όσο αυτά ισχύουν, η είσοδος στους χώρους διεξαγωγής των συναυλιών, θα επιτραπεί μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ) εντός εξαμήνου. Η ταυτοποίηση θα πραγματοποιείται με αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο.3: Σύντομα θα ανακοινωθεί και θα ξεκινήσει και η προπώληση εισιτηρίων μέσω των φυσικών σημείων πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ώρα έναρξης: 20:30 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση) - 28 Ευρώ (Προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων (Για Αθήνα & Θεσσαλονίκη)
www.123tickets.gr - www.hunteragency.gr

6 Likes

Ωπ, καλό! Κι έλεγα τι θα γίνει με εκείνο το εισιτήριο Green Carnation :grin:!

1 Like

Πάντως πριν λίγο στο fb των Moonspell έλεγε…

Thessaloniki and Athens May Greeks shows are POSTPONED- stay tuned for more info, all tickets valid for new dates.

Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Moonspell και Green Carnation δεν θα πραγματοποιηθούν όπως επρόκειτο, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 (στην Αθήνα, στο Fuzz Live Music Club) και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 (στην Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater), αλλά θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες εντός του έτους.
Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια (είτε είχαν αγοραστεί για την ξεχωριστή συναυλία των Green Carnation στην Αθήνα, είτε για τις από κοινού συναυλίες των Moonspell μαζί με τους Green Carnation), θα ισχύουν και για τις νέες ημερομηνίες, που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

1 Like