Moonspell

^εχεις δικιο! η μουσικη τους εχει πολλα στοιχεια διαφορετικα μεταξυ τους. εγω δεν μπορω να τους καταταξω σε ενα μονο ειδος πιστευω θα τους αδικισω αν το κανω.

πολυ καλοι οι moonspell απο οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα… το alma mater ειναι το καλυτερο τους.

συμφωνω :slight_smile:

ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα !!! τους εμαθα με το wolfheart και μετα κολλησα.

Τους εμαθα με το βιντεο ill see you in my dreams !Ε και απο τοτε κολησα . εχω λιωσει τα ΣιΔι και ειναι στα τοπ5 groups μου !
Φερναντοοο!!

Hungry eyes are looking for Me…MeeeephiiiiistoooOOooOOOO

Πολύ καλή μπάντα! Για μένα τα Wolfheart, Irreligious και Antidote είναι τα καλύτερα τους. Αν οι Paradise Lost είναι οι Sisters of Mercy του μεταλ, οι Moonspell είναι οι Fields of the Nephilim…

Under Satanae και τα μυαλά στα κάγκελα:twisted:

• 1000 … αν ειχα προλαβει και moonspell εδω, ολα θα ηταν τελεια :smiley:

Τους ανακαλυψα πριν απο λιγες μερες και ενταξει τα σπανε απειρα. Το κοβετε να παιζει κανα live φετος Ελλαδα ή και 2010; Και αν ναι, για θεσσαλονικη υπαρχει πιθανοτητα;

Είχαν έρθει πριν κάτι μήνες στην αρχή του 09.

Και καλοκαιρι 2008 Rock em All

Χάλια ήχος, χάλια χώρος… Τσιμέντο στο πάτωμα με Venom headliners #-o… Άμα έπεφτες κάτω είχε φύγει με ράμματα σίγουρα… Ευτυχώς που μετά τους Iced Earth έφυγαν όλοι και υπήρχε χώρος για να παραπατήσεις :smiley:

Επιτέλους κάποιος ανέφερε κ αυτή τη δισκάρα!!Εγώ ξεκίνησα με το υπέρτατο Full Moon Madness από Irreligious το οποίο επίσης τα σπάει όπως και τα Wolfheart και Memorial!

Πρωτη φορα ακουσα το Wolfheart στο σπιτι του Ulver και απο τοτε κολλησα! Μετα το αγορασα στο 2 σε 1 πακετο μαζι με το Butterfly FX (ω τι δισκαρα) και με αποτελειωσε! Μετα ηρθαν τα D&H και Irreligious.

έτσι 8)

mini ακουστική περιοδεία για τους Moonspell στη χώρα τους…

ένα δείγμα απο κάτω… (7:30 λεπτά)
καλή φάση

μιλάω μόνος μου(και ποιος δεν το κάνει) αλλά δεν πειράζει…

[B]ακουστικές εκτελέσεις[/B] παιγμένες στο πορτογαλικό [B]MTV [/B]
[B]31 λεπτά[/B] βίντεο(μαζί με Interview) σε 4 part…

Είναι θεοί, τέλος. Ξενέρωσα που ακυρώθηκε τελικά τον Ιούνιο η συναυλία της Χαλκίδας…

Wolfheart rules!

Ξανάκουγα προχθές το Antidote, εντάξει είναι δισκάρα. Φοβερή μπάντα με τα 2 πρώτα τους να είναι αριστουργήματα!

ξερει κανει κανεις αν εχei κυκλοφορησει κατι αναλογο(εννοω acooustic) επισημα ή μη σε audio ??

και να μην ξεχνιομαστε [B][SIZE=“3”]OPIUMMM!!! [/SIZE][/B] [B]desire or will…[/B]:metal::metal::smiley: