Moonspell σε Θεσ/νικη και Αθήνα

Εγώ που έπιασα την πένα πάντως ή του Amorim ή Paixao(δεν είδα ποιος την πέταξε αφού εκείνη την ώρα έβλεπα τον υπέρτατο Gaspar να δίνει χειραψίες μπροστά μου,αν και έχω την εντύπωση ότι ήταν ο Paixao) δεν λέει τίποτα γμτ…μια απλή Jimi Dunlop χρώματος γκρι είναι:(.Δεν με χάλασε βέβαια:wink:

Βγάλε φωτό την δικιά σου να την δω…:p:)

Ε?
Ουτε πριν που επαιζαν ατμοσφαιρικο.[Support στους Κατατονια].ουτε τωρα με κινουν το ενδιαφερον σαν μπαντα.:-s

Oμορφο λαιβ το χθεσινό…χωρίς να έχω τη μεγάλη επαφή με τη μπάντα …και γνωρίζοντας ελάχιστα απο το set μου αρεσαν πολύ, ήταν ζεστοί με το κοινό,και γενικά βαρούσαν ωραία…ο ηχος του Fuzz εμένα μου φανηκε λίγο σκατα …μόνο ντραμς ακουγα, οι φωνές ηταν χαμηλά…καλά οι inactive messiah απλά κακής ποιότητας θόρυβος…

Ρε γαμωτο.Ωραια θεση ειχα(δεξια της σκηνης),το κλαμπ δεν ηταν γεματο ωστε να μην εχεις χωρο να χτυπηθεις,η μπαντα ηταν τρομερη,το σετλιστ αρκετα καλο(αν και το blood tells θα το αλλαζα ανετα με κατι της μεσαιας περιοδου),η σκηνικη παρουσια επισης αλλα εγω δεεεν…Ισως επειδη ημουν κουρασμενος ισως επειδη τα παλιοτερα κομματια τα παιξαν καπως πιο καφρικα…Ηταν και ο ηχος καπωςη φωνη του ribeiro συνεχως κατω απο τα υπολοιπα…και αυτα τα υπολοιπα οχι τοσο καθαρα…)…Πολυυ καλη συναυλια δυστηχως εμενα δεν με αγγιξε τοσο.Η κοπελια δεν μ αρεσε προσωπικα…ειδικα στο scorpion flower…:roll:…Πιο πολυ μαλλον μ αρεσε το love crimes.

Τα φωνητικα των Innactive παντως μαρεσαν!

Το αυτο…Για εμενα η καλυτερη στιγμη της βραδιας…Το φωναζα ωρα και τελικα ανταμειφθηκα…Ξεβιδωθηκα τελειως σε αυτο το κομματι…

Inactive Messiah ενταξει δεν μου αρεσει αυτο που παιζουν απλα περιμενα να τελειωσουν και πηγα νωρις για να τους δω μονο και μονο επειδη ο drummer ειναι φιλαρακι…

Οσο για Moonspell οτι και να πω ειναι λιγο…Γαμησαν απλα…Τρομερη συναυλια και ενας Ribeiro απο τον οποιο δεν μπορεις να ξεκολλησεις τα ματια σου…Επιβλητικη μορφη…Μονο αυτος και ο Lemmy μου το βγαζουν αυτο…

Μετα η βραδια συνεχιστηκε με τους Moonspell & Inactive σε μαγαζι στην Ιπποκρατους…Τρελα σκηνικα…Αλλα ελειπε ο Fernando ο οποιος δεν ηρθε…Κριμα και ηθελα φωτογραφια μαζι του…

Γενικα με αυτη τη συναυλια (3η φορα) εκλεισα απο Moonspell για πολυ καιρο…Μονος λογος να τους ξαναδω αν βγαλουν καμια δισκαρα παλι (οπως το τελευταιο) ή μετα απο 3+ χρονια…Με αποζημιωσαν πληρως εχτες…

Αν περιμενες καμια ωρα αποταν τελειωσε η συναυλια εξω απο το fuzz θα ειχες την ευκαιρια.
Ημασταν περιπου 15-20 ατομα που περιμεναμε υπομονετικα:D

Ρε συ περιμενα μεχρι που βγηκαν τα παιδια απο Inactive και μου λενε ελα μαζι θα σκασουν οι Moonspell στο ταδε μαγαζι και λεω αντε παμε…Σκεφτομουν οτι θα ειχαμε την ευκαιρια για φωτογραφιες και αυτογραφα στο χαλαρο με μπυριτσα…Αλλα εσκασαν ολοι εκτος απο Ribeiro…

Δεν πειραζει την επομενη φορα…Αλλωστε οι Moonspell δεν ειναι απο τις μπαντες που θα πετυχεις μια φορα και αν δεν αρπαξεις την ευκαιρια τελος…Καπου θα τους ξαναπετυχω…

telika to setlist kalo???
apo oti akousa,den epaiksan katholou opium, finisterra,kai nocturna…:frowning:

http://www.rocking.gr/article5411.php

Τι σε νοιαζει κυρα μου, αφου δεν πηγες!
Μου βαζεις και την κλαμμενη μουτσουνα.

+1000
χαχαχαχα

Συν οτι ακουσε και λαθος:lol:

Ειστε κακοι…
:lol::lol::lol:

gia to live sthn athina milousa

ennoousa to live sthn athina…