Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι morbid angel!

22 Ιουνίου οι Μorbid Angel μπήκαν στο στούντιο με παραγωγό τον Eric Rutan! Αναμένουμε…

http://www.season-of-mist.com/news/detail/morbid-angel-2010-06-24

τελικα εδω ποιος θα παιξει ντραμς??

Μάλλον o Tim Yeng , καθώς καπου αλλού διάβασα ότι θα είναι ο πρώτος δίσκος που θα ηχογραφήσουν χωρίς τον Sandoval…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=142041

O Tim Yeng είναι άριστος drummer, έχει παίξει με Aurora Borealis, Hate Eternal, Vital Remains, Council Of The Fallen, Decrepit Birth, Divine Heresy και άλλες μπάντες που δεν θυμάμαι τώρα, αλλά η ακρίβεια και η σταθερότητα του Sandoval δεν παίζεται !!!

και εγω για αυτον ειχα ακουσει αλλα νομιζω ηταν να μπουν στο studio εδω και καιρο…
ε και ηλπιζα οτι λογο της καθυστερησης θα επαιζε ο sandoval…

Ωραία όλα τα νέα για τον δίσκο, αλλά φτιάξτε λίγο τον τίτλο του θρέντ πλίζ! :slight_smile:

Και μην αρχίσετε τις υπεραναλύσεις για τον ντράμερ…αν αλλάξουν την μάρκα της τρίγκας τότε θα το καταλάβετε ότι άλλαξαν…

Όπως έχουν τα πράγματα αυτός θα παίξει, αλλά επειδή έχω ακούσει σχεδόν όλες του τις δουλειές είναι και αύτος (όπως είπα παραπάνω), πολύ τεχνικός και γρήγορος drummer…

Συμφωνώ για τα triggers,αλλά μεγαλο ρόλο παίζει και το παίξιμο…Αλλά αυτό είναι εντελώς offtopic…

εννοειται οτι ειναι killer…
τον εχω τσεκαρει στο bleed the fifth των divine heresy…
χταποδι απο τα λιγα…

Ίσως ήταν λάθος ο τρόπος που το “έριξα” και βασικά δίκιο έχετε, οπότε με αυτό το πόστ είναι σαν να κάνω ένα έντιτ στο προηγούμενο.

Με τα τρίγκερς έχω το πρόβλημα όχι με τον ντράμερ. Ο Sandoval είναι σίγουρα από τους λίγους που έχω ακούσει να συνδυάζουν έτσι την ταχύτητα με την τεχνική και τον έχω πολύ ψηλά γι’αυτό. Και μια μπάντα σαν τους Morbid Angel το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πάλι κάποιον ντράμερ που θα σκοτώνει πίσω από τα τύμπανα.

Το μόνο που θέλω να πώ με το προηγούμενο πόστ είναι πρώτον ότι είμαι κατά τον τρίγκερς γιατί χάνεις πολύ από την “μαγεία” των τυμπάνων με αυτά. Ακούγονται όλα πλαστικά και ψεύτικα, ανεξαρτήτως του αν είναι σωστά και ότι άμα καθίσεις πίσω από σέτ με τόση τρίγκα χάνεται και σίγουρα η ταυτότητα του ντράμερ.

Αυτά…ελπίζω να πρόλαβα μερικά facepalms… :stuck_out_tongue:

[/OFFTOPIC]

εχεις 1 point σε αυτο που λες για τα triggers…
φανταστηκα οτι αυτο θα εννοουσες…
αλλα απο την αλλη πχ δεν μπορω να φανταστω vader χωρις trigger…

[/OFFTOPIC]

Συμφωνώ 100% μαζί σου και δεν νομίζω κανείς να σε παρεξήγησε έτσι όπως το έθεσες…Τα triggers δυστυχώς κάνουν τον ήχο πολύ ''ξερό", καθώς και επίσης καλύπτουν πολλά ‘‘λαθακια’’ στο παίξιμο, αλλά αυτά είναι εκτός topic…Αν κάποιος ανοίξει κάποιο σχετικό thread τα λέμε εκεί…

[/OFFTOPIC]

Μου εξηγειτε λιγο τι ακριβως ειναι τα triggers?!?!?

Νέος δίσκος; Θα γκρεμίστηκε κανάς φούρνος!

Προβλέπω χαοτική δισκάρα χεχεχε

2 ειναι τα σιγουρα.
Οτι ο τιτλος θα ξεκιναει με Ι και οτι θα ειναι δισκαρα.

Ποτε πρωτοχρησιμοποιηθηκαν τα ρημαδοτριγκερς ?

Με τον Eric Rutan στην παραγωγή δεν χάνουν!8)

Εγω μια φορα ειχα χαλαστει πολύ με την παραγωγη του heretic αυτο να αλλάξουν και θα ακουσουμε δισκαρα. Συνθετικά είναι ίσως η πιο συνεπής μπάντα στο ακραίο μεταλ.

εγω ακομα κλαιω τα λεφτα που εδωσα για το heretic.ελπιζω ο νεος να γαμαει

Εγώ δεν περιμένω και καμια δισκάρα πάντως.

Ε ναι. Αν σκεφτει κανεις την ολη αναμονη + πως το νεο κομματι ηταν ψιλομετριο (στη καλυτερη των περιπτωσεων), αντε να βγαλουν κατι αξιοπρεπες. Μακαρι να μην ειναι ετσι, αλλα η επιστροφη του Βινσεντ δε μου φαινεται να τους ζωντανεψε. Το αντιθετο θα ελεγα.

Επιστροφη Τακερ και τουρ αμεσα λεω γω. Και να παιξουν το μισο Φορμουλας γιατι ετσι.

Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, προφανώς βγάζουν δίσκο, για να βγουν περιοδία, μακάρι να κάνω λάθος και να με διαψεύσουν, αλλά απλά περιμένω κάτι το αξιοπρεπές που να λειτουργεί live:):!:

;Aντε καιρός ήτανε. Από πέρισυ έχουν βγάλει ένα κομματι , το είχαν παίξει και στη Μαλακάσα. Βέβαια δεν διέφερε από το στυλ που έχουν αναπτύξει με τον Tucker στα τελευταία άλμπουμς. Για να δούμε, για να δούμε.:bounce: