__Τους παρακολουθώ από το Fragments Of Freedom όταν τους γνώρισα με το υπέροχο “Rome Wasn’t Built in a Day” {<–click} (που όμως δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό του στυλ τους, τουλάχιστον όχι του τωρινού).
__Μετά έκανα ένα βήμα πiσω για να μου συστήσουν το ίσως καλύτερο Big Calm (μιας και στο επόμενο -τρίτο τους- Fragments γίνονται πιο pop και λιγότερο τριπ-χοπ, είδος στο οποίο θα δώσουν περισσότερο βαρυτητα ξανά στα τελευταία τους, μπολιασμένο με πολύ chill-out διάθεση), με ένα single εξίσου υπέροχο αν και εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το Rome, το “The Sea” {<–click}. 
__Tα “Who Can You Trust?” και “Charango” δε με παρακίνησαν να τα ψάξω περισσότερο, αν και ειδικά το δεύτερο έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το ακούσω ολόκληρο και να το ανακαλύψω. Το δε τελευταίο τους, το “Dive Deep”, ήταν άνετα μέσα στα καλύτερα τους, πολύ γεμάτος και ποιοτικός δίσκος.
__Το “Αntidote”, δε το έχω ακούσει καθόλου, οπότε δεν ξέρω τι παίζει μ’ αυτό.
__Θα τσεκάρω οπότε σύντομα και το καινούργιο (άλλωστε το προηγούμενό ήταν ποιοτικότατο, ευκολοάκουστο, και απολαστικότατο) και τα ξαναλέμε. 
EDIT:
__Ρε, είστε τρελοί?

__Τα καλύτερα δεν γράφετε!! Έκατσα λίγο να ψάξω για το καινούργιο άλμπουμ και τι διαβάζω?
[CENTER]The album marks the return of former lead singer Skye Edwards since her dismissal in 2003. The first single released is “Even Though”. Producer Paul Godfrey says, “This is the record we should have made after Big Calm but we had to travel treacherous terrains to get back to our natural habitat.”[/CENTER]
__Και απ’ το πρώτο (πολύ καλό) single που άκουσα και είδα, το Even Though {click-it}, αλλά ΚΑΙ την εξίσου όμορφη ακουστική του version, τα πράγματα φαίνεται να είναι όπως τα λέει ο παραγωγός, συνεχίζουν από το Big Calm (χεχε, πού να ήξερα πριν που έγραφα ότι ήταν καλύτερο απ’ τα μεταγενέστερα με τη Skye, συμφωνεί και η μπάντα όπως αποδέιχτηκε, χαχα, σ’ έφαγα Κάλχα!) και πέρνουν φόρα από το Dive Deep…
__Aρα, καλά πάμε! Τσεκάρισμα το συντομότερο δυνατόν!!