Τι ηχο εχει συνηθως αυτος ο χωρος??
Ejekt 2010 από τους χειρότερους που έχω ακούσει. ZZ Top το 2009 μια χαρά ήταν.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση:
30 Ευρώ - περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
35 Ευρώ - τα επόμενα 1000 εισιτήρια
37 Ευρώ
Εισιτήρια πωλούνται μέσω του www.viva.gr και των συνεργαζόμενων καταστημάτων Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload (Πανεπιστημίου 54).
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Ταμείο: 40 Ευρώ
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 2109636485 (12.00-17.00)
Έχουν μείνει 40 εισιτήρια των 30 ευρώ για τη συναυλία του Morrissey.
Να ρωτησω εδω αν και ισως δε το δουν πολλοι μιας και εχει χαμηλη κινηση στο θρεντ.
Απο Αγια παρασκευη πως παμε ταε κβο ντο με ΜΜΜ? δεν ειμαι απο αθηνα οποτε καθε εξτρα λεπτομερεια θα ειναι ευπροσδεκτη (φανταζομαι γυριζουμε με τον ιδιο τροπο αν κατι αλλαζει πειτε το και αυτο )
Καταρχάς, για να πας θέλεις τουλάχιστον μιάμιση ώρα πιστεύω, να είσαι προετοιμασμένος. Θα πας με το μετρό μέχρι τη στάση Νέο Κόσμο και από εκεί θα πάρεις το τραμ. Για το βράδυ, το ανάποδο. Το μετρό κλείνει στις 2 σήμερα.
επειδη επικοινωνησα με την Detox, με ενημερωσαν οτι 20.00 ανοιγουν οι πορτες και οτι δεν εχει support,οποτε λογικα κατα τις 21.00 θα αρχιζει…
Αδιάφορη συναυλία, από τη στιγμή που δεν είναι μέταλ.
ε τώρα γίνεσαι εριστικός
looooooooool
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται. Ο Morrissey έχασε την πτήση του (καθυστέρησε η πτήση του από το Δουβλίνο για το Λονδίνο και έχασε το δεύτερο σκέλος της, την πτήση για Αθήνα). Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συναυλίας, για την οποία ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.
Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία του από αυτό το απροσδόκητο συμβάν. Τις προσεχείς ώρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Ωραιο το ταξιδακι αθηνα για το τπτ και η ανακοινωση την ωρα που προσγειωνομασταν.
Καλα θα ζησουμε απλα τους εχω στειλει μειλ, τους εχω γραψει στο φμπ ρωτωντας αν θα γινει αυριο (που ειναι να γυρισω) και ακομα δεν εχω παρει απαντηση. αν μαθει κανενας τπτ νεοτερο ας το γραψει εδω (αν παρει και κανας ηρωας τηλεφωνο να τους ρωτησει που δεν εχω διαθεσιμο αυτη τη στιγμη θα τον ευγνωμονω για παντα)
από το facebook της detox:
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωσή μας από το μάνατζμεντ του Morrissey, έχει αναβληθεί και η συναυλία της Κωνσταντινούπολης (7/12) που ήταν η επόμενη στάση της περιοδείας του. Όμως, η περιοδεία του δεν έχει ακυρωθεί, αλλά συνεχίζεται κανονικά (Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ, κλπ).
Για τη συναυλία της Αθήνας, γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την ανεύρεση νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Έχουν προταθεί διάφορες επιλογές για την επόμενη εβδομάδα και γενικότερα τον Δεκέμβριο, αλλά η πλευρά του καλλιτέχνη καθυστερεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το θέμα, ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται η ταλαιπωρία του κοινού από την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Υπενθυμίζουμε ότι για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.
Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σύντομα.
[B]ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ MORRISSEY[/B]
[B]Η συναυλία του Morrissey θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου[/B].
Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ήδη και αναγράφουν την παλιά ημερομηνία διεξαγωγής, ισχύουν κανονικά. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στα γνωστά σημεία.
Σημείωση: για να μην υπάρξει παρανόηση από το κοινό, ενημερώνουμε ότι η ? επίσης - αναβληθείσα συναυλία της Κωνσταντινούπολης μεταφέρθηκε στις 17 Δεκεμβρίου.
Οι δύο αυτές συναυλίες (Αθήνα και Κωνσταντινούπολη) αντικατέστησαν τις συναυλίες της Ολλανδίας (Γκρόνιγκεν, Τίλμπουργκ) που ήταν προγραμματισμένες για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου και οι οποίες έχουν ήδη αλλάξει ημερομηνία.