Mortal Torment, Murder Made God, Abnormal Inhumane, WreckAge

Φέρτε όρεξη, σουβλάκια, σωσίβια, μπρατσάκια, φουσκωτά, ξεφούσκωτα και πλαστικά (.)(.) για να δείτε:

Για πρώτη φορά στην Αθήνα τους Θεσσαλονικείς Murder Made God, να παρουσιάζουν το φοβερό “Irreverence” που κυκλοφόρησε φέτος από την Brutal Bands. Ισορροπημένη βία, ξυραφιαστά riffs και heavy as fuck φωνητικά. Εγγυημένος διαμελισμός.

Tους heavy weights Abnormal Inhumane να θερίζουν άκρα με το κτηνώδες riffάτο brutal death τους. Με νέα σύνθεση και υλικό βγαλμένο από το νεκροτομείο. Εγγυημένη πολτοποίηση.
https://www.facebook.com/abnormalinhumanedeathmetal

Τους Grassroll με νέο υλικό, πιο γρήγορο, πιο βίαιο, πιο κοφτό να κερνάνε σφαλιάρες αλλά και οτιδήποτε μαγειρέψει/ετοιμάσει η θεία Άννα. Eγγυημένα mosh pits.

Τους Mortal Torment με νέα κομμάτια και νέα σύνθεση. Εγγυημένη βλακεία.

Κανείς???Στηρίξτε εγχώρια σκηνή. 3 ευρώ είναι δηλαδή!!Ωραίο live!

Εγω μαλλον θα τιμησω.

Η ελληνικη σκηνη δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το εξωρετικο :wink:

Στηρίζουμε σαφέστατα.
Τα πιτόγυρα θα έχουν την τιμητική τους.

θα έρθω να δω βυζιά

Egine mia allagh, den ua paijoyn oi Grassroll και στην θεση τους θα παιξουν οι WreckAge

Hangover Era :
Επειδή λοιπόν θέλουμε το live του Σαββάτου να γίνει ένα πανέμορφο party αποφασίσαμε να μοιράσουμε 150 λουκάνικα στην είσοδο. Μπαίνεις, τρως, όμορφα πράγματα. Ψημένα εννοείται ρε. Στους 20 πρώτους που θα μπουν θα μοιραστούν ισάριθμα κομμάτια από το demo των Mortal Torment σε mini dvd δωρεάν μιας και το έχουν ζητήσει αρκετοί. Θα περιέχει και κάμποσα extraz(live videos, κλπ) από την πρώτη περίοδο της μπάντας οπότε ψήσου να έρθεις από νωρίς! Τέλος με χαρά ανακοινώνουμε πως θα ανέβει κάποια στιγμή στη σκηνή σαν καλεσμένη η αρχική τραγουδίστρια της μπάντας Ρίτα για να γίνει σωστό μπάχαλο! Το νου σας: 23 Νοεμβρίου=party μόνο!

Εκει τελικα. Δυναμη.