Mortuary drape(ita) live in athens(29/1/2011)

METAL DEFIANCE PROUDLY PRESENTS…LIVE MALEDICTION!

THE OCCULT MASTERS OF EVIL NECROMANTICAL BLACK METAL LIVE IN ATHENS.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ AN CLUB

(more details TBA soon)

Ε όχι ρε πούστη μου δεν γίνονται αυτά…
ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!:yahoo:

Aυτα ειναι !!
True Black Metal !

Καύλες!

νταξ γελάω λίγο από μέσα μου.θυμάμαι εκείνη την ΚΑΣΕΤΑ του μεταλ χαμμερ, 94? με το primordial χοχοχοχ

Mε τα μπουνιαααααα!

Κλειστε ιδια μερα και Nile + Melechesh Αθηνα, να καφρεψουμε σωστα και τιμια! (ή καποτε :p)

Οπως και να εχει, μαλλον τιμαμε εδω!

Μάλλον πέφτει μέσα σε περίοδο εξεταστικής ε?Ε ρε γκαντεμιά[-X

Kαι Embrace of Thorns γαμώ!

Τώρα το πήρα χαμπάρι, εννοείται μέσα!

Έλα, έλα, bump :!:

Blacksters, μεταλλάδες που διψάτε για κοπάνημα, evil thrashers (όχι οι βερμουδάτοι!), φανς της αγίας τρίαδας [B]Bathory/Venom/Hellhammer[/B], ακόλουθοι της ελληνικής sκηνής των early 90s, εσείς που στα RPGs διαλέγετε τον χαρακτήρα του Necromancer και λοιποί βλαμμένοι, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ!

Ψ. Εξίσου καλά σας γαμάνε και οι [B]Embrace Of Thorns[/B], τους άλλους δεν τους ξέρω.

Απο τους Dark Messiah άκουσα το Rise of Black Dawn ep του 2007 και μου φάνηκε ενδιαφέρον.

τα παιδια ειναι απο Πτολεμαιδα και παιζουν μεσαιων ταχυτητων black που θυμιζει πρωιμους Rotting Christ και Varathron σε πολλα σημεια.τουλαχιστον αυτο βγαινει σαν συμπερασμα απο το παρακατω ντεμο τους:

υπαρχει και μια κριτικη στα metal archives γι αυτο το ντεμο με βαθμολογια 45% διοτι τους συγκρινει ο κριτικος ΜΑΛΑΚΑΣ με τους BALTAK που ειναι απο το FYROM(αν θυμαμαι καλα) οι οποιοι ειχαν στα εξωφυλλα τους την σημαια της Μακεδονιας (Βεργινα) και οι Dark Messiah ειχαν ενα site που εγραφαν:Total support of ANTI-Baltak league… Baltak must die… MACEDONIA was Greek and it will always be… ANTI-BALTAK Web-Site.το θεμα ειναι οτι δεν κρινει το ντεμο αντικειμενικα.προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για το 2003 που κυκλοφορησε ηταν μια καλη προσπαθεια αλλα του ελειπε αρκετη προσωπικοτητα που την αποκτα με τα χρονια.
αχρηστη πληροφορια:μπασο και κιθαρα στο ντεμο απο το ιδιο ατομο:D

Ε, εκει, στα σιγουρα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω κι Embrace, το τελευταιο full length ητο απιθανο κι ειναι απ τους βασικους λογους που θελω να παω.

Edit: Plundi, εχεις το καλυτερο avatar…

Γαμώ, νόμιζα ότι ήταν σήμερα. Πώς μου έκοψε να μπω να τσεκάρω…

Μέγιστη live-άρα η χτεσινή. :metal:

Ντάξει, για [B]Dark Messiah[/B] δε θέλω να πω τίποτα, κρίμα θάναι, αλλά ξέρωγω οι μαίανδροι στις ζώνες τις κιθάρας και του μπάσου τους μάραναν. Let’s get serious…

Πάμε [B]Embrace Of Thorns[/B]. Χμ, το METAL που θέλω να ακούω ίσως? Απίστευτο δέσιμο, σωστό image, ακριβείς εκτελέσεις και όχι βαβούρα για τη βαβούρα. Ο ντράμερ τσακίζει κόκκαλα, όλοι τσακίζουν κόκκαλα βασικά. Αυτό είναι το DEATH metal ρε πούστη, καταλάβετέ το θιασωτες της τεχνικούρας και του γκρουβάτου core. Μάλλον μέσα στην άνοιξη θα έχουμε και το νέο τους full-length.

[B]Mortuary Drape[/B]. Έστω και μόνος του πλέον ο Wildness Perversion από το αρχικό line-up παραδίδει μαθήματα witching metal. Ο τύπος θα μπορούσε να κάνει άνετα αρπαχτή αλλά ξέρναγε τον κάθε στίχο σα να ήταν ο τελευταίος του. Respect! [I]Primordial[/I], [I]Into The Catacomba[/I], [I]Obsessed By Necromancy[/I] και δεν συμμαζεύεται. H μπάντα άψογη εκτελεστικά, ενώ σε θέμα image βλέπεις από πού καβάτζωσαν οι [B]Black Witchery[/B] την ιδέα για ράσα μοναχών.

Εσείς οι extreme μεταλλάδες που δεν ήρθατε, καλά κάνατε γιατί είχαμε αρκετό χώρο για κοπάνημα. :smiley:
Πάτε στους Amon Amarth τώρα.

σωστος ο απο πανω

ζομπι λεμε και βεντζενς φρομ μπιγιοντ

καλυτερα που δεν ειχε πολυ κοσμο

δεν ειμαι φαν ιδιατερα, αλλα ηρθα για την φροστιλα και την μπαθοριλα

Καλησπερα σε ολους…

Πολυ μεγαλο live εχθες, τους ειχα χασει την προηγουμενη φορα λογο στρατου και ηταν αρκετα συγκηνιτικο για μενα μετα απο 15 χρονια, απο εκεινο το ιστορικο live του 1996 με support τους [B]NERGAL[/B] στον ιδιο χωρο, να βλεπω καποιες ιδιες φατσες με τοτε ( λιγο πιο γερασμενες :stuck_out_tongue: ), να βλεπω οτι εγω δεν αλλαξα :metal: και οτι υπαρχουν γενικος μπαντες που οσα χρονια και να περασουν δε θα αλλαξουν ποτε! HAIL!

[B]DARK MESSIAH[/B]. Δεν μου εκαναν κουκου και αποτι καταλαβα δεν εκαναν σε κανεναν :stuck_out_tongue: . Η δουλεια τους το [B]Rise of Black Dawn[/B] ηταν συμπαθητικο αλλα θελουν πολυ δουλεια ακομα live.

[B]EMBRACE OF THORNS[/B]. Εκει καπου ξεκινησε και επισημα το live. Deathblack που σπαει κοκκαλα. Εχουν 10 χρονακια στην πλατη τους και ξερουν πολυ καλα τι κανουν. Το [B]Atonement Ritual [/B] μου αρεσε παρα πολυ και περιμενω με αγωνια την επομενη δισκαρα παιδια! Παντα τετοια!

[B]MORTUARY DRAPE[/B]. Ολοι εμεις οι fans των [B]Into the Drape[/B] , [B]All the Witches Dance[/B] και [B]Mourn Path[/B] ειχαμε την τιμητικη μας. Ο Wildness Perversion δεν καταλαβαινει τιποτα οσα χρονια και αν περασουν. Bathorιλα, Frostιλα και Venomιλα στο μεγαλειο της (τυχαιο οτι εσκασα με μπλουζακι [B]The Return… [/B]?)! Στην προκειμενη περιπτωση τα ρασα κανουν τον blackmetala :stuck_out_tongue:

Αντε και σε 5 χρονια παλι εδω να γιορτασουμε τα 20 χρονια απο το 1996!!!

Αυτό που πραγματικά με συγκίνησε, είναι ότι ο κόσμος τραγούδαγε τους στίχους. Δηλαδή, τραγουδάγαμε στίχους (κάτι θυμόμανε, είχα να ακούσω mortuary drape πάνω από 5 χρόνια) :metal:
Εντελώς πορωτικοκάλτ κατάσταση, δεν συμβαίνουν αυτά σε ακραία live σήμερα:respect:

Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι…:cry: