MOTHER TURTLE/+(special guests)SOLAR MUSIC LIBRARY- 27/3/2014@ΜAΥΡΗ ΤΡΥΠΑ(Θεσ/νικη)

Mother Turtle (Album Release Live Party)/Solar Music Library LIVE @Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα) 27/3/2014
Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
H Χελώνα με αργά βήματα προχωρούσε στην οδό Τσιμισκή με κατεύθυνση τη «Ζωντανή Μαύρη Τρύπα» στα Λαδάδικα, αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που έκαναν τα ψώνια τους. Πάνω στο καβούκι της, όπως πάντα, ο Ζoltan, το Σατανικό Μανιτάρι, τους παρατηρούσε ρίχνοντας υποτιμητικά τη ματιά του, απαξιώντας για τις καθημερινές, ευτελείς καταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων. Από την Μαρτίου ως τα Λαδάδικα τους πήρε τόσο καιρό, κοντά 6 μήνες. Ξάφνου η ματιά του Zoltan άστραψε σαν κεραυνός σε νυχτερινό ουρανό χωρίς αστέρια και όνειρα και κοιτάζοντας με νόημα τον «μεταφορέα» του, είπε:

  • Χελώνα μου…συλλογίζεσαι αυτό που συλλογίζομαι;
  • Νομίζω πως ναι! Έχουμε καθυστερήσει 6 μήνες σχεδόν αλλά δεν πειράζει, μέχρι τις 27 Μαρτίου θα προλάβουμε να είμαστε στην ώρα μας για το soundcheck και θα παίξουμε το δίσκο όλο ζωντανά και θα περάσουμε όμορφα! Ψήνεις να πάρουμε ένα χοτ ντόγκ;
  • Μα τι λες;; Όχι όχι όχι… είναι η επίσημη βραδιά παρουσίασης του δίσκου. Έχουν έρθει και οι κούτες με τα cd, για όποιον θέλει να τα αποκτήσει. Βέβαια δεν ξέρουν ότι τα τραγούδια περιέχουν υποσυνείδητα μηνύματα, που θα επιδράσουν στους εγκεφάλους τους και θα γίνουν υποχείριά μας, σκλάβοι, ο στρατός μας. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μουαχαχαχα.(σατανικό γέλιο)
  • Μόνο το άλμπουμ θα παίξουμε δηλαδή? Μια ώρα και κάτι ψιλά?
  • Όχι, θα παιχτούν και γνωστά λαϊκά prog άσματα της καψούρας και του ατέρμονου νταλκά στο δεύτερο μέρος. Μα με τι ασχολείσαι τώρα…δεν ακούς αυτό που σου λέω;
  • Κανένας άλλος θα ανέβει στη σκηνή?
  • Φυσικά. Θα παίξουμε παρέα με τους Solar Music Library. Εξαιρετικά παιδιά, μανιταρόφιλοι και το κυριότερο?σωτήρες του σύμπαντος! Θα χρησιμοποιήσω τις πνευματικές μου δυνάμεις και θα τους στρατολογήσω με το μέρος μας για να κατακτήσουμε τον κόσμο! Ξαναμουαχαχαχαχα! (ίβολ λάφ)
  • Τι ώρα αρχίζει η φιέστα?
  • Κατά τις 21.00 θα ξεκινήσουμε την φιέστα, γιατί είναι και καθημερινή. Και η είσοδος είναι δωρεάν, τζάμπα, free of charge, «είδα φως και μπήκα», «όσοι πιστοί προσέλθετε»!

Up μια και είναι απόψε το λάηβ.
Ήρθαν και τα t-shirts της μπάντας και θα υπάρχουν μαζί με τα cd στο merch.

XXL να εχετε :slight_smile:

ΥΓ ωραιο και το ποστερ εμπνευσμενο απο thick as a brick :slight_smile:

γιατι δεν εχει πει κανεις οτι γαμησαν ή εστω κατι?

με κοβερ echoes-lady fantasy και ποτ πουρι απο rush νομιζω το λαιβ εξυψωθηκε στα ηψη!

παικταραδες ολοι επαιξαν την δισκαρα οπως θα επρεπε!

αναμενουμε επομενο λαιβ!