Motörhead

Motorhead, Live Fast Die old, Documentary (2003)

MOTÖRHEAD: New Song Sample Available - July 9, 2008

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=100572

Καλοοο…:slight_smile:

Πέρα από τους ύμνους του 70+80 αυτή την δεκαετία οι Motorhead τα σπάνε, Inferno + We Are Motorhead + Kiss of Death + Motorizer, αποδεικνίουν ότι ο Lemmy έχει την φωτιά του ROCK στις φλέβες του και πάντα πάει για το καλύτερο μη στεκούμενος στις δάφνες του παρελθόντος.:respect:

οι motorhead συνουσιάζουν. δεν μου αρεσε το αβαταρ μου.

Φοβεροι οι Motorhead! Έχει κατι μηνες που αρχισα να ακουυω και δεν ξεκολλαω…! Ισως ειναι η μπαντα με το πιο ιδιαιτερο στυλ (μουσικο + εμφανισιακο) που εχω δει… Μetal μεν αλλα με μια φανερη υφεση προς punk…
Κορυφαι τραγουδια: Killed By Death, Ace Of Spades, Overkill, Metropolis, Doctor Rock, Metropolis.

Για να πω την αληθεια τα τελευταια αλμπουμ δε με ενθουσιαζουν και πολυ, χωρις να τα εχω λιωσει κιολας…

Τεσπα… Lemmy=θεος!

:thumbup::respect:

Μετά το ΣΟΚ+ΔΕΟΣ του We are Motorhead του 2000 περίμενα ανάλογη συνέχεια που δεν ήρθε κατα την γνώμη μου, ωστόσο δε με χαλάνε καθόλου τα τελευταία άλμπουμς ,υπάρχουν διαμάντια ακόμα εκεί μέσα. Καλά, για τα πολύ παλιά ούτε λόγος. Προσωπική αδυναμία; Metropolis

I don’t care, I don’t care!!!

MOTORHEAD SINGER SLAMS HIS GENITAL-MISSING ACTION FIGURE:

February 16, 2009

Lemmy has hit out at the manufacturers behind his own range of action figures because they made him a eunuch. The Motorhead rocker was honored with a seven inch plastic figurine, in his likeness, in 2007.

The British star poses in a range of outfits and with different guitars, but Lemmy isn’t happy with one detail - they left off his genitals.

The “Ace of Spades” rocker tells Hustler magazine, “I said to the guy who made them, ‘Are you gonna put a d— on it?’ He said, ‘No.’ I said, 'Then it’s not going to get very much action, is it? Not very lifelike.’ There are three different ones (figures), two different guitars, and there is a silver one as well. I look like a f—ing Oscar.”

Πεστα ρε θειο…

Εχει καταστρεψει πολυ κυτταρο ο θειος λεω γω

πίτσες μπλε…

there’s no god,
there’s only lemmy:D

MOTÖRHEAD To Enter Studio In February

MOTÖRHEAD frontman Ian “Lemmy” Kilmister told ABORT Magazine’s E.S. Day in a new interview that the band will hit the studio in February “to rehearse, write and record” its next album.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=129659

Μετα το αρκετα καλο motorizer τι μας επιφυλασει ο θειος λεμυ?:stuck_out_tongue:

Τα καλύτερα, τα πιο βρώμικα, και τα πιο όμορφα:):!:

Γαμω τα γελια, αυτο που ειπε παλι ο Θεος Lemmy. :lol::lol::lol:Αντε να βγει το καινουριο αλμπουμ και να τους δουμε Ελλαδα συντομα…

ρε υπαρχει τετοιο πολλ και ειναι θαμενο τοσο καιρο?

το πολλ,να πουμε την αληθεια ειναι λιγο ελλειπες.θα πω 1916 kai ace of spades αν και αλλαζω ευκολα γνωμη,με τοσες αλμπουμαρες που εχουν

ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΟΛΑ…με πιο αγαπημένα τα Orgasmatron, Bastards, Inferno…και το On Parole:):!:

αλλαξτε το “Motorhead” σε “On parole” μη σας παρει ο διαολος!

bomber και ace of spades με τελικό νικητή το δευτερο.

αυτο και απο εμενα…

το OVERKILL !!

είναι από τα λίγα άλμπουμ π με την πρώτη ακρόαση έμεινα μαλακας !κάθε τραγούδι του είναι ένας ύμνος !
8O8O8O “από πού ήρθε αυτό;”
ίσως να είναι (μαζί με το Paranoid) το άλμπουμ π έχω ακούσει τις περισσότερες φορές !