Motörhead

Σίγουρα μέσα στην πρώτη δεκάδα…αλλά για μένα το απόλυτο κομμάτι Motorhead είναι…

The Chase Is Better Than The Catch

Από κοντά
Dr.Rock
Stone Dead Forever
Limb From Limb
Damage Case

εχετε ακουσει την διασκευη τους στο Whiplash?
ειχε βγει και καλυτερη διασκευη της χρονιας τοτε που το βγαλανε

live cover , Metallica - The Chase…

και μια συναντηση θρυλων…

:metal: :metal:

Πωπω μάγκα μου και τι δε θα έδινα να το έβλεπα αυτό μπροστά μου. Καλά και η διασκευή chase τα σπάει εντελώς. Το Whiplash το είχα ξανακούσει, φοβερό.

Τσακιζει κοκκαλα λεμε!
Αλλα το αγαπημενο μου για καποιον περιεργο λογο ειναι το Metropolis.

Einai kaloi aytoi oi Motorhead? Blepo pou oloi milate me ta kalitera logia kai leo na tsekaro. Gia proteinete!

Ετοιμαζόμουν ν’απαντήσω σοβαρά. Αλλά μου φαίνεται πως κάνεις πλάκα… Ή όχι…;

+1

αν δεν κανεις πλακα θα κανω εντιντ

Ψήφισα την πρώτη επιλογή. Πρώτη φορά τους είδα στο Λονδίνο το 85 και δεν έχω χάσει συναυλία εδώ εκτός από εκείνη την παρωδία που είχε γίνει - δεν θυμάμαι πότε ακριβώς - στην παραλία κάπου.
Η αποθέωση ήταν οι 3 συνεχόμενες βραδυές στο Σπόρτινγκ.
Οδοστρωτήρας με ταχύτητα…

Afou eiste sigouroi ti rotate? :lol:

Agapita mou paidia o kyrios Lemmy me boithise sto na kano tin dikia mou epanastasi sto spiti. O pateras mou me eixe priksei kanontas mou brain washing me King Crimson kai loipa texniko-koultouriarika tis epoxis tou. Ospou irthe i epoxi mou…

Otan bgike to debut album tous imoun 14 xronon. Pao spiti exontas stin katoxi mou to polipothito binylio. Gero tou leo tha paiksoume kati kainourio simera na goustaroume parea…Fysika molis eide to eksofyllo katalabe giati tous eixe akousei idi kai tote katalabe oti prepei na exoume dyo stereofonika sto spiti :lol:
Mou leei kolopaidi ama theleis na akous tetoia tha to agoraseis monos sou to hi-fi. No worries tou leo kai tin alli mera tou leo oti brika douleia gia to allo kalokairi. Mou eixe idi agorasei idi to hi-fi…

Εδω σωπαινουμε. Ρισπεκτ .&-

Οσον αφορα κομματια Motorhead χμφ. Ειναι πολλα και δε μπορω να διαλεξω. Σιγουρα στ’ αγαπημενα μου ειναι τα Death Or Glory, Stone Dead Forever, Stagefright και Love Me Forever.

Μα καλά…δεν μπορούν να συνυπάρξουν οι Motorhead με τους King Crimson;;; Εγώ άνετα μετά από ένα Overkill θα πέταγα στο cd player In The Court Of The Crimson King.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: . Σοβαρά τώρα, τεράστιο :respect: στο ποστ.

Legendary hard rock band MOTÖRHEAD has set “Motorizer” as the title of its new album, due before the end of the year via SPV Records. The follow-up to 2006?s “Kiss of Death” is being recorded at FOO FIGHTERS frontman/ex-NIRVANA drummer Dave Grohl?s Studio 606 in Northridge, California.

100% Motorhead τίτλος!!!
Άντε ρε αλήτες με το καλό ξανά από τα μέρη μας…

και γαμω τους τιτλους!! ειμαι σιγουρος οτι και το περιεχομενο θα ειναι αναλογο…

Eξωφυλο…

To “Motörizer”, ο νέος δίσκος των Motörhead, πρόκειται να κυκλοφορήσει από την SPV Records στις 26 Αυγούστου στις ΗΠΑ, 29 Αυγούστου στη Γερμανία και 1η Σεπτεμβρίου στην υπόλοιπη Ευρώπη.

:slight_smile:

Μα και βέβαια ΣΠΕΡΝΟΥΝ

Στα 5 καλύτερα ΜΕΤΑΛ κομμάτια έβερ

o lemmy μαζι με τον iggy pop και κανα 2-3 ειναι οι πιο εντιμοι rock stars που υπηρξαν ποτε.ειναι να απορει κανεις πως αυτοι οι ανθρωποι με τοσο μεγαλη ιστορια και προσφορα στο rock n’roll να ειναι τοσο true τη στιγμη που αλλοι χτεσινοι φερονται σα κακομαθημενα(ναι καλα).τα live των motorhead οσα χρονια και αν περασουν παντα θα ειναι μια rock n’roll εμπειρια.

πολυ μ’αρεσει το εξωφυλλο! αυτα ειναι!

Motorizer τον Σεπτέμβρη, Lemmy movie το 2009, αυτά είναι!!:smiley:

Πάντως το Kiss Of Death μου φάνηκε απλά καλό, τίποτα παραπάνω , το Inferno πολύ καλύτερο και δισκάρα…