MOTORPSYCHO Αθήνα 20 / 9 / 2019

Η προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το ακριβές πρόγραμμα της συναυλίας και το opening act θα γίνουν γνωστά από το site και την facebook σελίδα μας.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά 11876

Online / www.viva.gr / /www.fuzzclub.gr/event/motorpsycho/

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

2 Likes

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μας έφτιαξε!!!

2 Likes

αεροπορικο για αθηνα απο σημερα

2 Likes

Άχαστο.-

2 Likes

τι δισκαρα πάλι. εκεί!

1 Like

Παίξανε σ’ ένα φεστιβάλ στη Νορβηγία πριν λίγες μέρες…

…σε μπαλκόνι, δυόμιση ώρες :joy:!

2 Likes

Πλησιάζει το ένα από τα δύο άχαστα live του υπόλοιπου 2019 για μένα.

Όσοι αμφιταλαντεύεστε και σας αρέσει λίγο τζαμάρισμα (ή και πολύ), λίγο προγκ, λίγη ψυχεδέλεια, απλά μην το χάσετε.

5 Likes

1 Like

Για πείτε για την μπαντάρα…

Αν ισχύει αυτό που άκουσα για τον αριθμό των παρευρισκομένων, τότε θλίψη και μόνο θλίψη. Δεν μπορεί τέτοια μπαντάρα, με 30 χρόνια ιστορία, με τέτοια παιξίματα, με αδιανόητη καλλιτεχνική συνέπεια ειδικά την τελευταία δεκαετία, να παίζει σε 200-300 άτομα.

Ισχύει αυτό για τον αριθμό των παρευρισκομένων. Και είναι πολύ κρίμα, γιατί μιλάμε για πάντα που γλεντάει σχεδόν ό,τι κινείται ε. Αλλά εντάξει, τι να κάνεις, δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που αγνοήθηκε κάτι πολύ καλό.

1 Like

Θου Κύριε φυλακήν τω πληκτρολόγιω μου.

Εν τω μεταξύ, ο Bent Sæther έχασε και το μπάσο του στο ταξίδι της επιστροφής. Μαλακία.

καμιά 300αριά άτομα ήμασταν όντως… δεν είχα επαφή με τη μπάντα, πήγα έχοντας ακούσει μόνο τους 2 τελευταίους δίσκους, επειδή με παρέσυρε φίλος.

μπαντάρα, παικταράδες, αλλά αυτό ο ήχος στο Fuzz χάλασε πολύ το κλίμα. δεν ξέρω αν παίζει έτσι η μπάντα, αλλά η τόσο δυνατή κιθάρα σε συνδυασμό με την παραμόρφωση το μπάσο σκέπαζε τα τύμπανα. μπροστά η κατασταση ήταν ανυπόφορη, πιο πίσω κάπως καλύτερα. κρίμα γιατί δεν μπόρεσα να το απολαύσω όπως θα ήθελα τελικά…

Δεν περίμενα με τίποτα τόσο φτωχή προσέλευση κόσμου στους Motorpsycho.

Ο ήχος ήταν αρκετά τσίτα σε σημεία, δυστυχώς βρήκα την χειρότερη μέρα να μην έχω μαζί μου τις ωτοασπίδες μου. Φαινόταν ότι παίζανε παπάδες όμως και μου άρεσε που ακούγονταν “επιθετικότεροι” από τους δίσκους. Αυτά που κάνουν σε στούντιο και λάιβ δεν τα κάνει καμία άλλη μπάντα στον πλανήτη και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Το σετλιστ ήταν επικό, η μπάντα ήταν επικότερη και η απόδοση επισκίασε εύκολα θεωρώ τον προβληματικό ήχο.

1 Like