Mouth of the Architect

Κρίμα να μην υπάρχει thread για αυτή τη μπάντα. Φέτος έβγαλε και έναν απο τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Βάζω και ένα poll με όσα έχουν βγεί μέχρι στιγμής, αν και λίγο δύσκολα μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.

Το φετινο δεν το χω ακουσει, αλλα τα δυο πρωτα ειναι ωραιοι δισκοι. Ηταν να μας επισκεφθουν, αλλα επεσαν σε παρολιγο διαλυση / ανασυσταση λαιναπ.

Ακουσα περσι το The violence beneath,και οντως γαμουσε.

Το φετινο,δεν το εχω ακουσει ολοκληρο,αλλα ειναι ιδεα μου,ή εχει αρκετο hype?(σε σχεση με παλιοτερες κυκλοφοριες)

Ουσιαστικά η μπάντα παίζει ένα μίγμα sludge με ατμοσφαιρικό ποστ, πλησιάζουν δηλαδή αρκετά τους cult of luna. Λέγοντας hype τι ακριβώς εννοείς; Σχετικά με τον νέο δίσκο, είναι κυκλοφορία που πρέπει να την ακούσεις με την κατάλληλη διάθεση και να την επεξεργαστείς γενικά, ακούγοντας την πολλές φορές. Ενώ αρχικά μου φάνηκε λίγο μπερδεμένο το θέμα, στο τέλος με κέρδισε. Παίζουν με πολύ συναίσθημα τα παλικάρια και πρέπει να τους αφουγκραστεί κανείς για να καταλάβει τη μουσική τους

Εννοει οτι εχουν απηχηση. Ε αν δεν ειναι κατι εστω αρκετα καλο, δε γινεται να μην υπαρχει/ξει χαηπ.

Εντωμεταξύ η μπάντα είναι σε ευρωπαϊκό τουρνέ και απο Αύγουστο πάει και Ηνωμένες Πολιτείες. Εννοείται δεν θα περάσει απο Ελλάδα ούτε κατα διάνοια. Βέβαια οι ημερομηνίες του tour είναι πολύ λίγες

Εννοω οτι παλιοτερα,δυσκολα εβρισκες/μαθαινες για κυκλοφοριες τους,ενω τον καινουριο τον εχω πετυχει σε 5-6 μεταλοσαιτ απο τα singles,αυτο εννοω.Τεσπα αυτο που ειπα δεν εχει σχεση καλυτερα να κραταμε σε μουσικο επιπεδο τη συζητηση.

Εντιτ,για τις συναυλιες.Εδω ρε συ δεν εχουν ερθει κατι Converge κτλ.(Ουτε οι Neurosis νομιζω,αλλα δεν το λεω με πολυ σιγουρια αυτο)

Σε μουσικο την κραταμε, χαηπ ειχε το Ταης, ισως και το νεο δεν ξερω. Αν και ως ορος δε μ αρεσει γιατι χρησιμοποιειται υποτιμητικα, για καποιο λογο υπαρχει η εκφραση ‘‘μπηλιβ δε χαηπ’’.

Για καποιο λογο το hype θεωρειται κατι κακο,για εμενα ειναι απλα η αυξηση των πιθανοτητων να δω μια μπαντα που μου αρεσει στη χωρα μου.

Δεν είναι hype, απλά έχουν μείνει ελάχιστες μπάντες στο είδος.

Το καινούριο δεν το έχω ακούσει αλλά το Quietly ήταν δισκάρα και δεν εκτιμήθηκε αρκετά πιστεύω. Είχε και συμμετοχή από julie μέσα, τι άλλο να ζητήσει κανείς.