Gia sas!
imaste ena band apo kipro…pezoume death/black metal…molis ixografisame to proto mas tragoudi kai tha thelame na akousoume apopseis…i piotita tou kommatiou den ine arketa kali mias kai ine ena aplo demo…
katevaste to apo edo:
Λοιπόν, καταρχήν μια χαρά μου φάνηκε ο ήχος (άλλωστε αυτή του η βρώμα -ειδικά στις κιθάρες- μου ακούγεται ΟΚ). Το κομμάτι ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΦΤΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΑΤΑΩ, υπέροχη εισαγωγή, ωραία ριφάκια -ειδικά τα πιο χεβιμέταλ είναι όπως πρέπει- και ΠΟΛΥ καλά φωνητικά (ρε το μπούστη).
Ενστάσεις τώρα ε: Το τραγούδι διαρκεί πολύ, κάτι που του αφαιρεί πόντους καθώς από τη μέση και μετά κουράζει, ενώ θα μπορούσε να είναι πιο μικρό και πιο άμεσο. Ο ήχος στα ντραμς συγχωρείται καθώς είναι ντέμο ε. Τέλος, το κλείσιμο του κομματιού μου ακούστηκε λίγο κιτς, αλλά παίζει απλά να είμαι παράξενος :?
Ε αυτά, ανέβασε κι άλλα αν κάνετε τίποτα, γάμησε, γάμησε. 8O
hmm… odos PARA POLI KALO!! :lol:
8a 8elame na akousoume ke alla apo sas… alla distixos 8a simfoniso me ton aniero martira, katanta kapos monotono apo ena simio ke epeita
kata ta alla ola afta mporoun na ftoiaxtoun ke perimenoume ton DISKO!!
Exoume valei 2 tragoudia apo ena rehearsal pou exoume vgali se EP ena “Rehearsal of flesh”…2 apo afta ta tragoudia mporite na ta katevasete apo to http://www.soundclick.com/thetruenecrosadist