…χμ βλέπω ότι Σεπτέμβριο - Οκτώβριο οι Mr.Big έχουν πάλι ημερομηνίες σε Ευρώπη, πχ
1 Οκτωβρίου Ρώμη
2 Οκτωβρίου Μπολόνια
λέτε να γίνειν αυτή τη φορά καμιά καλή κ να τους δούμε κ από εδώ?
…χμ βλέπω ότι Σεπτέμβριο - Οκτώβριο οι Mr.Big έχουν πάλι ημερομηνίες σε Ευρώπη, πχ
1 Οκτωβρίου Ρώμη
2 Οκτωβρίου Μπολόνια
λέτε να γίνειν αυτή τη φορά καμιά καλή κ να τους δούμε κ από εδώ?
μακαρι.τεραστια αγαπη
Μακάρι παιδιά μακάρι. Οι τύποι ΓΑΜΑΝΕ!!!
δεν πιστευω να ζητανε τρελα λεφτα… φεεεεερτε τους…
κ όμως άκουσα ότι το κασέ τους ήταν ψηλό… μπας κ βλεπει κανας διοργανωτής κ γίνει κανα καλό?
στο Hellfest δεν ενθουσίασαν πάντως και αρκετοί δεν καταλάβανε γιατί πήρανε τόσο καλό σλοτ στη μεγάλη σκηνή (1 ώρα πριν τους Priest βγηκανε).
μερικά βίντεο από κει (όχι μόνο δικά μου):
MR BIG:[B][U]undertow[/U][/B]
MR BIG:[B][U]take a walk[/U][/B]
MR BIG: [B][U]Daddy,Brother,Lover,Little Boy[/U][/B]
MR BIG: [B][U]Shyboy[/U][/B]
MR BIG:[B][U]price you gotta pay[/U][/B]
Και γιατι δεν πεταχτηκες ρε αρκουδαη Σοφια??
ακουει κανεις διοργανωτής…???
Μπορει και να ακουει και να διαβαζει εδω ,αλλα αντικειμενικα το Gagarin το γεμιζουν:-k
νομίζω ότι με λίγη προσπάθεια, διαφήμιση το γεμίζουν…
διακαης πόθος…
γιατι η τσεπη μου εκλαιγε
__Θενκς για τα βιντεάκια! Εγώ πάντως απ’ τα δύο που είδα, μια χαρά το είδα το κοινό να ενθουσιάζεται. Στο Daddy, Brother… περισσότερο μιας και το Undertow είναι φρέσκο και πολλοί δε το ήξεραν. Και έπαιξαν και καλά! Με τόσο ωραίο νέο δίσκο, εγώ θα πήγαινα σε live τους, πολύ ωραία μπάντα και βγάζει και πολύ ωραίο vibe επί σκηνής.
Και εγώ έτσι πιστεύω. Οι Cult γέμισαν το Fuzz, γιατί όχι και οι Mr. Big;
To κοινό που πήγε στους Cult αλλά δεν θα ερχόταν στους Mr. Big εκτιμώ πως θα ισοφαριζόταν από όλους τους μουσικούς που θα έρρχονταν να τους δουν.
καλά τα λές. Gilbert και Seehan είναι κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν…
και ματαξαναλεω, είναι δυνατόν να τους έφεραν Σόφια κ να μην τους φέρουν εδω???
Σόφια όμως μάζεψαν 3 χιλιάρικα! Εδώ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο!!!
είχε 3000 κόσμο η Σόφια??? όντως δεν μαζεύουν εδω 3000, αλλά θεωρώ οτι το gagarin το γεμίζουν… φυσικά εξαρτάται και τι αμοιβή ζητάνε, την άνοιξη πάντως είχαν ζητήσει πολλά, τουλάχιστον αυτό μου μεταφέρθηκε…
Κάπου τόσοι πρέπει να ήμασταν nder. Ήταν σχεδόν γεμάτος ο χώρος και όταν ρώτησα με είπαν ότι χωράει γύρω στις 3000
1 Οκτωβρίου Ρώμη
2 Οκτωβρίου Μπολόνια
5 Οκτωβρίου Πράγα
7 Οκτωβρίου Ζυρίχη
αντε να δούμε…
Χτες μιλούσα με φίλη του Billy Seehan. Δεν ήξερε κάτι για Ελλάδα αλλά ήξερε ότι οκτώβριο θα κάνουν μεγαλούτσικο τουρ
Ξέχασα να σας το πω πιο πριν