thelw na akousw thn gnwmh sas gia mia apo tis pio theotreles mpantes olwn twn epoxwn!!!osoi den tous exete akousei rikste tous mia autia…tha sas kanei na alaksete thn gnwmh sas gia to ti shmenei proodeutikh mousikh…pragmatika theoi!!!
Ενταξει τι να λεμε…:bow2: :bow2: :bow2:
Το ομωνυμο ειναι απ τα πιο αγαπημενα “καμμενα” αλμπουμ ever.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤERROR8O
pragmatika tromero album!!milame aneta gia thn pio “kamenh” mpanta olwn twn epoxwn!!!
Disco Volante…yeah!!!
Μike Patton=:respect:
.
Ατο.
.
Πάρα πολύ καλοί!!! :thumbup:
Το ομονυμο ειναι δισκαρα. Τις προαλλες απεκτησα και το California το οποιο επισης τα σπαει. Αλλα οπως αναφερθηκε και πριν, το ομονυμο ειναι “θεοτρελλο”.
Το ars moriendi είναι από τα ωραιότερα κομμάτια στη μουσική γενικότερα.
Carry Stress In The Jaw
ωωωωωωωωωωωχ παλι τα ιδια θα λεμε και θα μας λετε γραφικους.MIKE PATTON IS GOD.
Μια μπαντα που θα μπορουσε να κατακτησει τον κοσμο…Απλα δεν το ηθελε…Τς Τς Τς…[-X
Έχει ενδιαφέρον πως ο ίδιος ο Mike Patton έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια τόσο για το ομώνυμο άλμπουμ όσο και για το Disco Volante, θεωρώντας τα λίγο πολύ απαράδεκτα! Μόνο άλμπουμ για το οποίο μίλησε θετικά ήταν το California, το οποίο και θεωρεί ό,τι καλύτερο έχουν κάνει.
τα σπαει!!!
Είχα φορτώσει στο mp3 τρία τραγούδια τους στην τύχη πριν κάτι χρόνια (δε θυμάμαι ποια) και δε μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση. Χθες το βράδυ όμως έπεσε κατα τύχη από το shuffle στο winamp το Squeeze My Macaroni (Rough Mixes) και ήμουν κάπως έτσι :
8O8O8O8O
Από χθες το χω ακούσει και στις 3 εκδόσεις γύρω στις 10 φορές και έχω να πω ότι γαμάει ό,τι υπάρχει και ό,τι δεν υπάρχει (ακόμα και τον ίδιον τον Πάττον )
Κάτι ακόμα ήθελα να γράψω, αλλά το ξέχασα…