Mr. Highway Band

Λοιπόν. Πρόκειται για ελληνική μπάντα. Με ξένο στίχο.

Για την ακρίβεια πρόκειται για μια ελληνική μπάντα με ξένο στίχο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη blues rock και την country μουσική, ενώ φλερτάρει έντονα και με το hard rock στοιχείο.

Και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό του γνωστού σε όλους Hard Rock Cafe, διαγωνιζόμενοι με δεκάδες άλλες μπάντες από όλο τον κόσμο, ο νικητής του οποίου θα ανοίξει το φεστιβάλ Hard Rock Calling (με headliner τον Bruce Springsteen)…

Τσεκάρετε τους, έχουν πολλά να πουν και αξίζει να τους έχετε κατά νου. 8)

Story Of My Life

Red House (Jimi Hendrix cover)

Walking

Tireless Rolling River

Hallelujah (Leonard Cohen cover)

I’m Gonna Give You Love

Ιf You Don’t

Folsom Prison (Johhny Cash cover)

Ειδικά στα λαιβάκια τους τα παιδιά σπέρνουν, κρίνοντας τουλάχιστον από το ένα που είδα. Οι εντάσεις δυναμώνουν, το blues και hard στοιχείο γίνεται πιο έντονο και γενικά είναι καλή φάση.

Τέλος υπήρξαν οι διοργανωτές του πρόσφατου και ιδιαίτερα πετυχημένου “1st Music Highway Festival” που έλαβε μέρος στο Κύτταρο με τη συμμετοχή τεσσάρων ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογων ελληνικών μπαντών, το κάτω βίντεο το τράβηξα ο ίδιος, περιλαμβάνει αποσπάσματα από όλη τη διάρκεια του, καθώς και από τα 4 συγκροτήματα που έλαβαν μέρος.

1st Music Highway Festival

Τέλος, και το myspace της μπάντας.

Και η ιστοσελίδα τους στο facebook.

That is all. :blues::blues:

Ωραία τα δείγματα,πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.Μακάρι να τους δω και στο Λονδίνο,γιατί όχι???:roll:
Δεν έχουν άλμπουμ απ’ότι κατάλαβα ε?

Το Red House πάντως δεν άντεξα να το ακούσω μέχρι τέλους, κυρίως λόγω φωνής… [-X[-X

Σωστά κατάλαβες hopeto, βρίσκονται όμως σε διαδικασία ηχογράφησης.

Mule, δε ξέρω αν μπήκες έστω στη διαδικασία να ακούσεις κάποιο από τα υπόλοιπα τραγούδια, τα παιδιά πάντως έχουν πολλά να πουν. Όσο αφορά το συγκεκριμένο βίντεο, δεν είναι η φωνή το θέμα όσο η ποιότητα του ήχου του βίντεο που είναι απλά κακή. Τα υπόλοιπα βιντεάκια και τα τραγούδια από το myspace είναι πολύ περισσότερο ενδεικτικά.

Παμε γερα ρε παιδια… Τζόνυ τους εχεις ολους, αρχοντα! Πολυ αξιολογη μπαντα, μακαρι να μπορεσουν τα παιδια να πανε Λονδινο…

νταξει παντως πεφτει κ πολύ σπρωξιμο…

Μπα, μια που τους γνωρίζω, δε θα λεγα πως πέφτει “σπρώξιμο”, πέρα από ατελείωτα δελτία τύπου που στέλνουν τα παιδιά τα ίδια σε sites, μήπως έτσι βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος την προσπάθεια τους…

Όπως και να χει, όποιος θέλει μέσω fb να στηρίξει την προσπάθεια συμμετοχής τους στο Hard Rock Calling, με το να ρίξει την ψήφο του, μπορεί να το κάνει από [U]αυτή[/U] την διεύθυνση. 8)