ναι ναι!
Now playing: Before The Dawn - Fear Me
via FoxyTunes
Παιζει να το χασω τελικα γαμωτο.
Ξενερααααα!
Με φτυσαν ολοι σε αυτο το λαιβ (λαιβαρα)… μονος θα παω:(
Kαι εγω μονος μου το κοβω…Βεβαια αν παω μονος ελπιζω να με αφησουν οι δικοι μου (αν και με λιγο ψησιμο δεν θα εχω προβλημα:p)
ρε και εγώ μόνος μάλλον θα πάω, αλλά εννοείτε πως θα τα πούμε εκεί!!Θα είμαστε από το ίδιο φλόρουμ και δεν θα συναντήθουμε???
Now playing: Amorphis - Elegy
via FoxyTunes
οκ. θα ειμαι στην εισοδο με καρτελακι DEATH_ANGEL οπως στο αεροοδρομιο!
χααχαχαχα απλά μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε…τέσπα κάτσε να έρθει τότες και βλέπουμε…
Now playing: Amorphis - Towards And Against
via FoxyTunes
:-s γιατι να μην ερθω?
τσαμπα το πηρα το τικετ?
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΙΒ!!!
όχι ρε δεν είπα αυτό…εννοούσα να έρθει εκείνη η μέρα και βλέπουμε…
Now playing: Amorphis - Sampo
via FoxyTunes
Αντε μια μερα εμεινε ακομα!!! για σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε:D
ωχ! Αύριο είναι αυτό?
Τικετ πάνικ ή αραχτός στην πόρτα?
Αραχτός μαν, εκτός αν γίνει τίποτα το διαολεμένο ξέρω γω…
Πήγα σήμερα metropolis πειραία και είπα στην ταμεία να μου δώσει ένα ticket, και με κοίταζε σαν ροφό για λίγα δεύτερα, μέχρι να μου πει ότι δεν έχει…#-o#-o#-o
θα πάω το απόγευμα κλασικά ticket house…
Now playing: Machine Head - Davidian
via FoxyTunes
ναι παιδιά καλό ερώτημα…Λέτε να μη βρούμε εισιτήριο αύριο στο ταμείο??? Γιατί θα ρθω από εκτός Αθήνας περιοχή…
Εχω φροντισει ηδη για το εισιτηριο
Σημερα πηρα και το εισιτηριο του τρενου, αυριο στις 12:30 αναχωρουμε απο Βολο
κανεις δεν μενει εξω μην ανησυχειτε
χαος και βια αποψε…
πωωωω… παω για δουλεια τωρα, μετα για καμια μπυρα και κατα τις 10 ντου στο ΑΝ!!!
ντεθ ειντζελ! φοραω μπλουζακι KRΣATOR. βαλε φωνη οταν με δεις. μονος μου θα κωλοβαραω:wink:
Πηγα το πρωι απ το Τικετ Χαους και μ ειπε πως υπαρχουν εισιτηρια. Οποτε (λογικα) ειστε ολοι κομπλε.
Νόμιζα ότι θα το έχανα, αλλά απ’ ότι βλέπω αρχίζει αργά. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, βλέπω να αρχίζουν κατά τις 12 παρά…τώρα αν θα 'χει μείνει εισιτήριο έχει καλώς.
Εδιτ: αν δω και σ’ αυτή τη συναυλία τη γνωστή γυριστρούλα στο πιτ που έγινα μάρτυρας όταν με τον ψηλό μπήκαμε στους Τέσταμεντ, ορκίζομαι να μην ξαναπατήσω σε θρας συναυλία.
what do you mean???