ψηλός = εγώ
γυριστρούλα = όχι αυτή του Λάκη, εννοεί αυτό_το_κάτι_σαν_moshing_κάτι_σαν_γύρω_γύρω_όλοι που επικρατεί στις ελληνικές συναυλίες
ψηλός = εγώ
γυριστρούλα = όχι αυτή του Λάκη, εννοεί αυτό_το_κάτι_σαν_moshing_κάτι_σαν_γύρω_γύρω_όλοι που επικρατεί στις ελληνικές συναυλίες
Νούμερο 097!θα γίνει της πόπης/πόρνης/πουτάνας όπως και να το πείτε!!!
@ destroyer:και εγώ μόνος θα πάω, οπότε ελπίζω να σε δω!πάντως εγώ θα φοράω μια μπλούζα Dirty Granny Tales και παπουτσάκια Dropkick merphys, αν τυχόν δε σε δω…
Ελπίζω να δω και red rum,οπλαρχηγό και cynic εεε!
Municipal Waste is gonna fuck US up!
Now playing: Municipal Waste - Sadistic Magician
via FoxyTunes
γύρισα. ωραία ήταν. γιορτή του στεητζ-ντάιβιν’.
σμουτς!
Πανικός. Η πιο πορωτική συναυλία που έχω πάει.
Τα χέρια μου είναι ακόμα μουλιασμένα κι όλα τα ρούχα στεγνώνουν στο μπαλκόνι.
Kαποιος νοημων ανθρωπος να μας πει γτ ξυλοφορτωθηκε ο κιθαριστας… Που να χει δει ομως το σκηνικο…
Βαρετο live. Σε μια φαση πηγε να με παρει ο υπνος.
???
το μονο που αντιλιφθηκα ηταν μια σπασμενη χορδη… :-k τι στο μπουτσο?
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΑΙΒ!!! περασα πολυ γαματα και ας εφαγα της χρονιας μου…
κριμα παντως που τετοιο λαιβ εγινε σε αυτην την ποντικοτρυπα
Μα η ποντικότρυπα ήταν που έκανε το όλο σκηνικό γαμάτο! Θα έπρεπε κάποιος να φωτογραφήσει τη σκηνή μόλις κατέβηκαν οι Μιουνισιπαλ.
Όσο για το σκηνικό με τον κιθαρίστα, λένε ότι χτυπήθηκε πολύ (έξω από το ΑΝ). Ας πει κανένας που γνωρίζει λεπτομέρειες.
Και γω κατι τετοιο μου πανε και μετα οτι εβρισε και τον σαπακιασανε… Μονο τα αιματα κατω ειδα…
και στο γκαγκαριν θα μπορουσε να γινει με παρομοιο σκηνηκο. και μος πιτ θα γινοταν και πιο καλη θεα θα υπηρχε…
μεσα στο live στραβωσε με ενα crowd surfing και ειπε “ill find this asshole after the show” ή κατι τέτοιο…
έφαγε λίγο κραξιμο αλλα συνεχισαν.μετα οταν βγηκε εξω εμαθα οτι εκραζε παλι κοσμο κλπ γιατι αν και ημουν ψιλοδίπλα ένιωσα το σκηνικο απο την πρωτη μπουνια και μετα.
α ναι…επισης οντως εφαγε πολλες κι απο μπόλικα άτομα.του τύπου ότι φυγαδευτηκε ματωμενος σε μουρη και μπλουζα λιγο στο αν.
Λοιπόν, θα μεταφέρω τα συναισθήματα μου με ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ σειρά.Ξεκινάει το live(τα σαπόρτ δεν μου άρεσαν), και λέω, ΓΑΜΩ!!! Αυτή θα είναι από τις συναυλίες της χρονιάς!!!Πολύ ενέργεια και από το συγκρότημα, και από το κοινό!!!Σε κάποια φάση, ξεκινάει το συγκρότημα να πετάει κάτι παπαριές του στυλ, κατεβείτε από την σκηνή κλπ.Γυρνάει ο κιθαρίστας και λέει αυτολεξεί:If anybody else comes up here and fuck with our stuff(κάποιος του σκούντηξε το μικρόφωνο) i’m gonna punch him in the face!!!Εκεί τρώω την πρώτη ξενέρα!Λέω, τι γίνεται εδώ, μου το παίζουν αγνοί θράσερς και τους πειράζει που υπάρχουν μερικά παρατράγουδα…???Μετά αρχίζουν τα σχόλια και από τον τραγουδιστή, και αρχίζουν να κλωτσάνε κόσμο που ανέβαινε για stage diving…Οι σκέψεις μου ήταν:τι γίνεται ρε μαλάκα, πόσο ντίβες την έχουν δει οι τύποι??Κανα live των Exodus την δεκαετία του 80 έχουν δει?Που μου το παίζουν και μη μου άπτου??Και δεν το παίζω κακούλης κλπ, απλά όταν μιλάμε για θρας, μιλάμε για καφρίλα!!!Και απ’ότι πήρε το αυτί μου, στραβώσανε πολλοί με την συμπεριφορά τους.Και βγαίνω έξω μετά το τέλος, ξενερωμένος με την συμπεριφορά του συγκροτήματος, αλλά καυλωμένος από την απόδοσή τους(και ξενερωμένος με την διάρκεια)και βλέπω μετά από λίγα λεπτά, να πλακώνουν στο ξύλο τον κιθαρίστα, και τον τραγουδιστή(αυτός έφαγε λιγότερες μου φαίνεται).Μιλάμε για 10-15 άτομα να τον σαπίζουν και αυτός να φωνάζει I’m with the band!!!Πόσο μάγκες μπορεί να είστε ρε, για να την πέφτετε τόσα άτομα σε 1 άνθρωπό?Πέρασε δίπλα μου παραπατώντας και γεμάτος αίματα.Και αναρωτιέμαι…ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΗΚΕ,αξίζει να την πέσουν 15 σε ένα?Πόσο πιο πουστάκια μπορείτε να γίνετε???Εγώ ξέρω οι άντρες πάνε 1 προς 1(αν είχατε ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα μαζί του)…Τέλος πάντων, τα συμπεράσματα δικά σας…
Το λάιβ ήταν και γαμώ!Πραγματικά είναι αυτό που λέμε πήγα και ξέδωσα βρε αδερφέ!
πολύ κόσμο είχε και δεν το περίμενα τετάρτη βράδυ και σχετικά αργά…
παίξαν πολυ πολύ λίγο, ξενέρωσα αρκετά με αυτό, αλλά τουλάχιστον το φχαριστήθηκα πάρα πολύ!
τώρα για το περιστατικό μπορεί να ήταν υπερβολικοί της μπάντας, αλλά και για ξύλο όχι…είπαμε ρε παιδιά/νταίδες…
όταν είπα στον cynic ότι δεν θα ξανάρθουν σαφώς και δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν αυτό…
Now playing: Before The Dawn - Heaven
via FoxyTunes
Ρε παιδιά, ο κιθαρίστας τσαντίστηκε γιατί κάποιος του τράβηξε το καλώδιο της κιθάρας και θα το παιρνε μαζί του καθώς έπεφτε στο κοινό, αν δεν το τραβούσαν πίσω ο κιθαρίστας με τον τραγουδιστή! Λογικό ήταν να τα “πάρει” μετά απ’ αυτό! Και δεν “κλώτσαγαν” κόσμο επειδή ανέβαινε στη σκηνή, απλά τον “έσπρωχναν” για crowd surfing, έλεος… #-o Εξάλλου κι ο τραγουδιστής είπε “we want you on stage, we are the same, but don’t fuck with our equipment” Επίσης, για τη διάρκεια που ακούω, τόσο παίζουν παντού, τι να κάνουμε… :roll:
Κάτα τ’άλλα ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα live, απίστευτη ενέργεια από κοινό και μπάντα. Και crucifier, πολύ καλοί. Αυτά. 8)
σουρεαλιστικο live…είχε απολα…
Σχετικα με τον κιθαριστα και το τραγουδιστη, είναι αληθεια οτι βγάλανε ένα πολύ περιεργο στυλάκι, δεν περίμενα τέτοια σκηνικά μετά ομως.
πάντως παίξανε γαμάτα.
ερώτηση, πήρε κάνεις το vinyl απο το merch τους??? αν ναι τή χρώμα είναι ο δίσκος?
ε ναι και σε αλλους εχουν συμβει αυτα να τους βγαζουν τα καλωδια της κιθαρας στο σοου κατα λαθος κλπ αλλα δεν καναν κι ετσι.Και μαλιστα πολυ μεγαλυτερες μπαντες απο τους Municipal Waste.Αν δεν τους αρεσουν αυτα να πανε να παιξουν κανα Progressive γιατι στο thrash/crossover κανει κουμάντο ο κόσμος καλως ή κακώς.Οταν παιρνεις τοσα λεφτα,ψιλοτσινας να ερθεις και μαλιστα παιζεις και 50 λεπτα(!!!) οφειλεις να σεβεσαι λιγο τον κοσμο.
Για το ξυλο η μονη ενσταση που εχω είναι για τα 10 ατομα (αν και εγω ειδα 3-4) γιατι δεδομενο ηταν οτι επρεπε να φαει αλλα οχι κι απο 10 ισως.
ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να φάει ξύλο??? μάλιστα :!:
Δε ξέρω αν όντως το εννοείς, αλλά εγώ σε στιγμές όντως βαρέθηκα. Σε γενικές γραμμές τα περίμενα καλύτερα τα πράγματα. Ο ήχος δεν ήταν καλός, δεν ακούγαμε τα μισά που έπαιζε ο ντράμερ και οι κιθάρες δεν είχαν όγκο. Ο κόσμος φάνηκε να το καταδιασκεδάζει αλλά οι μισοί που ανέβαιναν πάνω στη σκηνή το έκαναν για την ποζεριά, όχι γιατί το ένιωθαν, φάνηκε πεντακάθαρα.
Απαράδεκτη η ώρα που έπαιξαν. Τι πάει να πει τόσο παίζουν? Λεφτά παίρνουν ρε γμτ.
Φεστιβάλ stagediving και crowdsurfing πάντως. Eπίσης συγχαρητήρια σε όποιον κατέστρεψε το Unleash the bastards.
Στην τελική εντάξει, συμπαθητικά ήταν αλλά και όχι κάτι το συγκλονιστικό.
Α, και το να φάνε ξύλο τα μέλη της μπάντας είναι κάτι που γινόταν κατά κόρον στα 80ς. Oπότε το revival το πέτυχαν.
ε ναι αμα ερθω εγω και σε κραξω δεν θα τις παιξουμε;;
τι παει να πει “παιζω στους Municipal Waste”?
Eπίσης συγχαρητήρια σε όποιον κατέστρεψε το Unleash the bastards.
Μπραβο ρε Redrum επιτελους!!μιλαμε για ενα κοινο που “χαλασε” ενα κομματι επειδη εκανε ΤΟΝ πανικο και αυτο κάποιους τους χάλασε…Και περνιουνται και για thrashάδες…
Νταξει, αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφουνε τα παιδια ηταν λιγο γαμα τα… Ειχα ακουσει οτι το παιζουνε πολυ ιστορια οι municipal κτλ. αλλα δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα… δεν πολυπηρα πρεφα το σκηνικο αλλα νταξει οντως μες στο χαμο κατι μπορει να γινοταν, αν ο αλλος το παιζε ντιβα κι ιστορια επρεπε να φαει καμια να ισιωσει (τωρα ποσες εφαγε κτλ δεν ξερω)… Η ζωη συνεχιζεται:p
THRASH TILL DEATH