Municipal Waste 2 Σεπτεμβρίου An Club

Βεβαια θα ήθελα να δώ όσους μαζευτηκαν να κοπανήσουν τον τοσοδούλη τυπάκο, τι θα κάνανε αν ήταν άλλων διαστάσεων(βλεπε Benton που ελεγε χειρότερα) η αν είχανε κανα δυο κτύναρες roadies μαζι τους!!!

οκ anton καταρχας δεν διαφωνω μ’αυτο που λες για το πληθος οπως είπα.
εγω ξερω οτι οταν εισαι τοσοδουλης τυπακος και “καλο παιδι” προσεχεις λιγο τι λες.οταν λες “θα τον βρω μετα κλπ” επειδη αυτα στην Καλιφορνια πχ περνανε δεν σημαινει οτι είναι παντου το ιδιο.Αν εισαι tough guy υποστηριξε το.
Αν ειχαν roadies αντι για 5-6 που ηταν θα τους βαραγε ΟΛΟ το αν.
κι επισης δεν ειναι ολοι μεταλαδες να δεχονται τις πιπες του καθε Benton επειδη ειναι Benton.Δεν ειναι επιχειρημα.Εχω δει lives που αυτοι που μέτραγαν όντως δεν μίλησαν ποτέ.Εκει φαίνεται.

Φιλικά έτσι;μην παρεξηγησεις…

δεν παιζει παρεξιγα ρε, χαλαρα, περιμενε όμως,
όλο το αν δεν θα βάραγε γιατι σιγουρα εγώ ο κολητος μου και αρκετοί ακόμα δεν θα το κάναμε. και να βαρέσεις γιατιί? πλήρωσες 22 ευρό να δείς μια μπάντα να γαμάει και όχι κάποιον να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραβάει το καλώδιο του κιθαρίστα και να χαλάει ένα κομμάτι.δηλαδή τη μαλακία αυτού του τύπου δεν τη βλέπουμε.εγω πρώτος έγραψα ότι δεν γουσταρα τη συμπεριφορά τους αλλα απο να τους κοπανήσουμε απέχει πααααααρα πολυ.

μεγιστη αληθεια…ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα στραβωσουν χοντρα αν τους πει κατι ο οποιοσδηποτε.

μαλακια παντως αυτο που εγινε…κριμα γιατι δεν καταφερα να τους δω.

νομιζω ομως οτι δεν εγινε για αυτο γιατι μεσολαβησαν κι αλλα μετα που βγηκε…αλλιως η μανουρα θα ειχε γινει μεσα οταν ειπε αυτο που ειπε.επισης πληρωνεις 22 ευρω μια μπαντα οχι για να παιξει 50 λεπτα αλλα μιαμιση ώρα.Ποιοι ειναι;
Εγω τους γουσταρα τιγκα (και τους γουσταρω βεβαια) αλλα σαν συμπεριφορα πεσανε πολυ στα ματια μου για ολους αυτους τους λογους.
Παντως αδερφε εγω δεν καταλαβα να του τραβηξε επιτηδες το καλωδιο ο αλλος.Οπως περναγε το πηρε μαζι αν καταλαβα καλα…

Ρε είμαστε σοβαροί?Τι καλώδια-τοστιέρες και καφεδιέρες λέμε?Μιλάμε για θρας συναυλία, θα τρελαθούμε???Πριν μερικά χρόνια έπαιζαν οι Hatebreed στο Αν(που δεν είναι θρας θρας) και είχαν στριμωχτεί στις γωνίες τους, γιατί είχε περισσότερο κόσμο στην σκηνή παρά κάτω(που λέει ο λόγος).Και καλώδια τραβήχτηκαν και χαρταετούς πετάξανε πάνω στη σκηνη, και είχαν καρακαυλώσει, τι να λέμε τώρα???Το θέμα είναι πόσο πιστεύεις αυτό που κάνεις,τέλος!
Φιλικά πάντα.

δεν εχω να πω κατι αλλο…με καλυψες…

νομιζω παντως πως περνετε υπερβολικα σοβαρα μια μπαντα που ειναι κατεξοχην χαβαλετζιδικη…ειπε μια μαλακια ο τυπος κ το πηραν πατριωτικα ολοι

Βλεπω ολοι μπλα μπλα κ κανεις δε κατηγορει την ετερεια playfalse (ο 8εος να τι κανει) που φερνει μια τετοια μπαντα σενα underground club αντι να τους παει Γκαγκαριν. Αλλα το Γκαγκαριν κοστιζει πιο πολλα κ μερικοι 8ελουν να βαλουν οσο δυνατον λιγοτερα κ να παρουν οσο δυνατον περισσοτερα. Κ ουτε 2 σεκιουριτι παραπανω δεν ειχαν γιατι δε 8ελαν να πληροσουν το υπερογκο ποσο των 60 ευρω κ ιδου τα αποτελεσματα. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΡΙΟΙ !!

διαφωνούμαι ρε σκυλιά αλλα δε βαριέσαι,εμεις τις φαγαμε??

Δεν μιλάμε για την 1 μαλακία που είπε αυτός.Μιλάμε και για αυτά που έκανε ο τραγουδιστής, και γενικά για το τουπέ που έιχαν.Πολύ ντίβες.Και εννοείται, δεν δικαιολογούμε το ξύλο που έφαγαν.Απλά προσωπικά βγάζω την ξενέρα μου.Για σωστό και τίμιο θρασοχαβαλε, θα περιμένω τους Tankard…:drunk:

Τώρα φταίει και το κλαμπ?Γιατί,στο χωριό τους έπαιζαν στο μέγαρο μουσικής???Ρε τι λέτε??Και στην τελική και Gagarin να τους πήγαιναν οι μισοί θα γκρίνιαζαν επειδή θα είχε 30γιούρια,και δεν θα μάζευε τόσο κόσμο.Τι λέμε τώρα?Θρας συναλία, και καταντήσαμε να γκρινιάζουμε επειδή δεν τους έβαλαν σε πιο mainstream χώρο…#-o Και σε πληροφορώ οτι σε 8 μέρες στην Αυστρία, θα παίξουν σε έναν χώρο που παίρνει 50-70 άτομα.:-k Και επίσης, ο τσαμπουκάς έγινε έξω από το Αν, τι να έκαναν οι σεκιουριτάδες?[-X

Εσείς που λέτε για ντιβες και τέτοια, μην τολμίσετε να μην έρθετε Discharge!

τι 8α γινοταν?? χμ χμ ξερω εγω? Μηπως ΔΕΝ 8α γινοντουσαν τοσα crowd surfings πανω στο στειτζ τραβοντας τα καλωδια?? Μηπως τοτε ΔΕ 8α κλοτσαγε κανεις κανεναν κ αρα ΔΕ 8α υπηρχε τσαμπουκας?? :-k:-k Κατι μου λει πως ετσι ειναι!!

επειδη βλεπω οτι στα οικονομικα εισαι αστερι, για πες μας κ ποσο κοστιζει το gagarin

Μία τέτοια κατάσταση θα επικρατεί στον Μητροπάνο σε λίγες μέρες στο Ηρώδειο.Οποιος θέλει πληροφορίες μπορεί να βρει κάπου στο ιντερνετ,δεν γνωρίζω περισσότερα…

3500Ε + ΦΠΑ (19%)…ενω το ΑΝ 1000Ε σκετο…Μοκο τωρα! Δε ξες με ποιον μιλας. Επειδη εσυ δεν εχεις ιδεα δε σημαινει οτι ολοι ειναι σαν κ εσενα.

χαχαχααχ καλα ναι οκ…

Το Αν έχει 1200 νοίκι.Επιτρέπεται που μίλησα, ή να κάνω κι εγώ μόκο?Αβόπολις πρόσεχε, δεν ξέρεις με ποιον μιλάς, μην τον συγχύζεις!!

Μηπως 8ες να σου δωσω κ τα τηλ. να παρεις να μιλισεις με τον Τριανταφυλιδη η της Ευας ??Ασχετε!!