Municipal Waste 2 Σεπτεμβρίου An Club

Αστο κ εσυ …μιλας για το Σαββατο. Εγω μιλαω για κα8ημερινη. Πεσατε σε ναρκη. Παρτε να ροτισετε

σε γενικες γραμμες…εσενα σε ειχα “κοψει” απο αυτα που εγραφες για τα γιδια τους Destruction…
παιζει και να εχεις σοβαρο προβλημα στο να συγκρατηθεις,να ΜΗν επιβληθεις, γενικα να μιλησεις φυσιολογικα, ΑΚΟΜΗ και οταν ΞΕΡΕΙΣ πως καποιος παιζει να λεει “μαλακιες” ή απλα να μην ξερει…

παιζει βεβαια και η αλλη περιπτωση, αυτη του απλα να μην ξερεις απλα να μιλας, εκφραζεσαι σωστα…
Πες μου μονο οτι εισαι και της “Παλιας φρουρας” απο Hombre/Grotta/παλια Ανασα…και θα καταλαβω…[-X

ναι, οκ φίλος εσύ ξέρεις. Μπορείς τώρα να επανέλθεις το θέμα μας που είναι το χτεσινό λάιβ και όχι το νοίκι του αν ή ποιός ξέρει ή ποιός είναι άσχετος, ποιός σχετικός και ποιος την έχει πιο μεγάλη? οκ θενξ.

Παιδιά πως του μιλάτε έτσι?Δεν ξέρετε ποιός είναι!Μπορεί να στραβώσει τώρα…Πωπω τι μας κάνατε…:cry:

ακριβως…

κ βασικα αφου εισαι τοσο γαματος και δικτυωμενος γιατι δεν εκανες εσυ το live να ηταν ολα ροδινα?

τωρα μη λεμε και μαλακιες…
καποιος τον ειρωνευτηκε οτι ειναι αστερι στα οικονομικα και τον ρωτησε…

Αυτος ο μ@@@κας φταιει !!!:stuck_out_tongue: (ο…ερωτωντας)

οχι ,ομως, σοβαρα τωρα…ο τυπος “πιστονιαζει” ευκολα.

Ετσι ειναι παιδια.Μπλα μπλα μπλα κ οταν ερχετε καποιος που ξερει καποια πραγματα στο χωρο κ ερχετε με στοιχεια .τσουζει.

ρε…

[-X

ρε …μα…ν!

Τι διαολο?αγ@@@ες εχεις? Μιλα ρε φυσιολογικα να σε καταλαβει ο κοσμος!!ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ?
γιατι μιλας σαν να πηγαινεις δημοτικο?!?!??!

Μας την ειπες τωρα??

ισιωσε και πες, δεν παιζει θεμα!:slight_smile:

θα καταλαβουμε!

Εχεις δικιο μαν . Ο αβοπολις ομως αρχισε να το παιζει εξυπνος .Εγω σας αφηνω τωρα να συνεχισετε.Τα τα!!

:-s

ειπε…TATA???(το χρησιμοποιω κι εγω αυτο!)

fuck yeah!:stuck_out_tongue:

αντε, τελος…επιστροφη στη χθεσινη κλωτσοπατιναδα!

πιστεψε με δεν αρχισα καμια ειρωνια εγω

τεσπα βαριουνται φανταζομαι ολοι να τα διαβαζουν αυτα οποτε το σταματαω

Αστους ρε Ακη τους τσουζει … Αν και δεν μπορεσα να σκασω εχτες στο λαιβ θα πω ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ ΡΕΕΕ και ενταξει εγω πιστευω οτι του δωσανε 15 ατομα ξυλο για να του μεινει αξεχαστη συναυλια-εμπειρια στην Ελλαδα του ανθρωπου δεν θα ξαναδει αλλου τετοιους κανιβαλους σαν τους Ελληνες :lol::lol:

@avopolis
σορυ φιλε, το ειχα διαβασει αλλα δεν βλεπω καμια ειρωνια…

:-k

οχι τελοσπαντων μια που να μην θελει σκεψη ή ψαξιμο…
τεσπα

επιστροφη στο τοπι!

Εχει γινει καμια ανακοινωση απο τη μπαντα?

Τωρα γυρισα σπιτι, αυπνος απο χθες το πρωι, but who cares?

Ας τα παρω με την σειρα: Οι Crucifier παιξαν καλα, αν και η φωνη του μυτογκα ακουγοταν καπως φλωρικη σε σχεση με τα albums. Τα νεα τους τραγουδια μεγαλες πατατες.

Μετα βρηκα τον Angel Death, τον Cynic και τον Red Rum και πιασαμε ψιλοκουβεντουλα, ενω μετα την συναυλια γνωριστηκα και με τον zafrock και angmar.

Οι municipal ηταν σκετη απολαυση, για οσο επαιξαν. Στο pit το κατευχαριστηθηκα. Πολυ stage diving και crowdsurfing.

Την φαση με τον κιθαριστα δεν την πηρα χαμπαρι, αλλα μου τα ειπαν. Η ολη φασαρια εγινε επειδη ενας τραβηξε καταλαθος το καλωδιο απο το πεταλακι. Οταν βγηκε ο κιθαριστας εξω, δεν ξερω αν ειπε τιποτα ή απλως βγηκε για να χαιρετησει. Τον επιασε αρχικα ενα παλικαρι, του εριξε μερικες και μετα ορμησαν και 3-4 ακομα και τον σαπισαν… Κακως κατ’εμε, διοτι δεν εκανε και κατι το τρομερο ο ανθρωπος…

Γενικα, καλα περασα, αν και οι Municipal παιξαν λιγο.

Εγώ τα’χα πει πάντως… :stuck_out_tongue:

Δεν θα διαφωνησω :stuck_out_tongue:

Εσενα σε ειδα που περασες καποια στιγμη απο μπροστα μου, αλλα δεν προλαβα να σε χαιρετησω :stuck_out_tongue:

[-X[-X[-X[-X

Ήθελε να πάει τουαλέτα…:D:D:D
εγώ έφυγα γιατί έπρεπε να προλάβω λεωφορίο από πειραία για να πάω σπίτι…δεν παώ καθόλου τους ταρίφες…βέβαια περίμενα λίγο έξω μπας και σας δω, αλλά τίποτα και με πίεζε ο χρόνος…

πάντως ότι και να έγινε ξύλο δεν έπρεπε να πέσει στον κιθαρίστα…τέσπα ευτυχώς που προλάβαμε έστω να τους δούμε…

Now playing: Amorphis - The Way
via FoxyTunes

Nα πω και γω την αποψη μου.Εγω αυτα που πλακωσαν τον κιθαριστα κ τον τραγουδιστη δεν τα ειδα γιατι εφυγα με την μια που τελειωσε το λαιβ.Παντως αυτα που διαβασα οτι καποιοι νταιδες πλακωσαν μελη της μπαντας ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ:!::!::!:Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα???Δηλαδη επειδη πανε μερικοι σε thrash συναυλια τι πρεπει να γινει να γκρεμιστει το κλαμπ και να μην αποδωθουν τα κομματια οπως πρεπει γιατι το unleash the bastards δεν παιχτηκε απο την στιγμη που του τραβηξαν το καλωδιο!!!Καποιοι λενε για ντιβες και οτι δεν ηταν χαβαλεδες και τετοια εγω το αντιθετο ειδα!!Αλλα εδω εχουμε φτασει σε σημειο καποιος να φτυσει τον steve harris σε συναυλια τι να λεμε τωρα!!!Μετα θελουμε και λαιβ!!!Διαβαζοντας ολα τα ποστ αναφερθηκε κατι για 2 κιθαριστες 1 ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ:!::!:Απλα οσοι τους ειδαμε ειμαστε τυχεροι γιατι μετα απο αυτα δεν προκειται να ξαναερθουν γιατι εδω ειμαστε ελλαδα και ειμαστε πολυ αντρες ολοι!!!